*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Δεκεμβρίου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΠΟΥ «ΧΤΥΠΑΝΕ» ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ!

30 Δεκεμβρίου

«Ψεκασμένες απόψεις όσα διακινούνται για το εμβόλιο»


Συμφωνώ απόλυτα με την  αντίδραση του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), Μιχάλη Γιαννάκου.

Αντίδραση που προκάλεσαν φωνές στα social media, -μεταξύ αυτών και του Παντελή Θαλασσινού-, πως τα εμβόλια που χορηγήθηκαν την Κυριακή περιείχαν μόνο… φυσιολογικό ορό!

«Οι ψεκασμένες απόψεις που διακινούνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θίγουν την τιμή και την υπόληψη των συναδέλφων μας που εμβολίασαν τους πολιτικούς και πολιτειακούς παράγοντες, θίγουν επίσης και όσους συναδέλφους εμβολιάστηκαν» σημειώνει ο κ. Γιαννάκος για τα fake news που διακινήθηκαν και ήθελαν τους εργαζόμενους να μη χορηγούν πραγματικό εμβόλιο στους πρώτους πολίτες που εμβολιάστηκαν για τον κορωνοϊό.

«Ξαφνικά, από ήρωες γίναμε απατεώνες. Αντί για εμβόλια, κάνουμε φυσιολογικό ορό. Ντροπή να διακινούνται τέτοιες απαίσιες απόψεις» είπε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ και συνέχισε: «Θα κινηθούμε νομικά. Τέτοιες απόψεις θίγουν την επαγγελματική ευσυνειδησία μας», σημείωσε ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ με σημασία…!

-Ωστόσο όλα έχουν και ένα όριο και η ανοησία δυστυχώς ορισμένων έχει περισσέψει πλέον στο fb. Έλεος πια….

 

ΤΑ ΤΕΣΤ ΘΑ «ΔΕΙΞΟΥΝ» ΑΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ή ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

Από χθες ξεκίνησαν εκ νέου τα νέα ΔΩΡΕΑΝ rapid test στη Ξάνθη απέναντι από το γήπεδο του ΑΟΞ, αλλά και από στο παζάρι και από τα αποτελέσματα που θα προκύψουν, θα φανεί αν πάει καλύτερα ή χειρότερα η Ξάνθη στο θέμα της μετάδοσης του κορωνοϊού.

Βέβαια το θέμα δεν είναι να γίνονται μόνο τα νέα δωρεάν τεστ από το Δήμο, αλλά και να προσέρχονται σε αυτά οι πολίτες, ώστε να ξέρουμε και πάμε…

Για παράδειγμα πρόσφατα το συνεργείο του ΕΟΔΥ πήγε στην Ορεινή περιοχή για rapid test και πόσοι κάτοικοι λέτε συμμετείχαν; Μόλις 6!

Οπότε τα σχόλια περιττεύουν…! Με 6 test τι συμπέρασμα μπορεί να βγάλει κανείς; Και ειδικά για την ορεινή περιοχή που δυστυχώς στο πρώτο κύμα της πανδημίας, δεν είχε πάει καθόλου καλά….

(σ.σ. Για παράδειγμα την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης πραγματοποιήθηκαν συνολικά 123 rapid test και προέκυψαν 5 θετικά (4,07%). Αφορούν σε 2 άνδρες και 3 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 53 έτη. Συμμετοχή δηλαδή πολύ μικρή...)

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑ
ΠΟΥ «ΧΤΥΠΑΝΕ» ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ!

Η επισήμανση από φίλο της στήλης.

Καλό θα είναι τη νύχτα που λογικά λόγω lock down ελάχιστοι κυκλοφορούν στους δρόμους της πόλης, να αυξηθεί η αστυνόμευση και ιδίως στις σκοτεινές γειτονιές, γιατί δυστυχώς αυξάνει η εγκληματικότητα σε όλη τη χώρα και οι ληστές και ο υπόκοσμος, χτυπάνε… νύχτα τις περισσότερες φορές.

Ας αυξηθούν λοιπόν οι νυχτερινές  περιπολίες στους δρόμους από τα αστυνομικά συνεργεία, γιατί με το να μένουν αυτά σταθερά στη κεντρική πλατεία, δεν βγαίνει τίποτα… Αυτή είναι η άποψή μας.

Και φυσικά θα πρέπει να συγχαρούμε όλους τους αστυνομικούς που τόσο στο πρώτο κύμα της πανδημίας, όσο και στο δεύτερο… ήταν μαζί με τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και τις νοσηλεύτριες, πρώτοι στις επάλξεις!

Να λέμε και τα καλά… κι όχι μόνο γκρίνιες.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »