*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Σεπτεμβρίου

Η ανάρτηση του Ανέστη Αντωνιάδη για τη συνάντηση Φανουράκη-Ζερενίδη με την Ζαχαράκη και η "εξαγορά" του Ιμάμογλου!

25 Σεπτεμβρίου
Με ...μάσκα στην υφυπουργό Παιδείας ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Ζερενίδης! 
Χωρίς...μάσκα στα κεκλεισμένων των θυρών δημοτικά συμβούλια με τον Τσακιρίδη.
…………………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
«Άλλοι ζούν για τις Ιδεολογίες, και άλλοι ζούν από τίς Ιδεολογίες. Τάδε έφη. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ.
Το πρόσφατο περιστατικό.... "φθηνής συναλλαγής" στην Περιφέρεια  κατατάσσεται στην δεύτερη κατηγορία... Ο αείμνηστος  Αλέξανδρος Μπαλτατζής, δικαίως θα  καταλαμβάνει αιωνίως εκεί ψηλά το "θρόνο" της πρώτης κατηγορίας!!!!».
(Ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης στο facebook)
-Θα συμβούλευα τον Πρόεδρο του ΕΒΕ Ξάνθης να αρκείται στον....Τζιτζικώστα και ν’ αφήσει ήσυχο εκεί που βρίσκεται τον Αείμνηστο Αγροτικό Ηγέτη!
…………………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
«...Γενικά, όλα είναι ρευστά, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ να μας απαντήσει με βεβαιότητα σε ο,τιδήποτε, ΟΛΟΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ και μετακυλίουν τις ευθύνες σε άλλους και το μοναδικό αποτέλεσμα είναι η αβεβαιότητα για την επόμενη ημέρα, αβεβαιότητα που αυτονοήτως μεταφέρεται και στα νήπια τέκνα μας».
(Από το εξώδικο των γονέων του 4ου Νηπιαγωγείου Ξάνθης)
-Μην αγχώνεστε! Υφυπουργός Παιδείας, Φανουράκης και Ζερενίδης, «ανακάλυψαν» ποιος ευθύνεται για την...ανεπάρκειά τους! Ο...covid-19!

Σεμνά & Ταπεινά
*Εκτός γραμμής ΚΙΝΑΛ (σ.σ. Σύντομα το ΚΙΝΑΛ βέβαια θα αποτελεί παρελθόν, αφού επιστρέφει το ΠΑΣΟΚ....Είναι εδώ!)  κατά Τσέπελη-Φανουράκη  ο πολιτευτής του κόμματος Ανέστης Αντωνιάδης; Ειλικρινά δεν ηξεύρω... Αν συνεχίσει όμως έτσι, σίγουρα θα φάει το... "κεφάλι" του ο Ανέστης και προβλέπω μέχρι και... διαγραφή! Κι ο νοών νοείτω...έστω και με χιούμορ///
......
*Και γιατί τα γράφω όλα αυτά; Γιατί χθες  το σχόλιό του συντρόφου Ανέστη Αντωνιάδη στο fb ήταν… «φαρμάκι» για τους πανικόβλητους αντιδημάρχους του Τσέπελη Φανουράκη και Ζερενίδη που μετά τα ΕΞΩΔΙΚΑ των γονέων των δυο μαθητών των δυο νηπιαγωγείων, έσπευσαν να επισκεφθούν την υφυπουργό Παιδείας  Σοφία Ζαχαράκη προκειμένου να επιρρίψουν σε όλους τους άλλους τις ευθύνες... πλην των ιδίων!!!!
......
Ιδού λοιπόν αυτούσιο το σαρκαστικό σχόλιο του Ανέστη Αντωνιάδη και δεν αποκλείω ακόμη και παρέμβαση του... Gademos:
«Anestis Antoniadis. Δεν ξέρω τι είναι πιο αποκρουστικό, της Υφυπουργού Παιδείας κ. Ζαχαράκης που χαίρετε που θα παραδώσει Κοντέινερ (ΠΡΟΚΑΤ μας τα πλασάρουν) αίθουσες για την προσχολική αγωγή ή των Αντιδημάρχων που χαίρονται που θα τα παραλάβουν, λες και θα γλυτώσουν τα εξώδικα να γίνουν μηνύσεις;
Congratulations, εν έτη 2020 βγαίνουμε φώτο που θα βάλουμε κοντενειρ να κάνουν μάθημα τα νήπια!
ΟΧΙ ΜΠΡΑΒΟ
-Κοντέϊνερ με... ΧΗΜΙΚΕΣ τουαλέτες ενηλίκων για... νήπια!
(σ.σ. Και την βαστάει ακόμη αυτήν την υφυπουργό ο Κυριάκος...).
.......
*Φυσικά το πιο ωραίο από τη συνάντηση των δυο αντιδημάρχων του Τσέπελη με την Υφυπουργό ποιο ήταν λέτε;
Ότι συμφώνησαν και η Υφυπουργός κυρια Ζαχαράκη αλλά και οι  Φανουράκης-Ζερενίδης ότι για την καθυστέρηση των κτηριακών εγκαταστάσεων (σ.σ. Και των χημικών τουαλετών;!! ), φταίει μόνο ο... COVID-19!!!
Κανείς άλλος!!!
Αθώοι δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι...!!!
……
*Ερώτημα ωστόσο καθαρό και σταράτο. Αν δεν ήταν τα εξώδικα των γονέων κυρία Ζαχαράκη, εσείς τι λέτε; Θα επιδίωκαν μαζί σας την συνάντηση οι δυο αντιδήμαρχοι του Τσέπελη;
......
*Κι επειδή κυρία  Υφυπουργέ της  Παιδείας είχατε και το θράσος να μας πείτε από κοινού με τους δυο αντιδημάρχους ότι για όλα φταίει ο... COVID-19, σας ρωτάω ευθέως:
-Εσείς δεν μας λέγατε ότι θα είστε πανέτοιμοι (σ.σ. Το ίδιο σας δήλωσε άλλωστε και ο Δήμος Τσέπελη...) ΠΡΙΝ τους αγιασμούς των σχολείων; Δηλαδή αρχές Σεπτεμβρίου!
-Και τώρα μας πάτε τέλη Οκτωβρίου; Άλλα δηλαδή μας λέγατε τον Αύγουστο κι άλλα τώρα;
......
*Και το καθαρό ερώτημά μου.
-Κυρία Ζαχαράκη έχετε αντιληφθεί ότι με αυτά που λέτε ΕΚΘΕΤΕ τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη; Είναι δυνατόν για να «καλύψετε» την ανεπάρκεια ενός Δημάρχου και των αντιδημάρχων του, να επιρρίπτετε όλες τις ευθύνες στον... covid-19; Γιατί στ’ αλήθεια τόσο δούλεμα;;;  
(σ.σ. Αλήθεια η κυρία Ζαχαράκη γνωρίζει τι εστί Φανουράκης; Ένα απλοϊκό ερώτημα κάνω...)

Τον... Χρήστο Μέτιο «αδίκησε» μόνο ο Περιφερειάρχης, με την «εξαγορά» συνείδησης του κυρίου Ιμάμογλου Τζιχάν!
Ειλικρινά σας λέω... Ο Περιφερειακός σύμβουλος Ροδόπης κύριος Ιμάμογλου Τζιχάν δεν με απασχολεί...
Ούτε γιατί ανεξαρτητοποιήθηκε, ούτε γιατί ανακάλυψε ξαφνικά ότι δεν του άρεσε η αντιπολίτευση του Χριστόδουλου Τοψίδη... Και πόσο μάλλον αν ευθύνονται ή όχι τα πολιτικά του «γονίδια»...απο το παρελθόν ακόμη...
Για μένα η συγκεκριμένη ΕΞΑΓΟΡΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ , την οποία απορώ πως έκανε αποδεκτή και ο δικηγόρος και εντεταλμένος σύμβουλοος του Μέτιου Κώστα Κουρτίδης, «ΑΔΙΚΗΣΕ»μόνο τον.... Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο...
Ο οποίος φρονώ ότι δεν έχει ανάγκη από τέτοιου είδους μεταγραφές για να αποδείξει την πολιτική του αξία και προσωπικότητα! Το αντίθετο θα έλεγα... δυστυχώς!
Και φυσικά ο βασικός υπεύθυνος που «νομιμοποίησε» αυτές τις ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ και ΕΞΑΓΟΡΕΣ συνείδησης, έχει όνομα.
-Τάκης Θεοδωρικάκος! Ο οποίος νομιμοποίησε τις «εξαγορές» Περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων από άλλες ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ, διότι καθώς φαίνεαι στη ΚΝΕ από την οποία προέρχεται, αυτές τις πρακτικές και μεθόδους συναλλαγής και διαπλοκής του δίδαξαν!
Ας μη ξεχνάμε άλλωστε ότι είναι «παιδί» του ....Σημίτη και του Καλογρίτσα ο συγκεκριμένος κύριος!!! Και απλά ότι έκανε, το έκανε δυστυχώς και με την ΑΝΟΧΗ και ΑΤΟΛΜΙΑ όλων των εν Ελλάδι υποψηφίων Περιφερειαρχών και  Δημάρχων!!! Οι οποίοι αντί να τον μηνύσουν για τις αντιδημοκρατικές ρυθμίσεις του και τον καθίσουν στο ΣΚΑΜΝΙ αφού αντισυνταγματικά νομιμοποίησε τη διαπλοκή, τη συναλλαγή και αδιαφάνεια, "νομιμοποίησε" και την ΕΞΑΓΟΡΑ συνειδήσεων!
Με αντάλλαγμα δηλαδή μια θέση, δημοτικοί και Περιφερειακοί σύμβουλοι που εκλέγονται με τη σημαία μιας παράταξης, να μπορούν να μεταπηδούν με ανταλλάγματα σε μια....άλλη!


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »