*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Οκτωβρίου

'Φταίει ή δεν φταίει για όλα η....Μα(μ)ά; Για το κόψιμο δέντρων; Για την "αδιαφάνεια" ενός έργου; Πρόστιμα εξ αιτίας του Βελόπουλου!

23 Οκτωβρίου

Ε, όχι κύριε Λύρατζη... «Για όλα... ΔΕΝ... φταίει η Μανά»! Συγνώμη...."η Μαμά"!  Όπως σου είπε και ο Φανουράκης...
Αλλά  ο «κολλητός» σου... Γιάννης Ζερενίδης!

………………………….

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1

Άλλοι έπρεπε να κάθονται κατηγορούμενοι για την υπόθεση σκάνδαλο του Υπόγειου Πάρκινγκ για το οποίο ήδη ξοδεύτηκαν χιλιάδες χιλιάδων ευρώ..!

Και πρώτοι και καλύτερα φυσικά οι Τσέπελης και Δημαρχόπουλος! Κι όποιος διαφωνεί να… σηκώσει το χέρι ή απλά να με ρωτήσει το «γιατί» και θα πάρει τάχιστα την απάντησή του!

(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στον «ΜΑΧΗΤΗ»)

-E ρωτήστε τον γιατί...ή μηνύστε τον, μπας και ΛΑΜΨΕΙ η αλήθεια! Είναι τόσο απλό...

………………………….

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2

Όπως και να το πούμε όμως, η πολιτική ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ, εφόσον αναλάβει κάποιο πόστο ο κ. Σουπιάδης στο Δήμο και συνεργαστεί με την παράταξη Τσιτιρίδη, δεν είναι και ό,τι το καλύτερο για ένα νέο άνθρωπο.

(Από την ανακοίνωση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό συμβούλιο Αβδήρων Αθανάσιου  Κριτσίνη.)

-Ε μη του κόβεις και το μέλλον του Χάρη...! Ο Χασάν Ογλού Φερτούν που ελπίζει να ξαναγίνει με Τσέπελη αντιδήμαρχος... πιο μάγκας είναι;

 

Σεμνά & Ταπεινά

*Τελικά και αφού το γράψαμε 2-3 φορές, ο Λύρατζης αναγκάστηκε να μας στείλει την απάντηση της αναπληρώτριας Διευθύντριας του Δήμου Ξάνθης Αικαερίνης Μανά… με την υπογραφή φυσικά Τσέπελη! (σ.σ. Για πληροφορίες πάντως άφησε και τηλέφωνο στον Πασχάλη... αλλά αμφιβάλω αν αυτός την πήρε! Όπως και ο Σάββας Μελισσόπουλος!

Προκειμένου να μάθουμε και τις απαντήσεις της σχετικά με τα δημοτικά έργα και την νέα παιδική χαρά, πίσω από το διοικητήριο…

-Μόνο που απάντηση δεν είδαμε!!! Γιατί απλά μας παρέπεμψε στον… αντιδήμαρχο Γιάννη Ζερενίδη!

(σ.σ. Σωστή Πασχάλη... Γιατί για όλα «δεν φταίει η... Μαμά! Sorry ηΜανά!)

......

Κυρία Μανά ΝΟΜΙΜΑ κόπηκαν τα δέντρα; Νόμιμα κατασκευάζεται το συγκεκριμένο έργο; Σε ποιόν εργολάβο ανετέθη και με πια διαδικασία!!!!!

Απάντησε δηλαδή η Μανά για την... Μανά καλυπτόμενη πίσω από την υπογραφή Τσέπελης, αλλά για την ταμπακέρα τίποτα!!! Κουβέντα!!!

……

*Πρώτο ερώτημα για τον Πασχάλη Λύρατζη:

Αν δεν «πιέζαμε» δηλαδή τον επικεφαλής της παράταξης ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ να κάνει το αυτονόητο…Δηλαδή επιτέλους να μας στείλει την απάντηση της... Μαμάς, συγνώμη, του Εμμανουήλ, θα το έπραττε ποτέ;

Πολύ αμφιβάλω κι ο λόγος είναι απλός. 13 Οκτωβρίου με αριθμό πρωτ. 26192 πήρε την απάντηση ο Λύρατζης και μας την κοινοποίησε χθες μετά κόπων και βασάνων και συνεχών σχολίων!

.....

*Και βέβαια σκόπιμα το έκανε αυτό ο Λύρατζης... Γιατί τα ίδια ακριβώς έκανε και με την «απάντηση» του Δήμαρχου Τσέπελη για την έκτακτη Νοσοκομειακή Μονάδα που... θα έκανε στο Αμοιρίδειο… τον Απρίλιο 2020! Άλλο σκάνδαλο κι αυτό… Και την πληροφορηθήκαμε μήνα Αύγουστο 2020!!!

-Μια ζωή δηλαδή Λύρατζης… Σε διπλό και τριπλό ταμπλό! Παπαχρόνης Νο 2. Να κάνουμε ερωτήσεις για να τις κάνουμε....κι από κει και μετά, το χάος! Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση....Όπως για παράδειγμα έγινε και με το Κέντρο κοινωνικής αλληλλεγύης!

.......

*Υπενθυμίζω μάλιστα ότι στην απάντηση που του έκανε ο Τσέπελης στον Λύρατζη τον Απρίλιο 2020,  είχε κοινοποιήσει και έγγραφο της... Τεχνικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Ξάνθης ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ  ωστόσο του αρμόδιου υπαλλήλολυ της αρμόδιας υπηρεσίας!!!

Γεγονός που μας δημιουργεί ποικίλα ερωτηματικά, ότι εστάλη ΜΕΤΑ τον ντόρο που προκλήθηκε Πανελλήνια!!! Και από τον οποίο αποκαλύφθηκε ότι «ήταν γυμνός ο βασιλιάς, αφού πήγε να κάνει... έκτακτη νοσοκομειακή μονάδα σε ένα αθλητικό κέντρο που μπορεί να λειτουργήσει με απόφαση της Πολιτικής προστασίας μόνο ως... καταφύγιο, ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ και χωρίς να ενημερώσει ούτε την Πολιτική Προστασία, ούτε τον Χαρδαλιά, ούτε το Υπουργείο Υγείας και φυσικά  ούτε την 4η ΥΠΕ!!!!

Όλα ήταν ΠΑΡΑΝΟΜΑ!!!  Έτσι για την ιστορία όλα αυτά....

 

ΕΣΡ: Πρόστιμα 730.000 ευρώ σε τηλεοπτικούς σταθμούς για τις κηραλοιφές του Βελόπουλου-Ποιοί είναι οι σταθμοί

Πρόστιμα που φτάνουν τα 730.000 ευρώ επέβαλλε το ΕΣΡ σε 25 περιφερειακά κανάλια, όπου ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος διαφήμιζε τις κηραλοιφές που προστατεύουν από τον κορωνοϊό.

Από 30.000 ευρώ καλούνται να πληρώσουν οι σταθμοί Κόσμος TV Δωδεκανήσων, Αιγαίο TV Δωδεκανήσων, Super B Αχαϊας, Σητεία TV Λασιθίου, Notos TV Ηρακλείου, Ένα TV Φθιώτιδας, TV 10 Τρικάλων, Βήμα TV Ιωαννίνων, Θράκη ΝΕΤ Έβρου, TV Ροδόπη, Δίκτυο TV Σερρών, Κρήτη TV 1 Χανίων, Άλφα Τηλεόραση Δράμας, Δίκτυο 1 Καστοριάς, Alert Αττικής, TRT Μαγνησίας, PLP TV Ηλείας και Ίριδα TV Δωδεκανήσου.

Από 25.000 ευρώ οι Alert, Epsilon, Extra, Kontra, ΑΕ Channel, Βεργίνα και Best TV για «παραβίαση -εκ προθέσεως- την συνταγματικώς επιβαλλόμενης απαγόρευσης μετάδοσης μηνυμάτων που θα μπορούσαν να παραπλανήσουν το κοινό ως προς τις προστατευτικές ιδιότητες προϊόντων και να θέσουν σε κίνδυνο την ανθρώπινη ζωή και υγεία».

Σύμφωνα με το ΕΣΡ η ενέργεια των παραπάνω καναλιών έγινε «με προφανή στόχο να παραπλανήσει την ελέγχουσα αρχή και να καταστήσει πρακτικώς ανέφικτη την άσκηση των συνταγματικώς επιβαλλόμενων αρμοδιοτήτων της επί του περιεχομένου του προβαλλόμενου προγράμματος».

Τέλος ποινή 15.000 ευρώ δόθηκε στο Σύρος TV 1 Κυκλάδων για παράβαση των διατάξεων περί «απαγόρευσης της άνευ αδείας αναμετάδοσης του προγράμματος άλλου παρόχου περιεχομένου», καθώς αναμετέδωσε την επίμαχη εκπομπή μέσω της Web TV του Alert.

ΘΩΜΑΣ ΜΙΧΟΓΛΟΥ: Σειρά χρηματοδοτήσεων για την υλοποίηση έργων και παρεμβάσεων στον Δήμο Τοπείρου

Την τελευταία περίοδο ο Δήμος Τοπείρου έχει εξασφαλίσει σειρά χρηματοδοτήσεων για την υλοποίηση έργων και παρεμβάσεων.

Ενδεικτικά, ήδη έχει εγκριθεί η χρηματοδότηση για την αναβάθμιση του γηπέδου Αβάτου και την τοποθέτηση μεταλλικής κερκίδας προϋπολογισμού πάνω από 410.000 ευρώ, καθώς και η διαμόρφωση του γηπέδου Ερασμίου προϋπολογισμού πάνω από 150.000 ευρώ γεγονός που συμβάλλει στην δημιουργία σύγχρονων χώρων άθλησης στην περιοχή μας. Επίσης, έχει εξασφαλιστεί χρηματοδότηση για την υλοποίηση μέτρων και μέσων πυροπροστασίας στις σχολικές μονάδες του Δήμου μας προϋπολογισμού πάνω από 70.000 ευρώ, που συμβάλλει στην διασφάλιση περαιτέρω συνθηκών ασφάλειας για τους μικρούς μας μαθητές. Ακόμη, έχει εγκριθεί η αντικατάσταση των εσωτερικών δικτύων ύδρευσης στους οικισμούς Μάγγανα και Εράσμιο προϋπολογισμού πάνω από 1.900.000 ευρώ μέσω του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι το οποίο έχει μετονομαστεί σε ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ.

Για την ταχύτερη έγκριση των παραπάνω χρηματοδοτήσεων θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στον Βουλευτή Ν. Ξάνθης κ. Σπύρο Τσιλιγγίρη, ο οποίος με διαρκή παρουσία στα κέντρα αποφάσεων είναι αρωγός και δείχνει αμείωτο ενδιαφέρον για την εξέλιξη των συγκεκριμένων έργων.

Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει να σχεδιάζει παρεμβάσεις στους οικισμούς του Δήμου μας, με σκοπό την υλοποίηση έργων που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής κατοίκων και επισκεπτών.

Εύλαλο, 22 Οκτωβρίου 2020

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΥ ΤΟΠΕΙΡΟΥ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »