*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Νοεμβρίου

Οικογενειακά στο σπίτι γιόρτασε ο Στέλιος Μωραϊτης-Χρόνια πολλά και στην Αναστασία Πασαλή

27 Νοεμβρίου

*Η εορτή του Αγίου Στυλιανού ήταν την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου και πολλοί φίλοι και φίλες, Στέλιοι και Στέλες γιόρταζαν επίσης!

-Την ονομαστική του εορτή γιόρτασε επίσης χθες και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης οικογενειακά στο σπίτι του και δέχθηκε τις πρώτες ευχές της ημέρας από τις δυο υπέροχες κόρες του, Χρύσα και Μαρία, όπως επίσης και δεκάδων άλλων φίλων και συγγενών που του ευχήθηκαν και από το facebook και δεν προλάβαινε να απαντήσει!

-Ιδού και οι ευχαριστίες του κ. Μωραϊτη από τον προσωπικό του λογαριασμό στο FB, με μια υπέροχη φωτογραφία με τις αγαπημένες κόρες του:

«Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για τις όμορφες ευχές σας Ζητώ Συγνώμη που δεν προλαβαίνω να απαντήσω σε όλους!!!!!!».

-Χρόνια πολλά και από τη στήλη!

…….

*Συνεχίζω τη στήλη με… εορταστική ατμόσφαιρα!

-Τα γενέθλιά της είχε χθες η τηλεπαρουσιάστρια του NEXT TV, Αναστασία Πασσαλή και τα γιόρτασε και αυτή οικογενειακά στο σπίτι της!

-Αυτός ήταν ο λόγος άλλωστε που δεν εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού και την αντικατέστησε ο Ιπποκράτης Γαλάτης!

-Εμένα προσωπικά μου αποκάλυψε την ηλικία της αλλά δεν θα σας την μαρτυρήσω αφού είναι πολύ νέα και έχει μπροστά της πολλά χρόνια για να κρύβει… «καλοκαίρια»!

-Χρόνια πολλά Αναστασία και ότι επιθυμείς!

……


*Η ομάδα εθελοντών του Γηροκομείου Ξάνθης, μάζεψε πρόσφατα τις ελιές από τα ελαιόδεντρα που βρίσκονται στους εξωτερικούς χώρους του εργοστασίου της ΣΕΚΑΠ ΑΕ στην Ξάνθη, του ομίλου της JTI (Japan Tobacco International), με τη συνδρομή και την εθελοντική συμμετοχή και των εργαζομένων του εργοστασίου με στόχο την κάλυψη των διατροφικών αναγκών των ηλικιωμένων που ζουν στο Ίδρυμα!

Συνολικά κατάφεραν και συνέλλεξαν 1.390 κιλά ελιές που αντιστοίχησαν σε 260 λίτρα λάδι εξαιρετικής ποιότητας.

-Μάλιστα ο Γενικός Διευθυντής της JTI Αζαϊπ Κοζαχμέτοφ, δώρισε στο Γηροκομείο ένα επώνυμο ελαιοραβδιστικό μηχάνημα για τις ανάγκες των εθελοντών, το οποίο παρέλαβε ο πρόεδρος του Ιδρύματος Γιάννης Παπαχρόνης!

……


*Απάντηση στον Μάκη Αρίφογλου στο Λαύριο, για τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στον προσωπικό του λογαριασμό στο
facebook με προσωπικότητες του Ολυμπιακού (παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και μπασκετμπολίστες), έδωσε χθες ο κολλητός του από την Ξάνθη, DJ Τόρης Παπαδήμας, ο οποίος αναδημοσίευσε μια φωτογραφία από το παρελθόν με τον… «σωσία» του Μάκη, τον δημοφιλή κωμικό ηθοποιό Μάρκο Σεφερλή!

-Καλύτερη φωτογραφία από αυτήν δεν θα μπορούσε να ανακαλύψει ο… Τόρης!

……

*Έναν έξυπνο τρόπο ανακάλυψε ο μαέστρος Μάριος Κιοσσές για να κάνει μουσικές πρόβες και ηχογραφήσεις με τον στενό συνεργάτη και ξάδερφό του, τον τραγουδιστή Πάνο Τσουλή, ώστε να είναι σε… «φόρμα» ακόμα και σε περίοδο lockdown!

-Με τηλεδιάσκεψη πλέον από Μάγγανα και Ξάνθη, οι δυο καλλιτέχνες κάνουν τις πρόβες τους ώστε να είναι πανέτοιμοι για τα μελλοντικά Live τους!

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »