*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Ιανουαρίου

Πως πληρώθηκε ο "'ήχος" στο Καρναβάλι που...δεν έγινε; Ζημιά ήδη χιλιάδων ευρώ στο Δήμο Ξάνθης λόγω...παραγραφών!

14 Ιανουαρίου

Οι...διοικήσεις στο κέντρο πολιτισμού πέφτουνε, αλλά ο... Λαγκαδάς,
ο Νίκος Τσακουρίδης και ο ....Νουάρδος εξακολουθούν να... θριαμβεύουν!

…………………………

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1


Κύριε Ασκαρίδη, είστε Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού και όχι Πρόεδρος εκδηλώσεων, συναυλιών, λαμπιονιών και απευθείας αναθέσεων.

Αν δεν γνωρίζετε ποια είναι η διαφορά θα σας παρακαλέσουμε για το κοινό καλό, απλά να σηκωθείτε από την καρέκλα σας, να κοιτάξτε τον εαυτό σας στον καθρέπτη και να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ..

(Από την καταγγελία αποκάλυψη της δημοτικής συμβούλου Ξάνθης και επί χρόνια στενής συνεργάτιδας του Φανουράκη, Ειρήνης Χαριτωνίδου)

-Μην αγχώνεσαι Ηλία... Και να μην «παραιτηθείς»... «λίγα» είναι πλέον τα  «ψωμιά» σου με αυτά που κάνεις!

…………………………

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2

Κύριοι, θέλω ακόμη να πιστεύω, ότι οφείλουμε όλοι να συνεχίσουμε να φροντίζουμε και να λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία του Δήμου μας από «συγκεκριμένα συμφέροντα και επιδιώξεις». «Φαίνεται ότι οι διαγωνισμοί δεν είναι “το φόρτε σας”. Η ειδικότητά σας είναι οι απευθείας αναθέσεις.

 (Από την ανακοίνωση του πρώην Δήμαρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου)

-Όπως κι εσένα πρώην Δήμαρχε Μπάμπη η ειδικότητά σου ήταν να ζητάς... νομικές γνωματεύσεις από τους νομικούς για να καλύψεις τους σημερινούς υβριστές σου.

 

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ

*Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε χθες 671 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορωνοϊού (COVID-19), εκ των οποίων 17 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 146688, εκ των οποίων 52.1% άνδρες. Κατά την ιχνηλάτιση βρέθηκε ότι 5673 (3.9%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 44562 (30.4%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Το αρνητικό των χθεσινών κρουσμάτων; Η Ξάνθη έχει και πάλι αρνητική πρωτιά με 12 κρούσματα!

……

*Αναλυτικά τα νέα κρούσματα ανά Περιφερειακή Ενότητα:

ΞΑΝΘΗ 12

ΡΟΔΟΠΗ 8

ΕΒΡΟΣ 5

ΔΡΑΜΑ 3

ΚΑΒΑΛΑ 3

……

*Δικαιολογώ την θεία του Προέδρου του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης να θέλει να στηρίξει τον «ανεψιό» της Ηλία Ασκαρίδη....

-Πρέπει όμως να αντιληφθεί ότι μπορεί αυτός να ισχυρίζεται ότι εκτελεί εντολές του Δήμαρχου Τσέπελη!

-Την ΥΠΟΓΡΑΦΗ όμως αυτός την βάζει! Ο ανεψιός....

...

*Το γελοίο της υπόθεσης; Κάποτε για την γνωστή εταιρεία του Λαγκαδά, Γιάννης Σιδηρόπουλος, Κώστας Κανάτας, Νίκος Ιγνατιάδης κλπ (σ.σ. Αλλά και εγώ δεν το είχα χαριστεί εκείνη την περίοδο...), είχαν σύρει τα μύρια όσα στον Λύρατζη!!!!

Τώρα ΑΠΑΝΤΕΣ σιωπούν!!!! Τυχαίο... Δεν νομίζω!

......

*Και φυσικά επιμένω και ρωτάω και σήμερα, πως πληρώθηκε το σύνολο του ΗΧΟΥ για το Καρναβάλι 2020, ενώ το τελευταίο 4ήμερο των εκδηλώσεων ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ και δεν πραγματοποιήθηκε; Το δε ήχο των εκδηλώσεων της Θρακικής Σκηνής που ήταν ενταγμένες στο πρόγραμμα (σ.σ. Τρίτη στη Ξανθίππη), τον καλύψαμε εμείς;

Όπως και την συναυλία του Μπουγά φυσικά; Που επίσης ήταν ΕΝΤΑΓΜΕΝΗ στο πρόγραμμα!

……

*Και φυσικά οι αρμόδιοι επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης μπορούν εύκολα να εντοπίσουν αν η εταιρεία στην οποία πλήρωσε τον ΗΧΟ ο Ηλίας Ασκαρίδης, συμπτωματικά...νοικιάζει την αποθήκη του!!! Και επαναλαμβάνω ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ χιλιάδες ευρώ ενώ ούτε οι παρελάσεις, ούτε οι εκδηλώσεις έγιναν!!!!

Λέω....

 

ΖΗΜΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΕΧΕΙ ΕΙΔΗ ΥΠΟΣΤΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΓΚΟΡΤΣΑ ΕΞ’ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΩΝ!

Μπορεί τόσο οι Νομικοί του Δήμου Ξάνθης, όσο και οι υπηρεσίες να ισχυρίζονται ότι εκτελούν... άνωθεν εντολές στο θέμα των προστίμων της Αγριανής με αποτέλεσμα να ζημιώνεται συνεχώς ο Δήμος ….αφού πολλά από αυτά οδεύουν με δόλο και πρόθεση για .....ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ εξ’ αιτίας αυτών  των καθυστερήσεων…!

Πολύ φοβάμαι ωστόσο ότι αυτές που θα εκτεθούν στο τέλος περισσότερο, θα είναι οι ίδιες οι…υπηρεσίες!

Διότι ο Δήμος Ξάνθης και ειδικά μετά και την τελεσίδικη απόφαση του Εφετείου Κομοτηνής σε βάρος του Απόστολου  Αγκόρτσα για απάτη κατ’ εξακολούθηση και την απόφαση της Επιτροπής του Άρθρου 152 που ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ περίτρανα το Δήμο Ξάνθης,  όφειλε να συνεχίσει να επιβάλει και να διεκδικεί τα πρόστιμα! Που οδεύουν ήδη πολλά από αυτά σε....παραγραφή με την ήδη τεράστια καθυστέρηση! Και οι Νομικοί του Δήμου να κινηθούν αναλόγως…πλην όμως οι τελευταίοι αν δεν πάρουν εντολή από τον Δήμαρχο Τσέπελη και τον αντιδήμαρχο Μανώλη Φανουράκη έχουν «δεμένα» τα χέρια τους!!!

Μάλιστα στην συγκεκριμένη περίπτωση, δεν διεκδικούν αυτά που έχουν να πάρουν ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ,  ούτε ο Δήμος Ξάνθης, ούτε όμως και ο Δήμος Μύκης!!!

Υπενθυμίζω μάλιστα ότι το θέμα της Αγριανής, το γνωρίζει ΑΡΙΣΤΑ και ο Εισαγγελέας Μηνάς Στρουμπής που στη πρωτόδικη δίκη μου, ζήτησε την...καταδίκη μου για συκοφαντική δυσφήμηση, διότι δεν είδε να υπάρχει «το...άβατο της Αγριανής» όπως έγραφα πρωτοσέλιδα...

Για να με ΑΘΩΩΣΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ το Εφετείο Κομοτηνής με μια ιστορική μάλιστα αγόρευση της Εισαγγελέως της έδρας για τους επί έτη αγώνες μου για το σκάνδαλο της ΑΓΡΙΑΝΗΣ

(σ.σ. Αλήθεια κυρία Σπανού, η υπόθεση της Αγριανής σε ποιο στάδιο βρίσκεται ΤΏΡΑ; Μπορείτε να ενημερώσετε το σώμα; Διότι επαναλαμβάνω ότι με  τη στάση των οικονομικών υπηρεσιών….έχουμε ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΣ που ΖΗΜΙΩΝΟΥΝ τον Δήμο Ξάνθης χιλιάδες ευρώ!  Έστω κι αν ισχυρίζεστε ότι εκτελείτε εντολές του Δημάρχου Ξάνθης και του αντ’ αυτού αντιδήμαρχου Μανώλη Φανουράκη! Κι ο νοών νοείτω…)

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »