*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Φεβρουαρίου

Χωρίς...μάσκα η Σοφία Ψωμά στο Δημαρχείο!!! Παπαχρόνης-Τσέπελης ακόμη πιο...κοντά λόγω Σταμάτη! Ιπποκράτης στηρίζει....Φανουράκη!

27 Φεβρουαρίου


Ο... «ασθενής» (Νίκος Παπαδόπουλος) που καταψήφιζε τις αποφάσεις Τσέπελη μας «τελείωσε»... ζήτω ο Σταμάτης! Δείτε "ευτυχία" ο Παπαχρόνης...Την Δευτέρα παραιτήθηκε δίνοντας ραντεβού για το 2023 και σε...23 ώρες, ανακάλεσε την παραίτησή του για να Ιδρύσει...σωματείο!

……………………………..

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1


Επειδή δεν επιθυμούμε να συμμετέχουμε, έστω και με την απλή παρουσία μας, μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σε διαδικασίες και αποφάσεις, οι οποίες, υποβαθμίζουν τον θεσμικό μας ρόλο ... παρακαλούμε η παρούσα να καταχωρηθεί στις αποφάσεις που θα ληφθούν, ως αιτιολόγηση της μη συμμετοχής των μελών Σδρέβανου Μαρίνου, Ελένης Χατζηγεωργίου και Παυλίδου Ελισάβετ.

(Από την κοινή επιστολή Σδρέβανου, Παυλίδου & Χατζηγεωργίου στον πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Ι. Καμαρίδη)

-«Συγκινήθηκε» ο γιατρός! Άλλο που δεν θέλει...

……………………………..

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2

1 ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΔΕΥΑΞ…

1 ΧΡΟΝΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΝΟΣ ΑΠΛΟΥ MAIL

1 ΧΡΟΝΟΣ χωρίς άμεση δημοκρατία, χωρίς συζήτηση, χωρίς ανταλλαγή επιχειρημάτων, χωρίς διάλογο, χωρίς ουσιαστική ενημέρωση για την εικόνα και τις δράσεις της ΔΕΥΑΞ…

(Από την ανακοίνωση του δημοτικού συμβούλου της παράταξης ΞΑΝΘΗ για όλους και μέλους του Δ.Σ. Φάνη Παπαδάκη σε μαύρο πλαίσιο...)

-ΜΑΥΡΟ στο... Μαύρο της αδιαφάνειας!

 

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ


*Μες την καλή χαρά ο Παπαχρόνης αγκαζέ με τον Τσέπελη –από πρώτο χέρι έμαθα ότι ήταν «πανευτυχείς» και οι δυο γιατί «απαλλάχτηκαν» από το «αγκάθι» που λέγεται Βασίλης Παπαδόπουλος- εμφανίστηκαν στη χθεσινή ορκωμοσία του Σταμάτη Σταματιάδη  λες και ήταν μια...οικογένεια!

Και με πιο απλά λόγια... Ζήτημα χρόνου είναι πλέον οι δυο παρατάξεις,  Τσέπελη και Παπαχρόνηδων, να γίνουν... ένα, στο δρόμο που χάραξαν στο Δήμο Αλεξανδρούπολης η παράταξη του εκεί Δημάρχου και  παράταξη της αντιπολίτευσης που...συμπορεύονται.

Μόνο… «πυροτεχνήματα» δηλαδή δεν είχε η χθεσινή τελετή στο Δημαρχείο και τη Φιφή...φωτογράφο να αποθανατίσει την ιστορική στιγμή!

......

*Ιδού και η ανακοίνωση του συνδυασμού:

«Αγάπη για την Ξάνθη μας

Σήμερα Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021 στις 11πμ ορκίστηκε πάνω στο Ιερό Ευαγγέλιο ο Σταμάτης Σταματιάδης από τον Δήμαρχο Ξάνθης, ως νέος Δημοτικός Σύμβουλος του συνδυασμού μας. Καλή θητεία Σταμάτη της καρδιάς μας, Σταμάτη της προσφοράς».

......

*Άντε να παραιτηθεί άλλος ένας και να ορκιστεί δημοτικός σύμβουλος και ο αντιπρόεδρος του Γηροκομείου Ξάνθης Χαράλαμπος Νασόπουλος, ώστε το... "Σωματείο" να έχει πιο... στέρεες βάσεις!

......

*Φυσικά η θέση μου παραμένει μια και σταθερή. Δεν νομίζω ότι στην ιστορία του Δήμου Ξάνθης εμφανίστηκε υποψήφιος Δήμαρχος τόσο υποκριτής όσο ο Παπαχρόνης που είχε μάλιστα το θράσος να κατηγορεί τους άλλους για...υποκρισία!!!

Άλλο ένα.... Γκίνες μας αξίζει! Επαναλαμβάνω....Οτι χειρότερο μπορούσε να μας προκύψει...!

.......

*Ερώτημα κρίσεως. Ο Τάκης Σιδηρόπουλος, συνεχάρη τον Σταμάτη Σταματιάδη για την χθεσινή ορκωμοσία του; Ο  Χρήστος Μούρκας; Ο Οδυσσέας Κίτσος; Η οικογένεια Αγκόρτσα;

......


*Σημειώνω ότι στη χθεσινή ορκωμοσία του Σταμάτη Σταματιάδη, το παρόν έδωσε ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ παρακαλώ (!).... και η γενική γραμματέας του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά!!

(σ.σ. Μάσκες στο Δήμο φοράνε μόνο τα...κορόϊδα! Θαυμάστε την....Μπράβο στην....Δημαρχέσα όπως την αποκάλεσε και ο Παπαχρόνης....!!! Άπαιχτη...)

......

*ΣΥΝΟΛΟ  ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜΘ της 26/2/2021

Δράμα 1, Έβρος 5, Θάσος 5,  Καβάλα 13, Ξάνθη 1, Ροδόπη 1, Σύνολο 26

.....

*Με τον πρόεδρο των καπνοπαραγωγών Ροδόπης Έβρου ΕΣΑΤ ΧΟΥΣΕΙΝ είχε συνάντηση εργασίας ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης. Ενημερώθηκε στα γραφεία τους για τα προβλήματα του κλάδου και άκουσε με ενδιαφέρον τις προτάσεις του Συνεταιρισμού Διαβεβαίωσε ότι θα μεταφέρει στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιο Λιβανό τα θέματα και θα επιδιώξει μια συνολικότερη συνάντηση μαζί του για την προώθηση λύσεων.

……

*Ο πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Φάνης Παππάς υπέβαλε στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων  κ. Σπήλιο Λιβανό  την παραίτησή του για  προσωπικούς λόγους.

Η παραίτηση έγινε αποδεκτή.

Τις αρμοδιότητες του Προέδρου θα ασκεί, σύμφωνα με την υπουργική απόφαση  υπ αριθμ. 2642/294319/15-11-2019, ο Αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Μελάς.

 

ΤΙ «ΚΡΥΒΕΙ» Η ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΚΑΜΑΡΙΔΗ ΣΤΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΑΣΚΑΡΙΔΗ;


Προσωπικό είναι το ερώτημα στον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη που κάποτε δεν άφηνε τίποτα να μένει στο απυρόβλητο και τώρα σε όποιο Δ.Σ. και να συμμετέχει, προκειμένου να έχει κι αυτός το ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ, ψηφίζει τα πάντα, χωρίς μάλιστα καμία αντίδραση…

Κι ας δήλωνε κάποτε στα δημοτικά συμβούλια… «αυτόνομος»!

Ρωτάω λοιπόν ευθέως τον Ιπποκράτη Καμαρίδη, που γνωρίζει και το πολιτιστικό, όπως και γνωρίζει ότι ο τελευταίος που έχει στην ουσία καταρτίζει το πρόγραμμα στο Κέντρο Πολιτισμού, είναι ο… Πρόεδρος, όπως και είναι και ο «τελευταίος» που καθορίζει που θα πάνε οι… απευθείας αναθέσεις!!

Τι «κρύβει» λοιπόν η «κάλυψη» που παρέχει ο γιατρός τόσο στον Ηλία Ασκαρίδη όσο και στον αντ’ αυτού αντιδήμαρχο του…εαυτού του (!) Μανώλη Φανουράκη; Το ότι η «εκλεκτή» του εταιρεία πήρε απευθείας ανάθεση παραμονές Χριστουγέννων από τον Φανουράκη; Ύψους αρκετών χιλιάδων ευρώ; Ή στο ότι με τον τρόπο αυτό θέλει το «ΝΑΙ σε όλα» από τα άλλα μέλη του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ;

Περιμένουμε με ενδιαφέρον την απάντησή του… πρώην «λαλίστατου» επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ… που εξελίχθηκε πλέον σε παράταξη ΝΕΑΣ… ΣΙΩΠΗΣ!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »