*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Νοεμβρίου

Λύρατζη, θα συμμετέχει ο Δήμος στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Ροδόπης; Με βεβαίωση Φανουράκη ο Παπαχρόνης;!

28 Νοεμβρίου


*Διαβάζω στο 15ο ΘΕΜΑ της συνεδρίασης του Δημοτικού συμβουλίου της Δευτέρας 30 Νοεμβρίου 2020.

«Συμμετοχή ή μη του Δήμου Ξάνθης, στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της «Αναπτυξιακής Ροδόπης – Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ με τον διακριτικό τίτλο ΑΝ.ΡΟ.ΑΕ» (συντάκτρια Μαρία Σπανού)».

-Κύριε Λύρατζη; Θα συμμετέχει ο Δήμος στην αύξηση ή θα κάνει... δική του Αναπτυξιακή; όπως σου είπε ο… «αδελφούλης» σου κύριος Τσέπελης ζητώντας την... συνδρομή σου μάλιστα λόγω της… εμπειρίας σου στο συγκεκριμένο αντικείμενο;

……

*Μα αρέσει ωστόσο που κάθε φορά που ο στριμώχνει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ» τον Φανουράκη και τον Τσέπελη, τα «λιβανιστήρια» τους βρίζουν τον… Λύρατζη για το «παρελθόν» του στην Αναπτυξιακή! Με πρώτη μάλιστα αν δεν θυμάμαι καλά την κυρία Μαριάνα Ξανθοπούλου…!

-Αυτό πως σας… φαίνεται; Από την μια ο «αρχηγός» τους ο Τσέπελης να παίρνει συνέχεια τηλέφωνο στο Λύρατζη και να είναι όλο «γλύκες» μαζί του κι από την άλλη αυτοί να τον… «καθυβρίζουν»;!!

......

*Το θέμα που –θυμηθείτε με θα πολυσυζητηθεί στη συνεδρίαση της Δευτέρας 30 Νοεμβρίου- ποιο είναι αυτό;

«17ο ΘΕΜΑ:  Λήψη απόφασης για αμοιβή εκκαθαριστών της ΕΑΠΑΞ ΑΕ (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Εμμανουήλ Φανουράκης)».

Επισημαίνω ότι πρόκειται για τον ΝΕΟ εκκαθαριστή κι όχι για την... πρώην εκκαθαρίστρια!

-Όλα τα δύσκολα τελικά στον αντ’ αυτού αντιδήμαρχο του... εαυτού του τα βάζουνε!

.......

*ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Όπως μαθαίνω λοιπόν, μόνο ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΑΓΑΠΗ (ο Παπαχρόνης δηλαδή), δέχτηκε βεβαίωση με την υπογραφή του Μανώλη Φανουράκη για να κυκλοφορεί με... lock down ελεύθερα στη πόλη!

Οι Πασχάλης Λύρατζης και Γιώργος Χατζηθεοδώρου πήραν βεβαίωση με την υπογραφή του Γιάννη Ζερενίδη και ο Σάββας Μελισσόπουλος και μπράβο του ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ να πάρει βεβαίωση!

-Ερώτημα κρίσεως προς την αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης.

-Ποιες βεβαιώσεις είναι οι νόμιμες και ποιες οι... παράνομες; Του Γιάννη Ζερενίδη ή του Φανουράκη;

(σ.σ. Ούτε σε αυτό το απλό πράγμα δεν κατόρθωσαν να συνεννοηθούν στην «παρέα» Τσέπελη…Ποιος θα βάλει την υπογραφή στις βεβαιώσεις των επικεφαλής των άλλων δημοτικών παρατάξεων!).

……

*Ενδιαφέρουσα ανακοίνωση. Το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης απευθύνει έκκληση σε όλους τους αιμοδότες για επείγουσα προσφορά αίματος, όλων των ομάδων.

Τονίζει δε ότι, για την διεξαγωγή της αιμοδοσίας λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των εθελοντών αιμοδοτών.

-Κι εγώ που νόμιζα ότι ο Σύλλογος Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης ΚΑΛΥΠΤΕΙ όλες τις ανάγκες. Και του Νοσοκομείου μας…

-ΣΤΗΡΙΞΤΕ και ανταποκριθείτε λοιπόν στην έκκληση του Νοσοκομείου μας.

……

*Ωστόσο. Να συγχαρώ τις διοικήσεις και το προσωπικό και των δυο εξαιρετικών Γηροκομείων που έχουμε στη πόλη μας.

Δηλαδή τόσο το Γηροκομείο του Παπαχρόνη, όσο και το Γηροκομείο της Μητρόπολης (Πουσπουρίκας), που με υπευθυνότητα, συνέπεια και εργατικότητα, ΚΡΑΤΑΝΕ ασφαλή τα μέλη τους και το κύρος των δυο ιδρυμάτων. Ο Θεός μαζί τους σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας, διότι δυστυχώς η κατάσταση με τα γηροκομεία (και ιδίως άλλων Μητροπόλεων στην Καβάλα, στην Αλεξανδρούπολη αλλά και στη Θεσσαλονίκη), είναι ΤΡΑΓΙΚΗ!!!

ΜΠΡΑΒΟ τους!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »