*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Σεπτεμβρίου

Ποιοί αποτελούν τη Σχολική Εφορεία του Μειονοτικού σχολείου; Το ΚΙΝΑΛ ετοιμάζεται για εκλογές...

16 Σεπτεμβρίου
Τελικά ο Κώστας Κουτελίδης προσχώρησε στον Παπαχρόνη 
ή ο Παπαχρόνης με τον Τσακιρίδη προσχώρησαν στην... Ελληνική Λύση;
.........................................
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Με ποια απόφαση  οργάνου του Δήμου Ξάνθης πραγματοποιείται η συγκεκριμένη απαγόρευση κυκλοφορίας η οποία περιγράφεται παραπάνω;
Εχουν ενημερωθεί οι συναρμόδιες υπηρεσίες (Αστυνομία, Πυροσβεστική, ΕΚΑΒ) για την επιλεκτική σε τόπο (είσοδος Παλιάς Ξάνθης)
(Από την ανακοίνωση της παράταξης ΠΟΛΙΤΕΣ για τη Ξάνθη)
-Μα δεν πήρατε ακόμη χαμπάρι ότι στη Ξάνθη ισχύει πλέον ο... Νόμος Τσέπελη;
.........................................
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Θανάση πάντα εκφράζω δική μου άποψη και δεν αλλάζω εύκολα. Μάλλον εσύ από φανατικός διώκτης του Τσέπελη έγινες υποστηρικτής του και μας τον «φορτώσατε». Θα σου θυμίσω απλά πως ο καθοδηγητής σου κάποτε έλεγε ” προτιμώ τον χαζό από τον επικίνδυνο”..
(Ο Ιπποκράτης Γαλάτης απαντώντας στον Θανάση Ξυνίδη στο fb)
-Τελικά Θανάση δεν είμαι ο μόνος που ανακάλυψα την ξαφνική «αγάπη» σου για τον Τσέπελη...

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ
*Επειδή με ρωτάνε πολλοί ποιοι είναι οι κύριοι που κρύβονται πίσω από το Μειονοτικό (στην ουσία ΤΟΥΡΚΙΚΟ) Γυμνάσιο - Λύκειο Ξάνθης, ιδού τα ονόματά τους:
Σχολική Εφορεία
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΧΟΥΣΕΪΝ ΑΛΗ ΕΡΧΑΝ
ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ: ΚΑΡΑ ΑΧΜΕΤ
ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ: ΚΟΥΡΑΚ ΡΙΤΒΑΝ
.......
*Χωριό που φαίνεται... Σωκράτη δεν θέλει. Το ΚΙΝΑΛ στη Ξάνθη στις επόμενες εκλογές θα παρουσιάσει ένα ΡΙΖΙΚΑ ανανεωμένο ψηφοδέλτιο, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα έχει δυο μουσουλμάνους και τρεις Χριστιανούς υποψήφιους.
Και στο οποίο ψηφοδέλτιο πλην του Σωκράτη, δεν είναι σίγουρο ότι θα συμπεριλαμβάνει και τους Ανέστη Αντωνιάδη και Φώτη Καραλίδη, ή έστω έναν εξ’ αυτών…
……
*Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του Σωκράτη, τώρα που ανέλαβε το ρόλο του Επικοινωνιακού στη Ξάνθη;  Μα να ανοίξει το ΚΙΝΑΛ γραφεία στη Ξάνθη και το πιο πιθανό, κάπου στην οδό Θερμοπυλών αφού στη Πλάτωνος έχουν και το δικηγορικό τους γραφείο κι ίσως ακόμη και τα πρώην γραφεία του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Αλλαγής που είχε εγκαινιάσει στη  Ξάνθη ο ΓΑΠ όταν έκανε το κόμμα...
……
*Ερώτημα. Τι θα κάνει το σύστημα Τσέπελη - Φανουράκη στη περίπτωση που ο Σωκράτης κατέβει υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ στις επόμενες εκλογές;
Εύκολη η απάντηση…Θα είναι με τον Σωκράτη κι όχι με τον Σπύρο Τσιλγγίρη, που ούτως  ή άλλως βέβαια «καταρρέει» στη Ξάνθη, γεγονός αναμενόμενο, ενώ ο χαμένος της ιστορίας θα είναι φυσικά ο πρώην Υπουργός Στάθης Γιαννακίδης!
......
*Σημειώνω ότι το 18μηνο (για εκλογές με Σταυρό), ολοκληρώνεται αν δεν κάνω λάθος, στις 7 Ιανουαρίου 2021.
Και με τις παρούσες συνθήκες τουλάχιστον και τον κορωνοϊό σε έξαρση, μια και μπαίνουμε σε λίγο και στον Οκτώβρη… κομμάτι δύσκολο να γίνουν εκλογές τον Δεκέμβρη 2020.
Οπότε καλά θα κάνουν όσοι θέλουν να πολιτευτούν, να ετοιμάζονται από τώρα για εκλογές με ΣΤΑΥΡΟ!!!!
Κι ο νοών νοείτω...
.......
*Μεγάλη ΚΟΜΠΙΝΑ παίζεται όπως μαθαίνω στο Δροσερό με τις πωλήσεις ακινήτων. Μάλιστα κάποιοι έφτασαν στο σημείο να πουλάνε οικόπεδα με...φόντο το Αθλητικό Κέντρου του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου!!!
......
*Τι σημαίνει αυτό; Καλά θα κάνουν κάποιοι επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων να είναι προσεχτικοί προκειμένου να μην μπλέξουνε!!!
Αφού ήδη οι αρμόδιες υπηρεσίες κινούνται να δουν τι συμβαίνει!!!
Αφού ξαφνικά το Δροσερό γέμισε... ΛΕΦΤΑΔΕΣ!!!
(Σ.Σ. Και μιλάω για πολύ πολύ χρήμα... πίσω από οποίο δεν αποκλείεται να κρύβεται και το Τουρκικό Προξενείο!).

«Έφυγε» ένας μαχητής της ζωής. Ο Θόδωρος Κουτελίδης από τη Σταυρούπολη, πατέρας του πολιτευτή της Ελληνικής Λύσης Κώστα Κουτελίδη!
Ένας ήρωας της ζωής, ένας Γνήσιος Πόντιος ο Θόδωρος Κουτελίδης από τη Σταυρούπολη, στήριγμα του Κώστα Κουτελίδη, έφυγε στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 9 το πρωί.
Στο τελευταίο αντίο τον συνόδεψε όλη η Σταυρούπολη, ενώ χθες Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου έγιναν τα 9ήμερα.
Ήταν ένας Άνθρωπος γνήσιος, ζωντανός και μαχητικός. «Έχασα το στήριγμα της ζωής μου…», δήλωσε με δάκρυα στα μάτια στο «Μ» ο πολιτευτής της Ελληνικής Λύσης ο Κώστας Κουτελίδης.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στον Κώστα Κουτελίδη και την οικογένειά του.

Να τον θυμάται πάντα και να τον Αγαπάει κρατώντας τον ζωντανό στη θύμησή του! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »