*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

08 Αυγούστου

Θα μονομαρχήσει με τον εαυτό του ο Θανάσης! Η αθώωση του Τζεμαλή και ο θυμός του Τσορλίδη!

08 Αυγούστου
 Θανάσης Ξυνίδης...κατά...Θανάση Ξυνίδη!
(Μην το παίξετε στο «Στοίχημα»....Ισοπαλία θα έρθουν!)


ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ 1

Σκέφτονται να μειώσουν και άλλο τους προσκεκλημένους σε γαμους. 50 η 30 ατομα οι "Τσιορδόχαρδαλιάδες". Σε λίγο θα μας πουν να πηγαίνει σε άλλη εκκλησία ο γαμπρός και σε άλλη η νύφη. Και θα γίνεται το μυστήριο με τηλεδιάσκεψη..............Καθώς και η δεξίωση σε δυο μαγαζιά.....θα γλεντούν με τηλεδιάσκεψη.....
(Ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης στο fb)
-Μέχρι τώρα ο Πρόεδρος όμως «σιωπούσε»...Μόλις τον «πόνεσαν» λίγο. Έγιναν ...Τσιορδοχαρδαλιάδες!
...
ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ 2
Για να δούμε στο τέλος της χρονιάς, το ρεκόρ απευθείας αναθέσεων (σε χρήμα εννοώ κι όχι σε ποσότητα), ποιος θα αναδειχτεί ο κορυφαίος των απευθείας αναθέσεων!
Ο Μανώλης Φανουράκης ή ο ...Ιπποκράτης Καμαρίδης;
Καθότι Ηλίας Ασκαρίδης (Γιορτές Π. Πόλης, Ξανθιώτικο Καρναβάλι, Μουσικό Φεστιβάλ)  και Πάνος Αμβροσιάδης...ήδη έχουν μείνει πολύ πίσω…!
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στη στήλη, «Δεν είναι όλα μαύρα»..)
-Ψηφίζω Ιπποκράτη. Έχει αποδείξει ότι σε αυτά, είναι...πρώτος! Έστω και με το...λευκό του Μούρκα, που λευκό ψήφιζε επί  Στυλιανίδη και για το Κυβερνείο...
....
ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ
*Προβλέψιμος και πάλι ο Θανάσης Ξυνίδης αφού πριν αλέκτωρ λαλήσει, με χθεσινό σχόλιο του, αποφάσισε τελικά να μονομαχήσει ...με τον... εαυτό του!
Καουμπόης  ΚΑΤΑ…..Τζεντάϊ!
-Εγώ...Ψηφίζω ....Αλεξανδράτου!
(σ.σ. Για να ικανοποιήσω και τον πρώην φίλο μου τον Φανουράκη  που διοργάνωνε κάποτε και τις ...πολιτιστικές εκδηλώσεις του Κυβερνείου!)
.....
*Τελικά ο γνωστός κύριος Τζεμαλή Μηλιαζήμ που κοινοποίησε στο διαδίκτυο ανάρτηση Αφγανών λαθρομετανστών που έλεγαν ότι, «ο χειρότερος λαός είναι οι Έλληνες...».  απαλλάχθηκε από την κατηγορία της “αναξιοπρεπούς συμπεριφοράς εκτός υπηρεσίας” που τον βάρυνε με απόφαση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης. 
(Σ.Σ. Για την ακρίβεια κοινοποίησε στο fb ανάρτηση με τίτλο, δεν έχω δει στη ζωή μου χειρότερους ανθρώπους απο τους...ΕΛΛΗΝΕΣ!)

.....
*Σωστοί και οι μεν, αλλά και οι δε.....
....
Σωστός ο κύριος Τζεμαλή που μπορεί να συνεχίσει αν και Έλληνας Πομάκος Δάσκαλος που πληρώνεται από το δημόσιο, να ΚΑΘΥΒΡΙΖΕΙ τους Έλληνες και να «υπηρετεί» το φερέφωνο της Άγκυρας και «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κ.Αχμέτ Μετέ. Σωστή και η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που αποδεικνύει στη πράξη ότι εδώ είναι Ελλάδα και ο καθείς μπορεί να λέει ότι θέλει (σ.σ. Και να βρίζει τον Ελληνικό λαό...) και να... «επιβραβεύεται» κι από πάνω!
Ενώ αν ο Τζεμαλή τα έκανε αυτά στην Τουρκία και χαρακτήριζε τους...Τούρκους ως τον «χειρότερο λαό» της οικουμένης!
-Ποιος ξέρει σε τι ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙΑ θα βρίσκονταν τώρα, μαζί με χιλιάδες ΤΟΥΡΚΟΥΣ δημοσιογράφους, διανοούμενους και πολιτικούς!
Ζει όμως και βρίσκεται στην Ελλάδα! Και καλοπληρώνεται από το Ελληνικό Δημόσιο!!!
.....
*Σημειώνω ότι την περασμένη Τετάρτη, ανακοινώθηκε επίσημα από το Υπουργείο Παιδείας και ο μόνιμος διορισμός του Τζεμαλή, ανάμεσα στις πρώτες προσλήψεις δασκάλων ειδικής αγωγής!!!
Προφανώς γιατί το Υπουργό Παιδείας θα ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ τους.... «αγώνες» του!!!
Και φυσικά μπράβο και στον Διδασκαλικό σύλλογο Ξάνθης.!!!!
Και σ’ ανώτερα!!! 
(σ.σ. Ξέρεις εσύ Τζεμαλή....Τρέχα να πάρεις τις "ευλογίες" του "Ψευτομουφτή" Ξάνθης κ.Μετέ και συνέχιζε να θεωρείς τους  Έλληνες τον...ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΛΑΟ! Φάνηκε κι απο την...περίπτωσή σου!"
.......
Αναστέλλονται οι λιτανείες και τα πανηγύρια με απόφαση του Νίκου Χαρδαλιά

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείς Πολιτικής Προστασίας, κατόπιν και της σχετικής σύστασης της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδας, αναστέλλονται όλες οι λιτανείες για  επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς και πάσης φύσεως εμποροπανηγύρεις
Επίσης το μέτρο της απαγόρευσης όρθιων πελατών σε όλα τα νυχτερινά κέντρα μπαρ, κλαμπ, κέντρα ζωντανής μουσικής, μπαρ-εστιατόρια, καφέ-μπαρ κλπ, με δυνατότητα μετατροπής χρήσης σε καταστήματα με τραπεζοκαθίσματα  επεκτείνεται έως 31-08-2020.
Τέλος, οι επισκέπτες από την Μάλτα, από την Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020 και ώρα 00:01, υποχρεούνται να επιδεικνύουν αρνητικό αποτέλεσμα μοριακού ελέγχου (PCR) για τον κορωνοϊό, που θα έχει διενεργηθεί μέχρι 72 ώρες πριν την είσοδό τους στην Ελλάδα.

Ο δίκαιος «θυμός» του .... «γιδο-κυνηγού» Αναστάσιου Τσορλίδη!
Έξω από τα δόντια τα είπε «ο Αναστάσιος Τσορλίδης» για την υποκρισία για τις αθλητικοφυλλάδες της Θεσσαλονίκης σχολιάζοντας χθεσινό πρωτοσέλιδο γνωστής ΠΑΟΚτσίδικης εφημερίδας στο fb ως εξής:
«Πονάει και η Μετροσπορτ για την Ξάνθη;;; Τα ίδια σκ@τά είστε ρε με τους άλλους του Πειραιά και την Σουζάνα!!! Μακριά απ' την Ξάνθη μας!!! Τη Νέα Ποδοσφαιρική χρονιά θα φτιάχνετε τάμα όταν έρχεστε στην έδρα μας!!! Η Ξάνθη θα βρίσκεται για ΠΑΝΤΑ στη μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού Ποδοσφαίρου είτε το θέλετε είτε ΟΧΙ γιατί υπάρχει Θεός και βλέπει!!!
(Τώρα που μάθατε πως βρέθηκε ισχυρός επιχειρηματίας αρχίσατε το γλύψιμο;;; Τους δύο τελευταίους μήνες ούτε ένα άρθρο στην εφημερίδα σας για την εις βάρος μας αδικία να επιστραφούν οι 7 βαθμοί στον ΠΑΟΚ αλλά όχι στην Ξάνθη!!! Τα κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλία. Ο Πανόπουλος τελείωσε γίδια ε γίδια)»
-Τσορλίδης ο... «γιδο...κυνηγός»! Άπαιχτος για μια ακόμη φορά..! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »