*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Μαΐου

Το ματ του Γ. Παπαχρόνη στον Μπούτο με το email στις 19.04! Παππούς ο Παναγιώτης Ταρενίδης για 3η φορά!

14 Μαΐου
Αυτό είναι το υπηρεσιακό τζιπ του Δήμου Ξάνθης παρκαρισμένο...κάτω από το σπίτι του Τσέπελη...όλη τη νύχτα!!! Με το.....φάρο στην οροφή! Εισαγγελέας; Αποκεντρωμένη; Τροχαία;
………………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ1
Ποιος φταίει για το ρεκόρ των 60 κρουσμάτων covid-19 στη Ξάνθη και το ρεκόρ της μόλυνσης και στις 5-6 κλινικές του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης όπου με τα μέτρα που λήφθηκαν εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι δεν ήταν επαρκή;
Μην αγχώνεστε!!! Μόνο... ΕΓΩ κύριε Κώστα Τριανταφυλλίδη, κύριε Δημήτρη Φελεκίδη και κύριε Φιλίππου... Φταίω μόνο... εγώ!
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στη στήλη «Δεν είναι όλα μαύρα» του «Μ»)
-Και οι... γιατροί και οι... νοσηλεύτριες  που «κολλάνε» τον Covid-19; Πάλι εσύ φταίς δηλαδή;
………………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ2
…ζητάμε να μας ενημερώσετε εάν αντιμετωπίζετε ελλείψεις σε συγκεκριμένα είδη, που αφορούν σε μέσα προστασίας των υγειονομικών, τα οποία να μπορούμε να αγοράσουμε προκειμένου να τους χορηγηθούν, γνωστοποιώντας βέβαια τις ακριβείς προδιαγραφές τους και τους τυχόν προμηθευτές τους.
 (Από την επιστολή της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας προς την διοικήτρια του Νοσοκομείου Ξάνθης Έλενα Ροφαέλα στις 13/4/2020)
-Ένα μήνα μετά... ακόμη να  τους απαντήσει η Ροφαέλα!

Σεμνά &ταπεινά
*Τα χρόνια μου πολλά στον πρώην Υπουργό και βουλευτή Ξάνθης Αλέξανδρο Κοντό που χθες είχε τα γενέθλιά του κι έγινε  ένας ένας μικρός χαμός απο ευχές στο fb. Πάντα δυνατός, δημιουργικούς και πάντα μπροστά...! 
....
*Δεν θέλω να γίνω «προάγγελος» κακών ειδήσεων, αλλά ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης Γιάννης Μπούτος, φιρί φιρί το πάει να τεθεί σε αργία, αφού καταφανέστατη είναι δυστυχώς η συνειδητή παραποίηση των πρακτικών και στην δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου της  Τρίτης 12 Μαΐου.
......
*Συγκεκριμένα, ενώ η απόφαση που έβγαλε ο Μπούτος στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ εμφανίζει ΟΜΟΦΩΝΗ την απόφαση στο να συζητηθεί το κατεπείγον θέμα της λαϊκής αγοράς το ερχόμενο Σάββατο, παρακάτω εμφανίζει 19 δημοτικούς συμβούλου των δημοτικών παρατάξεων Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου, Σάββα Μελισσόπουλου και Πασχάλη Λύρατζη να ... ψηφίζουν την... αναβολή!
Πως γίνεται ΟΜΟΦΩΝΗ η απόφαση με 19 δημοτικούς συμβούλουος να ζητάνε την... αναβολή!!!
......
*Σημειώνω ότι τελικά με....»παρούσα» την παράταξη Παπαχρόνη που συνειδητά εμφανίζει ο  Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου, η αναβολή δεν περνάει με ψήφους 20-19!!!!
-Εν γνώσει του Προέδρου ότι το email της ΑΓΑΠΗΣ ήρθε στις 19.04, μετά τη λήξη της συνεδρίασης δηλαδή!!!! Αλλά την εμφανίζει ΠΑΡΟΥΣΑ!
......
*Και επί της ουσίας και για τα νόμιμα. Με απούσα όμως την παράταξη Παπαχρόνη, το θέμα δεν θα μπορούσε να συζητηθεί αφού θα απορρίπτονταν με... ψήφους 19-14! Γεγονός που γνώριζε ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης, ωστόσο συνειδητά την εμφανίζουν... παρούσα για να μην αναβληθεί το θέμα! Πράματα και θάματα δηλαδή που καταγγέλλει χθες το μεσημέρι και ο ίδιος ο Γιάννης Παπαχρόνης στην «Ανοιχτή γραμμή» του Next tv, στέλνοντας μάλιστα κατεπειγόντως το παρακάτω email.
«ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 12 ΜΑΙΟΥ 2020.
ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ. ΚΑΚΩΣ ΜΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΑΤΕ ΩΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ
ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΣΤΙΣ 19:04
ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΘΕΩΡΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΩΣ ΑΠΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ.
ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ».
......
*Τέλος στο πρακτικό ο  Πρόεδρος Γιάννης Μπούτος συνειδητά και για μια ακόμη φορά, εμφανίζει ως εν ενεργεία.... δημοτικό σύμβουλο (!) τον Χασάν Ογλού Φερτούν, αλλά... απόντα!  Γνωρίζοντας ότι αυτός βρίσκεται σε αργία με τελεσίδικη απόφαση του Εφετείου Κομοτηνής!
-Μα κανένας δεν μου φταίει, για το... χάλι μου! Σπάσιμο θέλει το... κεφάλι μου! Όπως λέει και το τραγούδι του Στέλιου Καζαντζίδη!
(σ.σ. Κάνει οτι μπορεί πλέον ο Γιάννης Μπούτος για να "σώσει" τους Τσέπελη-Φανουράκη, να την..."πατήσει" ο ίδιος! Δυστυχώς!!!) 
......
*Το τρίτο εγγονάκι τους απόκτησαν το απόγευμα της  Τετάρτης Παναγιώτης και  Δέσποινα Ταρενίδου, αφού ο γιος τους Σάββας απόκτησε το 3ο παιδί του, μετά τη Δέσποινα και τον  Παναγιώτη. Να χαίρονται το νεογέννητο που άνοιξε τα μάτια του  στο φως σε κλινική της Καβάλας σκορπίζοντας τεράστια χαρά στους Ταρενίδηδες!


Νέα πρόκληση από το Τουρκικό κόμμα DEB: Είμαστε περήφανες για τις ....Τουρκάλες μητέρες! 
Νέα πρόκληση στη Θράκη από το Τουρκικό κόμμα ΚΙΕΦ (DEB) που συνεχίζει να προκαλεί επιχειρώντας να παίξει πρωτεύοντα ρόλο στη Θράκη σε ρόλο καθοδηγητή της «Τουρκικής» μειονότητας όπως την χαρακτηρίζει.
Πιο αναλυτικά και στο μήνυμα της στο fb ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας,  η Πρόεδρος του DEB Τσιγδέμ Ασάφογλου χρησιμοποιεί τον όρο «Τουρκάλες» κι όχι μουσουλμάνες μητέρες της Δυτικής Θράκης τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «οι μητέρες μας που είναι πάντα πρωτοπόροι στην ανάπτυξη υγιών και συνειδητών γενιών, είναι ο πυλώνας της οικογένειας και της κοινωνίας. Με αυτά τα συναισθήματα και τις σκέψεις, θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι εμείς, ως DEB, είμαστε ευγνώμονες στις Τουρκάλες μητέρες που έχουν απλήρωτα δικαιώματα, τις υποστηρίζουμε και προσευχόμαστε».
Δείτε το μήνυμα της:

Σύσκεψη Υπουργών με Περιφερειάρχη Αντιπεριφερειάρχες και Δημάρχους σήμερα στην Αλεξανδρούπολη
Σύσκεψη πολλών πρωτοκλασάτων Υπουργών με παράγοντες της Περιφέρειας ΑΜΘ και τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο θα πραγματοποιηθεί σήμερα στην Αλεξανδρούπολη.
Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Περιφέρειας αναφέρει τα παρακάτω:
 «Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 14 Μαΐου 2020 και ώρα 12:00, μετά το πέρας των προγραμματισμένων εκδηλώσεων για τον εορτασμό των Ελευθερίων Θράκης στην Αλεξανδρούπολη, θα πραγματοποιηθεί στο Νομαρχείο Έβρου σύσκεψη του Υπουργού Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκου και του Υφυπουργού Μακεδονίας-Θράκης κ. Θεόδωρου Καράογλου με τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Χρήστο Μέτιο, τους χωρικούς Αντιπεριφερειάρχες Έβρου και Ροδόπης, τους θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες Υγείας, Οικονομικών και Τουρισμού και τους Δημάρχους των Περιφερειακών Ενοτήτων Έβρου και Ροδόπης».
-Αποκλειστικές πληροφορίες μας πάντως αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται στη σημερινή σύσκεψη να είναι παρών και ο σύμβουλος του Υπουργού Μακεδονίας και Θράκης Κώστας Παπαβραμίδης. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »