*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Οκτωβρίου

Η απάντηση της Κατερίνας Μανά στο Λύρατζη "δείχνει" ευθέως υπεύθυνο για όλα τον...Ζερενίδη, με την υπογραφή....Τσέπελη!

23 Οκτωβρίου

*Και η Κατερίνα Μανά, διαβάζει... Πάνο Παπαδόπουλο δηλαδή;

Διότι αν διαβάσει κανείς την απάντησή της στον Λύρατζη με την... υπογραφή Τσέπελης, αυτό ομολογεί!

-Αφού ευθύς εξ’ αρχής είχα πει στον λαλίστατο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ...

-Ότι αυτά τα ερωτήματα έπρεπε να τα κάνεις στον Γιάννη Ζερενίδη, διότι αν υπάρχουν ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ αυτός ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ πρώτα και μετά ο Τσέπελης Δήμαρχος και οι υπηρεσιακοί παράγοντες! Δασαρχεία κλπ...!

......

*Τι λέει λοιπόν η απάντηση της Μανά στον Λύρατζη; Δημοσιεύω αυτούσιο το κείμενο:

«Σε απάντηση του άνω σχετικού σας ενημερώνουμε καταρχήν ότι επειδή οι προϊστάμενοι των διοικητικών ενοτήτων του Δήμου ευθύνονται έναντι του αμέσως υπερκείμενου διοικητικού επιπέδου, οφείλετε να απευθύνετε τα ερωτήματά σας αρμοδίως στον αντιδήμαρχο που εποπτεύει την αντίστοιχη υπηρεσία.»

-Τα παράπονα δηλαδή κύριε Λύρατζη στον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννη Ζερενίδη που όπου σταθεί κι όπου βρεθεί... όλα τα χρεώνει στην... Μανά!!!

Απλά πράγματα....

.......

*Τώρα μάλιστα Πασχάλη... Διαβάζοντας την επιστολή της Αικατερίνης με την υπογραφή Τσέπελης!

Δεν αμφιβάλω καθόλου μα καθόλου ότι ενώ εσείς γνωρίζετε ότι «ο Τσέπελης αναλαμβάνει την ευθύνη...».

-Καταθέσατε την ερώτηση στοχοποιώντας την Κατερίνα Μανά, διότι αυτό...βόλευε και τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Ζερενίδη!

Χωριό που φαίνεται, κολαούζο...

......

*Βέβαια η Μανά κάνει κι άλλο τρυκ στην επιστολή που εμφανώς συνέταξε η ίδια. Στην ουσία «δίνει» στον Λύρατζη και  τον... Φανουράκη με τίτλο, «Για όλα φταίει η Μαμά...», δηλαδή η... Μανά!

«Η ασφάλεια λειτουργίας όλων των κατασκευών, όπως ίσως θα έπρεπε να γνωρίζετε και λόγω της ιδιότητας του μηχανικού που κατέχετε, εξασφαλίζεται από τις προδιαγραφές, που ισχύουν και αναθεωρούνται συν τω χρόνω για τις συγκεκριμένες κατασκευές».

-Κι άντε Λύρατζη που είσαι... ΥΠΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ όπως και ο Μούρκας, κάτσε και μάθε γράμματα... Γι’ αυτά που έπρεπε να γνωρίζεις λόγω της ιδιότητας του μηχανικούς!

Αλλά ρωτάς....

......

*Και το ερώτημα κρίσεως ενός αφελούς... μη μηχανικού!!!

-Δηλαδή μπορείτε κυρία  Μανά να ΚΟΒΕΤΕ παντού δέντρα, να κάντε παντού παρεμβάσεις, να μην απαντάτε αν έχετε μελέτες και ποια εταιρεία κατασκευάζει ένα έργο με αποκλειστική και αόριστη δικαιολογία ότι «όλες οι εργασίες, συμπεριλαμβανομένων των εργασιών κοπής των δένδρων, που εκτελούνται στον συγκεκριμένο χώρο, αφορούν τις αρμοδιότητες του Δήμου μας σχετικά με τη μέριμνα διατήρησης σε καλή κατάσταση όλων των εγκαταστάσεων και γίνονται σύμφωνα με όσα η τέχνη, η επιστήμη και οι κείμενες διατάξεις προβλέπουν».

-Ούτε Δασαρχεία, ούτε Πολεοδομίες, ούτε υπηρεσία ΝΕΩΤΕΡΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ...το απόλυτο δηλαδή τίποτα!!!

Κάνετε ότι θέλετε;

.......

*Και για να μη το δυσκολεύω κι άλλο, φαντάζομαι την απάντησή σας κυρία Προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας και αναπληρώτρια Διευθύντρια Δήμου Ξάνθης, ως εξής:

«Κατερίνα Μανά: Ναι κύριε Παπαδόπουλε... Και τα παράπονα στον Δήμαρχο Τσέπελη που κάπως έτσι άλλωστε...ΜΠΑΖΩΝΕ κάποτε στη Χρύσα και τα ρέματα για να κάνει δρόμο για τα... χοιροστάσιά του! Είδατε ο δρόμος να μην έγινε; Στην Ξάνθη βρισκόμαστε...».

-Σωστή. Στη Ξάνθη του... 30 χρόνια Τσέπελης και Μανά!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »