*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

02 Ιουνίου

Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι η κυρία Σακελλαροπούλου κι όχι Πρόεδρος της...Λευκόπετρας!

02 Ιουνίου
Απίστευτη γελοιότητα! Ο άνθρωπος που οργάνωσε την «μαϊμού» επέτειο 
γάμου του Τσέπελη, έκανε δώρο… γενεθλίων στην Σακελλαροπούλου!
Σε μια ακόμη απίστευτη γελοιότητα προχώρησε ο άνθρωπος που οργάνωσε την «μαϊμού» επέτειο γάμου του ζεύγους Τσέπελη και γέλασε φυσικά και το παρδαλό κατσίκι.
Αναφερόμαστε φυσικά σε γνωστό «Τσεπελοφύλακα» που  πληροφορηθείς –όπως λέει το σχετικό ρεπορτάζ «κολλητού» του δημοσιογράφου τον οποίο «αμείβει» με απευθείας... αναθέσεις!- ότι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου είχε... γενέθλια, πήγε στη Σταυρούπολη για να της κάνει δώρο… γενεθλίων μια κούκλα ντυμένη με τη Θρακιώτικη στολή!!!
Σε μια ακόμη προσπάθεια να μετατρέψει (και αυτός...) με τη στήριξη της ειδικής συμβούλου των εκάστοτε Δημάρχων Δέσποινας Χατζογλίδου (δίπλα του),  την επίσκεψή της Προέδρου σε...προσωπικό σώου και γκλάμουρ κιτς!
Μάλιστα αν παρατηρήσει κανείς την έκφραση της Προέδρου, μάλλον δεν είναι ιδιαίτερα... ενθουσιασμένη από την... έκπληξη, τουλάχιστον ως πρώην ανώτατη δικαστικός!
Πρόκειται φυσικά για τον γνωστό «Τσεπελοφύλακα» Πάνο Αμβροσιάδη Πρόεδρο του ΚΑΠΗ και του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Ξάνθης που εν καιρώ πανδημίας, κάλεσε τα μέλη του ΚΑΠΗ Ξάνθης για  τους μοιράσει… δυο γιαουρτάκια, δυο γαλατάκια κι ένα… τέταρτο κασέρι!
Αυτό που δεν μάθαμε βέβαια…
Αν αγόρασε την «κούκλα» με... απευθείας ανάθεση από κάποιο κατάστημα κολλητού τους, όπως έκανε με την βασιλόπιτα του Δημοτικού Ραδιόφωνου, την οποία αγόρασε από τον… φούρνο του Δήμαρχου Τσέπελη στη Χρύσα έναντι... 50.27 ευρώ!
(σ.σ Πολύ φτήνια κύριοι... Λίγος σεβασμός τουλάχιστον στο αξίωμα της Προέδρου της Δημοκρατίας...).
ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ ΤΙ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑΝ;
Ένα απλό ερώτημα, όχι μόνο για τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη που έχει πλέον μετατραπεί σε σχολιογράφο του fb ala cart αλλά και σε όλους αυτούς  (με πρώτο τον Δήμαρχο Τσέπελη που θα το φωταγωγούσε κιόλας…), τον Ανδριάντα του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή τι τον ήθελαν; Για να πηγαίνουν και να τον «βρωμίζουν» κάθε τόσο με κουτσουλιές τα περιστέρια; Και απλά να θαυμάζουν όλοι το… μάρμαρο;
(σ.σ. Και το σχόλιο μου αυτό είναι γενικό… Είτε συμπαθεί, είτε δεν συμπαθεί κάποιος την ιστορία του Αείμνηστου Κωνσταντίνου  Καραμανλή…).

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΙΔΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΑΛΛΆ ΜΕ… «ΑΠΟΜΑΚΡΟ» ΤΟΝ ΤΣΕΠΕΛΗ! ΓΙΑΤΙ;
Και μια μικρή απορία… Φωτογραφίες πολλές είδα από την επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας στη Σταυρούπολη στο fb, αλλά «απομακρυσμένο» εντελώς αυτήν τη φορά από δίπλα της (και σε απόσταση…), τον Δήμαρχο Τσέπελη….που όλο...χαμογελούσε προσπαθώντας να κρύψει την αμηχανία του! (σ.σ.Απο την αρχή μέχρι το τέλος...μονίμως χαμογελαστός...!!)
Καθώς σε αντίθεση με αυτά που συνέβησαν στη Ξάνθη και τον ντόρο που δημιουργήθηκε, οι άνθρωποι της Προέδρου δεν επέτρεψαν στον Τσέπελη να «καπηλευτεί»  την εκεί επίσκεψή της…παρα μόνο στο γεύμα κι αυτό για λίγο, ενώ δίπλα της στο τραπέζι κάθισε ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος! Τυχαία; Δεν νομίζω...
-Τυχαίο; Φυσικά και όχι!
Αν και η «ζημιά» για την κυρία Σακελλαροπούλου ήδη είχε γίνει από τη Ξάνθη… Δυστυχώς....Για την ίδια και το αξίωμα της Προέδρου...


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »