*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

08 Ιουλίου

Μια επιστολή για τον Γεωργίου και την σύζυγό του, η νέα οικονομική ενίσχυση για τον Πήγασο και η δήλωση Σταυρακάρα

08 Ιουλίου
 Στην αρχή όλα ήταν ωραία και καλά με τον... κορωνοϊο. Χαμόγελα, φωτογραφίες με φόντο τον «αδελφούλη και την ...πολιτευτή Δέσποινα Σταμπουλή...
Και μετά, ήρθε το... χτες και το... σήμερα. Και τρέχετε πλέον όλοι μαζί, πίσω απο αυτά που έλεγε απο τον Μάρτιο ο Πρόεδος του Ιατρικού Συλλόγου Ξάνθης Τάσος Καραδέδος! Αφού όμως ήδη το ''έγκλημα" εξετελέστη...
……………………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
«Nikos Tefronidis Με το όνομα παπαγάλος είναι γνωστά διάφορα είδη από δενδρόβια, ως επί το πλείστον, πουλιά που σχηματίζουν τη τάξη των Ψιττακόμορφων, η οποία χωρίζεται σε 3 οικογένειες: Κακατουίδες, Ψιττακίδες και Γλαυκοπίδες. Υπάρχουν σήμερα 386 ταξινομημένα είδη παπαγάλων, που ανήκουν σε 88 γένη».
(Ο Νίκος Τεφρωνίδης στο fb)
-Διαλέξτε δηλαδή το… γένος σας!
……………………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
«Σε ο,τι αφορά στο ζήτημα του κορωνοϊού, ο κ. Ζαγαφέρης σημείωσε ότι «δεν είναι ώρα για κριτική, ούτε θέλω να ρίξω ευθύνες.  Έχουμε γίνει το αρνητικό παράδειγμα σε όλη την χώρα. Όμως ένα είναι σίγουρο. Δεν υπήρξε περιοχή της Ελλάδας τόσο ασυντόνιστη σε επίπεδο εμπλεκομένων. Ο καθείς τον «χαβά» του με αλληλοκαρφώματα»
(Ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης στη «ΘΡΑΚΗ»)
-Κι ο Κώστας τον χαβά του! Από μπροστά έτσι κι από πίσω... γιουβέτσι

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ
*Μου γράφει φίλος της στήλης με γνώσεις στα συμβαίνοντα ΤΩΡΑ  στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, μετά την σκληρή καταγγελία του Προέδρου των  Νοσοκομειακών Γιατρών Γιώργου Γεωργίου που για να είμαι ειλικρινής, βρήκε αρκετά καθυστερημένα.
.......
*Μου γράφει λοιπόν φίλος της στήλης
 «Όταν ο κύριος Γεωργίου και η διευθύνουσα η οποία είναι και σύζυγος του έβγαιναν φωτογραφίες μέσα στο θάλαμο του covid, για να γιορτάσουν τα γενέθλια δεν σκέφτονταν το μηχάνημα που θα κάνει τις  αναλύσεις
https://www.google.com/amp/s/www.ethnos.gr/ellada/100957_genethlia-gia-giatro-en-meso-koronoioy-sto-nosokomeio-xanthis%3famp
Γενέθλια για γιατρό εν μέσω κορονοϊού στο νοσοκομείο Ξάνθης
Το συγκεκριμένο γεγονός δημοσιοποίησε μέσω του Facebook ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας
ethnos.gr!!
Όταν φωτογραφίζονταν με τον Χαρδαλιά πρώτοι πρώτοι ως ανδρόγυνο ο Πρόεδρος με την διευθύνουσα, δεν σκεφτόταν να του πουν ότι πρέπει να πάρει μηχάνημα αναλύσεων το νοσοκομείο ;
Και τέλος είναι λογικό εν μέσω Πανδαιμίας αυτός και η σύζυγός του που είναι διευθύνουσα να λείπουν σε άδεια;  Όταν όλο το υπόλοιπο προσωπικό δεν μπορεί να πάρει ;
Είναι λογικό να φεύγει ο καπετάνιος του καραβιού ; Και η τελική ερώτηση ... Σε αυτούς τους δύο πως η κυρία Ροφαέλα έδωσε άδεια»
-Πως κυρία Διοικήτρια του Νοσοκομείου Ξάνθης; Ιδού η απορία;  Όχι μόνο δική μας, αλλά και των περισσότερων νοσηλευτών και νοσηλευτριών...!
……
*Τελικά ήταν ευτύχημα που το Next tv ήρθε ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ (!) στα χρήματα που πήρε για την καμπάνια του Μένουμε Σπίτι!
Διότι φαντάζεστε να παίρνανε τα 3 χιλιάρικα  τα κανάλια της Καβάλας, του Έβρου και των Σερρών κι εμείς τα... 12άρια τι θα γίνονταν σήμερα!!
......
*Βέβαια τεχνηέντως οι «αριστείς» του είδους, βάλανε στην λίστα των τοπικών ΜΜΕ το Next tv που είναι  Περιφερειακό κανάλι... και σκοπίμως απέκρυψαν τελείως τι «πήρανε»  τα άλλα Περιφερειακά κανάλια που συμπτωματικά, τα έπαιρναν και επί... ΣΥΡΙΖΑ!
Τα καλά και συμφέροντα!!! Όπως και απέκρυψαν φυσικά ότι η έντυπη ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ Θράκης, δεν ήταν καν στη λίστα των τοπικών εφημερίδων!!! Τυχαίο; Δεν νομίζω...
......
*Να συγχαρώ τον Μιχάλη Σπανίδη και τον Τσακιρίδη για την νέα ενίσχυση που πήραν σαν Πήγασος απο  τον Τσέπελη...! "Μαξιλάρι" ο Παπαχρόνης....αλλά και  για το ΔΙΚΟ ΣΑΣ καλό! 
(σ.σ. Απο ΑΓΑΠΗ για τη Ξάνθη μας...ΑΓΑΠΗ για τον...Τσέπελη! ΑΓΑΠΗ μόνο...) 
.....
*Αφελές ερώτημα...Ο γιατρός κύριος Σπύρος Σαπουνάς τι είδους γιατρός είναι;
Λοιμωξιολόγος πάντως απο οτι μου είπαν όχι! Γραφείου τύπου του κυρίου Τσέπελη μήπως;
....
*Και η πρόασή μου στη παράταξη ΑΓΑΠΗ για τον....Τσέπελη! Να ζητήσουν απο τον κύριο Σπύρο Μερκούρης τιμής ένεκεν, να γίνει Πρόεδρος των φετινών...Γιορτών Π. Πόλης 2020!
 ........
*Αφού αποφάνθηκε με τέτοια επιστημονική ακρίβεια ότι δεν υπάρχει …διασπορά στο Δήμο Ξάνθης, δεν πρέπει να  τον ορίσουμε.... Υγειονομικό Υπεύθυνο των Γιορτών Π. Πόλης για να αισθανόμαστε πιο ασφαλείς ...όλοι μας;! Και τιμής ένεκεν μάλιστα να κάνει αυτός τα εγκαίνια του πανηγυριού και της φετινής Σουβλακιάδας;;;


ΠΑΝΟΣ ΣΤΑΥΡΑΚΑΡΑΣ: Δεν συμμετέχω συνειδητά στις δια περιφοράς συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής και ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΩ!!!
Δεν συμμετείχε στη χθεσινή Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης ο Πάνος Σταυρακάρς της δημοτικής παράταξης ΞΑΝΘΗ για όλους, ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ όλα τα θέματα!
Ιδού η καθαρή γραπτή δήλωσή του:
Δια περιφοράς συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής
Κύριε Πρόεδρε
Σας δηλώνουμε για ακόμη μία φορά ότι η ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ στις «δια περιφοράς» συνεδριάσεις οδηγούν στον ευτελισμό και στην απαξίωση της λειτουργίας της Οικονομικής Επιτροπής, όπως και όλων των συλλογικών οργάνων του Δήμου μας.
Επειδή πιστεύουμε  ότι αυτή η επιμονή σας υποκρύπτει ξεκάθαρα πολιτικές σκοπιμότητες, οι οποίες αποσκοπούν σε μη δημοκρατικές, αδιαφανείς διαδικασίες και λογικές που παραπέμπουν σε άλλες εποχές ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ ΠΩΣ για όσο συνεχίζεται αυτή η διαδικασία θα καταψηφίζω πλέον όλα τα θέματα που θα εισάγονται προς συζήτηση με αυτόν τον τρόπο.
Για όλα τα παραπάνω σας δηλώνω ότι ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΩ τις εισηγήσεις και των έντεκα (11) θεμάτων της σημερινής ημερήσιας διάταξης της Οικονομικής Επιτροπής και σας καλώ να πράξετε για το ζήτημα που σας προανέφερα ό,τι και οι υπόλοιποι Δήμοι της Ελλάδας εδώ και πολύ καιρό.
Σταυρακάρας Παναγιώτης
Δημοτικός Σύμβουλος
Μέλος Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ξάνθης


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »