*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

08 Αυγούστου

Η ανάρτηση του Κώστα Ζαγναφέρη για τη Διακομματική για τη Θράκη , tτο λευκό του Μούρκα και το...κράνος!

08 Αυγούστου
*Ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης εξακολουθεί να μου είναι συμπαθής, παρά την συνεχή προσπάθεια...απομυθοποίησής του  και το ότι έχει μείνει χωρίς ρόλο!
Τελευταίο του επίτευγμα;
-Η προσπάθειά του να φανεί παντογνώστης στα θέματα της Διακομματικής Επιτροπής που ορίστηκε με απόφαση  του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη ΘΡΑΚΗ!!!
Και είναι προς τιμή φυσικά του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας που δεν ενέδωσε στις «πιέσεις» των παραγόντων Καβάλας και Δράμας να «ενταχτούν» κι αυτοί στο πλαίσιο που θα συζητήσει η Διακομματική, διότι ο Νομός  Καβάλας φτάνει περίπου μέχρι το Στρυμώνα!
Οπότε εύκολα μπορεί να κατανοήσει ο οποιοσδήποτε ότι αν και ο...Στρυμώνας ή και το Κιλκίς για να ικανοποιήσω και τον Ζαγναφέρη γίνει Θράκη, θα πάνε εκεί όλες οι επενδύσεις (σ.σ. Μισή ώρα από τη Θεσσαλονίκη...) και κανείς δεν θα έρθει στην περιοχή μας.
....
*Σχολιάζει λοιπόν ο Κώστας Ζαγναφέρης στο fb σε πείσμα όλων όσων του ζητούν να κρατήσει την αξιοπιστία και σοβαρότητά του...διότι όλη την ώρα δεν έχει καμιά άλλη ασχολία πλην αυτή του fb!
«Είναι ένα θέμα (σ.σ.. Αυτό της Διακομματικής για τη Θράκη), που διαχρονικά απασχολεί την περιοχή εδώ και σαράντα χρόνια . Επανέρχεται πολλές φορές και για επικοινωνιακούς λόγους, με αποτελέσματα θριαμβευτικά στις εισηγήσεις και πενιχρά στην εφαρμογή.
Ο γράφον έχει ασχοληθεί πρώτη φοράς με το θέμα το 1985 όταν ( ΝΟΔΕ), συγκροτήθηκε επιτροπή με εντολή του τότε αρχηγού της ΝΔ Κων. Μητσοτάκη και εισηγήθηκε προτάσεις για την ανάπτυξη του νομού Ξάνθης . Πολλές από τις τότε επισημάνσεις παραμένουν και επίκαιρες και ανεκπλήρωτες. Με την εμπειρία που απέκτησα ασχολούμενος με τα κοινά μπορώ να κάνω κάποιες αναγκαίες παρατηρήσεις» και τα λοιπά και τα λοιπά...»
….
*Κώστα μου εξακολουθείς δυστυχώς να … «χάνεσαι» στη ...μετάφραση! Διότι το 1985 για παράδειγμα ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ το ΠΑΣΟΚ κι ο Κώστας Μητσοτάκης αναδείχτηκε Πρωθυπουργός το 1990!
....
*Και με ποιο απλά λόγια λοιπόν.
-Δεν μπορείς να κάνεις καμιά αναγκαία παρατήρηση, πρώτον γιατί και τότε όπως και τώρα δεν είχες κανέναν θεσμικό ρόλο και δεύτερον από το 1985 μέχρι σήμερα πέρασαν 35 χρόνια!
Δεν σε τιμάει λοιπόν ευθύς εξ αρχής - επειδή εκτός από τον εαυτό σου και ενδεχομένως κάποιους φίλους σου στο fb δεν εκφράζεις κανέναν άλλον - να προσπαθείς να μας πείσεις ότι είναι μια ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη!!!!
....
*Σε ενημερώνω λοιπόν  για να μην «τρελαίνεσαι» αδίκως για τα παρακάτω:
1.Η πρώτη συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής για τη Θράκη θα γίνει στις 1 Σεπτεμβρίου 2020. Οπότε εφόσον κόπτεσαι τόσο πολύ, δεν έχεις παρά να «ενημερώσεις» τον επίσης Σαρακατσάνο βουλευτή Σπύρο Τσιλιγγίρη πως πρέπει να κινηθεί...ώστε να μην πηγαίνουν «τζάμπα» τόσες αναρτήσεις σου.
2.Το πόρισμα θα βγει μετά από 6 μήνες και αφού προηγηθούν φυσικά οι προτάσεις των  Επιμελητηρίων, των Συνδέσμων Βιομηχάνων, των Ομοσπονδιών κλπ
3.Κράτα λοιπόν τους «ισοπεδωτικούς» τόνους και  την «απαξίωσή» σου για ότι θετικό γίνεται για την περιοχή για...τότε! Οπότε αυτά που μας λες τώρα....μας τα ξαναλές τον Φλεβάρη ή τον Μάρτιο 2021
....
*Αλλάζω θέμα. Καμαρωτό καμαρωτό είδα αργά το βράδυ της Πέμπτης  να περνάει από μπροστά μου (σ.σ. Ήμουν με μια παρέα σε μαγαζί της πλατεία Αντίκα..), τον πρώην φίλο μου τον γιατρό, αγέρωχο και... ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ με την υπέροχη μοτοσικλέτα του!
-Τελικά κράνος φαίνεται κατά την Τροχαία Ξάνθης φοράνε μόνο οι... «μαλ...» που τηρούν τη νομιμότητα και όχι οι διοικούντες τον Δήμο και τη ΔΕΥΑΞ! Λέω...
,,,
*Αληθεύει οτι ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Χρήστος Μούρκας που επί Λάκη Στυλιανίδη ψήφισε ΛΕΥΚΟ και για την περίπτωση του Κυβερνείου. βρήκε τον ,,,"μπελά" του επειδή ψήφισε...ΛΕΥΚΟ και δεν "συμφώνησε" με το...επείγον της νέας απευθείας ανάθεση του Προέδρου της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη; Στην νέα δια περιφοράς συνεδρίαση; Όπως και ο εκπρόσωπος του Σωματείου άλλωστε;
Τυγχάνει όμως της στήριξης του Δήμαρχου Τσέπελη; Και άρα δεν μπορούν να τον ..."φάνε"; Ή όλα αυτά είναι απλά...διαδώσεις; 


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »