*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Σεπτεμβρίου

Η Κατερίνα Μανά "ανακρίτρια" για την.."ατασθαλία"! "Άδειασαν" τον Βασίλη Παπαδόπουλο οι "Παπαχρόνηδες"! Οι ειδήσεις με άλλο στυλ...

17 Σεπτεμβρίου


Χωρίς... ΜΑΣΚΕΣ άπαντες!!! Δήμαρχος Τσέπελης, αντιδήμαρχος Σουά, μέλη του Δ.Σ. της ΑΕΞ (πρώην Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης) στο γήπεδο της Λεύκης του Δάγκα που ανακαινίστηκε ριζικά... ενώ τα άλλα δημοτικά γήπεδα έχουν εγκαταλειφθεί τελείως!
Οι ΜΑΣΚΕΣ κύριε Πρωθυπουργέ και κύριε Χαρδαλιά, μήπως είναι μόνο για τους...μαλ....;!!! 
Κι όχι για τους Δημάρχους και τους Αντιδημάρχους;
………………………………..
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Η κυρία Αικατερίνη Μανά είναι αυτή που θα κάνει τελικά την «έρευνα» για την περίφημη… ατασθαλία στο Κέντρο Αλληλεγγύης! Την οποία η παράταξη Παπαχρόνη εντόπισε στις 64.651.62 ευρώ μέχρι και τον ισολογισμό του 2017. Το 2018; Το 2019; Όλα ελέχθηκαν δηλαδή κι ήταν με παραστατικά; 
...
Ερώτηση κρίσεως. Την Φένια και τον γιατρό-δημοτικό σύμβουλο Βασίλη Παπαδόπουλο, δεν πρέπει να τους καλέσει η κυρία Αικατερίνα Μανά; Που έγραψε και την πρώτη ερώτηση της παράταξης Παπαχρόνη; Θα είχε ενδιαφέρει να μάθουμε και την άποψή τους…
(σ.σ. Όπως και την άποψη του Πάνου Αμβροσιάδη για τον οποίο σας έχω συγκλονιστικές αποκαλύψεις....soon)
……
*Και φυσικά το αφελές ερώτημά μου.
-Κυρία Αικατερίνη Μανά, εσείς (ως αναπληρώτρια γενική διευθπυντρια) καλύπτετε την γνωστή υπόθεση του παράνομου παιδότοπου σε χώρο ΠΡΑΣΙΝΟΥ, η Βασιλούδη τους Τμήματος Αδειοδότησης, ο αντιδήμαρχος ο Γιάννης Ζερενίδης ή και… οι 3 μαζί;;;
……
*Φυσικά θα μάθατε φαντάζομαι οτι στην συνεδρίαση της Τρίτης έγινε ένας μεγάλος χαμός, όταν ο Δήμαρχος Τσέπελης ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ με υπηρεφάνεια οτι ΝΑΙ....Αυτός έδωσε ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ την εντολή να κλείσει ο δρόμος για την Παλιά Πόλη!!! 
-Με αποτέλεσμα ο γιατρός και δημοτικός σύμβουλος του Παπαχρόνη Βασίλης Παπαδόπολος να αποχωρήσει απο τη συνεδρίαση, για τα ΨΕΜΑΤΑ που αράδιαζε ο Τσέπελης (σ.σ. Του τάπε στα ίσα μάλιστα....), επικαλούμενος την επί Δημαρχόπουλου απόφαση του 2016!!! 
.......
*Προφητεία. Μην παραξενευθείτε καθόλου μετά την ΑΗΔΙΑ που αισθάνεται γι' αυτά που "ζει" εντός και εκτός δημοτικού συμβουλίου ο γιατρός ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ στο τέλος να ΑΝΕΞΑΡΤΟΠΟΙΗΘΕΙ!!! Επιλέγοντας κι αυτός το δρόμο του Λούκυ Λουκ...! Κι αφήνοντας τον έτερο γιατρό Δημοσθένη Γεωργιάδη να παίζει τα "παιχνίδια" της γιάφκας του Γηροκομείου Ξάνθης!! Κρατήστε αυτό...
...
*Τι έκαναν οι δημοτικοί σύμβουλοι Παπαχρόνης, Τσακιρίδης, Χάρης Διαφωνίδης αλλά και Δημοσθένης Γεωργιάδης; Άφησαν ΑΚΑΛΥΠΤΟ τον γιατρό Βασίλη Παπαδόπολο, δεν τον στήριξαν και παρέμειναν στη συνεδρίαση, προκειμένου να ψηφίσουν σύμφωνα με τις ΕΝΤΟΛΕΣ Τσέπελη και τη σύμφωνη γνώμη του Δημαρχόπουλου, την αγορά απο το Δήμο Ξάνθης, του ΑΚΙΝΗΤΟΥ του Στέλιου Γουναρίδη στη Χρύσα!!!
Υπόθεση που "εκκρεμεί" επι Δημήτρη Μπένη-Λάκη Στυλιανίδη και θέλει να...αγοράσει ο ...Δήμος Τσέπελης!!!! Θέμα για το οποίο βέβαια θα επανέρθω...
......
*Τυχαίο; Πάντως Τσέπελης και Στέλιος Γουναρίδης πριν τη συνεδρίαση είχαν συνάντηση σε καφέ  της Μιχαήλ Βόγδου, απορώ όμως πως δεν κάλεσαν και τον...Δήμαρχο Μπάμπη!
 ....
*Σχόλια ενεργών πολιτών για τα κακώς κείμενα  της καθημερινότητας:
-Σχολίασε δηκτικά τις μάσκες γίγας ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης (με τη παράταξη Ξάνθη για όλους) Γιώργος Παπαδόπουλος.
«Με λίγα λόγια.
Σε πρώτη φάση πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος τις μάσκες γίγας.
Σε δεύτερη φάση πληρώνει τις μάσκες μιας χρήσεως.
Και σε τρίτη φάση τις μάσκες με τις κανονικές προδιαγραφές.
Το τέλειο έγκλημα».
-Μήπως τελικά τα λεφτά ήταν… πολλά;
……
*Και το άπαιχτο σχόλιο ενός πρώην δημοτικού συμβούλου:
«Σπύρος Μαζαράκης Τελικά τι είναι πιο επικίνδυνο , ο κορονοιος η τα μετρα εναντίον του κορονοιου ; Θα φύγουμε,, από τον γρήγορο θανατο του κορονοιου η σιγά σιγά από τα την μονιμότητα των απαγορεύσεων;».
-Είναι κι αυτό μια άποψη…
……
*Κι ένα αυθεντικό σχόλιο με την υπογραφή της πρώην υπαλλήλου του γραφείου Στάθη Γιαννακίδη και εκπαιδευτικού:
«Βασιλική ΑγοραστούΟύτε ένας μαθητής σήμερα στην τάξη δεν φοράει τη μάσκα που πήρε χθες "δώρο"...με εντολή πρωθυπουργού!
Ρωτάω γιατί δεν τις φοράτε?
Αρχίζουν να γελούν πίσω από τις μάσκες τους…
Ένας ρωτάει : Αυτές που μας δώσανε, στην ουσία εμείς τις πληρώσαμε, έτσι δεν είναι? Θα πάει κανείς φυλακή, που τόσα χρήματα, πεταχτήκανε τζάμπα?
Μάθημα Πολιτικής Οικονομίας..Ας αρχίσουμε με τα εγκλήματα του "λευκού κολάρου".. To be continued…».
-Όσοι πήγαν πέντε χρόνια επί… ΣΥΡΙΖΑ!

Η Κατερίνα Μπαταλογιάννη από την Ν. Ηρακλείτσα στο The Voice of Greece
H Κατερίνα Μπαταλογιάννη από την Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας εντυπωσίασε στην πρεμιέρα του The Voice of Greece τον Πάνο Μουζουράκη και τον Σάκη Ρούβα.
Η Καβαλιώτισσα συμμετείχε στο talent show με ένα παραδοσιακό τραγούδι και εντυπωσίασε τους δύο κριτές με την φωνή της. Την παράσταση όμως έκλεψε η γιαγιά της Κατερίνας που την συνόδευσε στην Αθήνα και κέρασε τους κριτές ένα παραδοσιακό γλυκό που έφτιαξε η ίδια.

Δωρεά πλήρους τεχνολογικού εξοπλισμού στον Δήμο Τοπείρου 
από την «OLYMPIA GROUP»
Τον Δήμαρχο Τοπείρου, κ.Μίχογλου Θωμά επισκέφθηκε την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020, στο Δημαρχείο Ευλάλου, ο Διευθυντής της Εταιρίας «OLYMPIA GROUP», κ.Κανίδης.
Ο Όμιλος Εταιρειών Olympia αποτελεί ένα Διεθνή Επενδυτικό Όμιλο με δραστηριότητα σε 10 χώρες. Με σύγχρονους μηχανισμούς εταιρικής διακυβέρνησης, πολυσχιδή παρουσία στην ευρωπαϊκή αγορά μέσω των εταιρειών που τον απαρτίζουν και έντονη εξαγωγική δραστηριότητα. Πιο συγκεκριμένα στην Ελλάδα δραστηριοποιείται με πέντε εταιρίες (Public, SUNLIGHT, Westnet, SoftOne και Lamda Development).
Στα πλαίσια της συνάντησης, κατά την οποία και συζητήθηκαν αρκετά θέματα που αφορούν στις νέες συνθήκες Υγειονομικής κρίσης, ο Πρόεδρος της Εταιρίας αναγνωρίζοντας τη συνεισφορά και το ιδιαίτερα δύσκολο έργο των Δήμων, παρέδωσε δωρεά πλήρους τεχνολογικού εξοπλισμού στον Δήμαρχο Τοπείρου κ. Μίχογλου Θωμά.
Ο Δήμαρχος Τοπείρου αφού ευχαρίστησε θερμά την εταιρεία για την προσφορά της, τόνισε πως τα παραπάνω υλικά θα διατεθούν σε υπηρεσίες του Δήμου, προκειμένου να καλυφθούν αυξημένες ανάγκες της εποχής, σημειώνοντας ταυτόχρονα πως κοινός στόχος όλων παραμένει η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.

Στη ΓΑΔΑ ο Φασούλας για να αναφέρει παρενόχληση και εκφοβισμό
Ο Παναγιώτης Φασούλας, υποψήφιος στις εκλογές της ΕΟΚ, μετέβη στη ΓΑΔΑ και πιο συγκεκριμένα στο Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών, αναφέροντας ότι τον τελευταίο καιρό παρακολουθείται, καθώς και ότι εκφοβίζεται.
Ο Παναγιώτης Φασούλας ανέφερε συγκεκριμένα ότι τον τελευταίο καιρό έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, και πιο συγκεκριμένα στο διαδίκτυο, φωτογραφίες οι οποίες τον δείχνουν μέσα στο αυτοκίνητό του, ενώ φαίνεται και η πινακίδα του αυτοκινήτου του, γεγονός που θεώρησε αναγκαίο να αναφέρει.
Οι εκλογές της ΕΟΚ μπαίνουν πλέον στην τελική ευθεία και φαίνεται ότι παίρνουν πλέον έναν διαφορετικό δρόμο απ' αυτόν που είχαμε συνηθίσει, κάτι που ο Φασούλας ήθελε να αναφέρει επισήμως στις Αρχές.

Η Περιφέρεια ΑΜΘ στηρίζει την ίδρυση της πρώτης Μονάδας Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης στην Κομοτηνή
Με πόρους 1.049.980 € από το ΕΣΠΑ στηρίζει η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης την ίδρυση και λειτουργία της πρώτης Μονάδας Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης στην Κομοτηνή.
Πρόκειται για μια δομή μόνιμης διαβίωσης για άτομα με ψυχικές διαταραχές, η οποία θα παρέχει στέγη, περίθαλψη και υπηρεσίες κοινωνικής ένταξης σε 15 ασθενείς από τη Θράκη.
Η δομή θα στεγαστεί σε κτίριο στον οικισμό Θρυλόριο και θα απασχολεί 20 εργαζόμενους.
Μετά από διαγωνισμό του Υπουργείου Υγείας, ο φορέας υλοποίησης που επιλέχθηκε είναι το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο Πρόληψης και Προαγωγής Υπηρεσιών Υγείας «Ίκελος».
Με αφορμή την υπογραφή της απόφασης για τη χρηματοδότηση, ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Χρήστος Μέτιος είχε συνάντηση με τον Επιστημονικό Διευθυντή της δομής ψυχίατρο-ψυχαναλυτή κ. Γκάρο Εσαγιάν και ενημερώθηκε για τη λειτουργία της, παρουσία του Γενικού Διευθυντή Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας κ. Λουκά Γεωργίου.
Από το Γραφείο Ενημέρωσης Περιφερειάρχη
Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Ηλεκτρονικά ραντεβού με το Επιμελητήριο Ξάνθης με τη νέα υπηρεσία «e-ραντεβού»
Το Επιμελητήριο Ξάνθης διαθέτει πλέον σύνδεση με την πλατφόρμα υπηρεσιών CITIBILL και προσφέρει στις επιχειρήσεις – μέλη του τη νέα υπηρεσία αιτήματος ηλεκτρονικού ραντεβού, «e-ραντεβού».
Η διαδικασία είναι πολύ απλή και γρήγορη. Επιλέγοντας από το μενού της ιστοσελίδας του Επιμελητηρίου Ξάνθης στο https://ebex.gr/, «Υπηρεσίες» και στη συνέχεια «e-ραντεβού», ο χρήστης μεταφέρεται αυτομάτως στη φόρμα αιτήματος ηλεκτρονικού ραντεβού με το Επιμελητήριο Ξάνθης.
Ειδικό banner με την νέα υπηρεσία του Επιμελητηρίου Ξάνθης υπάρχει και στην αρχική σελίδα.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ

Προσπάθησαν να περάσουν ναρκωτικά στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Κομοτηνής
Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος δύο ημεδαπών και μιας  ημεδαπής, διότι οι δύο από τους δράστες εμπλέκονται σε περιστατικό προμήθειας ναρκωτικών στον τρίτο, ο οποίος κρατούνταν στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Κομοτηνής.
Συγκεκριμένα, την 14-9-2020 το μεσημέρι, ο ένας ημεδαπός παρέδωσε στον σκοπό του Αστυνομικού Μεγάρου Κομοτηνής ένα δέμα που προορίζονταν για τον κρατούμενο και τράπηκε σε φυγή πριν τον έλεγχο του δέματος, ενώ η δράστιδα προσήλθε λίγο αργότερα με σκοπό να το παραλάβει πίσω. Κατά την ενδελεχή έρευνα στο δέμα διαπιστώθηκε ότι, μεταξύ άλλων, περιείχε ένα σαμπουάν στο εσωτερικό του οποίου εντοπίσθηκαν 63 ναρκωτικά δισκία και 2 διαδερμικά έμπλαστρα με ναρκωτική ουσία. Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ναρκωτικές ουσίες. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »