*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Απριλίου

ΚΑΝΟΥΝ «ΠΑΡΤΙ» ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ! Εκμεταλλεύονται τον... κορωνοϊό για απευθείας αναθέσεις, μπίζνες και πολιτικά προσωπικά παιχνίδια!

03 Απριλίου

*ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ  ΑΠΟΦΟΙΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΥΡΙΕ ΤΣΕΠΕΛΗ  ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΜΟΙΡΙΔΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ! ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΔΥΟ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΤΟΥ! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!  ΜΗΝ ΕΜΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ! ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΡΟΦΑΕΛΑ ΚΑΙ Η  ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ!

Ενώ η 4η ΥΠΕ ήταν ΑΡΝΗΤΙΚΗ, η διοικήτρια με την Τεχνική Υπηρεσία του Νοσοκομείου  λόγω... τεχνογνωσίας, συμμετείχαν στο φιάσκο του «Αμοιρίδειου... Νοσοκομείου» ως....συνεργάτες του Τσέπελη κύριε Τσαλικάκη; Γιατί προκαλείτε τη νοημοσύνη μας; 
-
 ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΗΣ Ν.Δ.
Στην Έλενα Ροφαέλα έριξε το «μπαλάκι» του... «Νοσοκομείου» του ο Τσέπελης μετά την πανελλήνια κατακραυγή για το σώου του στα κανάλια! Και το ένα ψέμα πίσω από το άλλο!

-ΣΕ ΕΡΑΝΟ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΓΙΑ... ΜΑΣΚΕΣ!
*Χορηγός του Τσέπελη ο... Μάικ της COCO MAT, αυτός έστειλε τα... 100 ράντζα!  Αναζητούνται οι άλλοι... φίλοι - χορηγοί του Τσέπελη! Και όλα αυτά,  ενώ ο  Ιατρικός σύλλογος βγήκε στον... «έρανο» για να μαζέψει λεφτά για μάσκες, αντισηπτικά και γάντια!!!

Για μια ακόμη φορά ο Δήμαρχος Τσέπελης κατάφερε να κάνει ρεζίλι τη Ξάνθη με το σώου που έδωσε στα κανάλια για το υποτιθέμενο «νοσοκομείο» του την Τετάρτη της Πρωταπριλιάς, καταφέρνοντας με τις αλληλοσυγκρουόμενες μάλιστα δηλώσεις του, από τη μια να σπείρει τον ΦΟΒΟ και ΤΡΟΜΟ στους κατοίκους της Ξάνθης, αφού για να «ετοιμάζει»  έκτακτο ..."Νοσοκομείο" και να πηγαίνει 100 ράντζα εκεί, η κατάσταση είναι μη ελεγχόμενη στη Ξάνθη και  τα κρούσματα δεκάδες κι από την άλλη... να κάνει δηλώσεις της γνωστής αγραμματοσύνης του, «λέγοντας ότι το Νοσοκομείο Ξάνθης δεν έχει... πληρότητα» και επρόκειτο για ... ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ  κι αντί να μιλάει για πολιτική προστασία να μιλάει για... πολιτιστική προστασία!!! 
Και να μένουν με ανοιχτό το στόμα  όχι μόνο οι τηλεθεατές αλλά και οι δημοσιογράφοι που τον ρωτούσαν! 
Αποκλειστικές δημοσιογραφικές πληροφορίες του «Μ»  αναφέρουν μάλιστα ότι τόσο το Υφυπουργείο Πολιτικής Προστασίας όσο και τα κεντρικά της Νέας Δημοκρατίας «αιφνιδιάσθηκαν» τόσο πολύ με το .."νοσοκομείου¨"  εκτάκτου ανάγκης που ανακοίνωσε ο Τσέπέλης στο Αμοιρίδειο (σ.σ. Στην ουσία πήγαν 100 ράντζα κι αυτό ήταν όλο...) που τον ανάγκασαν να κάνει «διευκρινιστική δήλωση», που να ρίχνει αλλού το... μπαλάκι! Κι αυτός  με άνεση. άφησε να εννοηθεί οτι όλα τα έκανε, σε συνεργασία με την Διοικήτρια του Νοσοκομείου Ξανθης Έλενα Ροφαέλα!!! Πως δεν ενέπλεξε και τον γιατρό βουλευτή Σπύρο Τσιλιγγίρη, ή τον εντεταλμένο του σύμβουλο και γιατρό Ματθαίο Σαββίδη ή και τους 5 γιατρούς-δημοτικούς συμβούλους του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης, είναι πραγματικό θαύμα!!!! Εδώ δηλαδή ο κόσμος καίγεται, η Ξάνθη βρίσκεται στο στόχαστρο του Κορωνονοϊού και ο Τσέπελης με τους ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ..."διαμορφωτές" κοινής γνώμης και παπαγαλάκια, εκθέτει το Δήμο Ξάνθης με φτηνά επικοινωνιακά πολιτικά παιχνίδια που κυριολεκτικά ΞΕΦΤΕΛΙΖΟΥΝ τον Δήμο Ξάνθης!!!
ΑΡΝΗΤΙΚΗ Η 4Η ΥΠΕ, ΘΕΤΙΚΗ Η... ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ 
ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΚΥΡΙΑ ΡΟΦΑΕΛΑ;!!!


Ενδεικτικός της κατάστασης ωστόσο που επικρατεί (σ.σ. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή και ζητεί... ενημέρωση για το ποια στελέχη της Κυβέρνησης ήταν αυτά που «καθοδήγησαν τον Τσέπελη στο επικοινωνιακό του παιχνίδια...), ήταν και η δημόσια δήλωση του φαρμακοποιού βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσειν Ζεϊμπέκ όπυ αποκάλυψε ότι «επικοινώνησε με τον διοικητή της 4ης ΥΠΕ Δημήτρη Τσαλικάκη (Σ.Σ. Στη φωτογραφία με τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής πρόνοιας Δημήτρη Γαλανόπουλο) που ήταν αρνητικός  για το ....«νοσοκομείο» του!!!

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του στο fb ο Βουλευτής Ξάνθης Χ. Ζεϊμπέκ -αναγκαστικά μετά την ερώτηση της βουλευτή Δώρας Αυγέρη- ανέφερε τα παρακάτω»
“Κάθε πρωτοβουλία προς την κατεύθυνση της ενίσχυσης της μάχης κατά του κορωνοϊού είναι ευπρόσδεκτη. Όμως, εγείρονται σοβαρές ανησυχίες σχετικά με την σκοπιμότητα μετατροπής του σταδίου Φίλιππος Αμοιρίδης σε “χώρο φιλοξενίας ασθενών από τον κορωνοϊό”. Ήδη η 4η ΥΠΕ έχει εκφράσει αντιρρήσεις, ενώ, ενδεχομένως, το Νοσοκομείο Ξάνθης να μην μπορέσει να ανταποκριθεί στην δημιουργία ουσιαστικά ενός δεύτερου νοσοκομείου στην πόλη. Νομίζω ότι η σπατάλη δυνάμεων σε νέες δομές στην κατάσταση που βρισκόμαστε δεν θα βοηθήσει και δεν θα έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Τέλος, σίγουρα οι χορηγίες των ιδιωτών θα ήταν περισσότερο χρήσιμες αν αξιοποιούνταν από το ΕΣΥ για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Ξάνθης.”
ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΑΝ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΣΙΟΡΔΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΩΡΑΣ ΑΥΓΕΡΗ



Υπενθυμίζουμε ότι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Δώρα Αυγέρη στην ερώτησή της στην Βουλή των Ελλήνων προς τους υπουργούς, τον κ. Τσιόδρα και κάθε αρμόδιο για το Κλειστό Γυμναστήριο Ξάνθης ρωτάει να μάθει για την μετατροπή του σε νοσοκομείο έκτακτης ανάγκης τα παρακάτω: 
Η χρήση του κλειστού Γυμναστηρίου Ξάνθης ως νοσοκομείου έκτακτης ανάγκης, έγινε βάσει ποιου σχεδιασμού;
Από ποιον;
Ισχύει ότι η αρμόδια Υγειονομική Περιφέρεια δηλώνει όχι μόνο άγνοια για την συγκεκριμένη απόφαση, αλλά και επιστημονικά αντίθετη;
Είναι επιστημονικά ελεγμένη η ορθότητα κάτι τέτοιου;
Ποιος διαχειρίζεται το σκέλος της ενημέρωσης και της προβολής εικόνων για το συγκεκριμένο ζήτημα; Το συντονιστικό όργανο; Ο δήμαρχος; Κανείς; Αν δεν δηλώνει κανείς γνώση και "πατέρας" αυτής της απόφασης: Ποιος είναι αρμόδιος να παρέμβει και να δώσει εξηγήσεις; 
ΔΩΡΑ ΑΥΓΕΡΗ
Βουλευτής Θεσσαλονίκης
ΤΗΝ... ΕΛΕΝΑ ΡΟΦΑΕΛΑ (ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕ ΤΣΑΛΙΚΑΚΗ!) ΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ 
ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΔΕΙΞΕ Ο ΤΣΕΠΕΛΗΣ!
Πανικόβλητος λοιπόν στις παραπάνω εξελίξεις και μετά τις πιέσεις των αρμοδιών Υπουργών, σε ανακοίνωσή τηυ στην οποία ο Δήμαρχος Ξάνθης εμφανίζεται να.... ενημερώνει την Πρόεδρο της Δημοκρατίας (!) ρίχνοντας το μπαλάκι στην διοικήτρια του Νοσοκομείου Ξάνθης Έλενα Ροφαέλα και την... τεχνική υπηρεσία του Νοσοκομείου Ξάνθης, αναφέροντας επί λέξει:
«Ο Δήμαρχος Ξάνθης διευκρινίζει ότι, σε συνεννόηση με τις τεχνικές υπηρεσίες του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, που διαθέτουν την τεχνογνωσία και στο πλαίσιο προσέγγισης σεναρίων, που από τη φύση του αντικειμένου της είναι υποχρεωμένη να «βλέπει» η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας , έτσι ώστε να υπάρχει προετοιμασία και για το πιο ακραίο γεγονός, έχει τεθεί ο σχεδιασμός μετατροπής του κλειστού γυμναστηρίου «Φίλιππος Αμοιρίδης» σε βοηθητική υγειονομική μονάδα, αξιοποιώντας τις χορηγίες ιδιωτών, για την αντιμετώπιση της μικρής, ελάχιστης πιθανότητας, έξαρσης του κορονοϊού στην περιοχή.
Σημειώνεται ότι, το κλειστό γυμναστήριο «Φίλιππος Αμοιρίδης» σύμφωνα με τον Πολιτικό σχεδιασμό Έκτακτης Ανάγκης (ΠΣΕΑ), αποτελεί από τις 23 Δεκεμβρίου 2004 χώρο συγκέντρωσης και εγκατάστασης, σε περιόδους έκτακτης ανάγκης.
Γραφείο Τύπου Δήμου Ξάνθης» ανέφερε χαρακτηριστικά!
ΚΑΙ Η ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ "ΜΑΧΗΤΗ" -ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΜΟΙΡΙΔΕΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ! ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ!

-Ποιά είναι η αλήθεια; Το Αμοιρίδειο δεν θα μπορούσε να γίνει ποτέ έκτακτο "¨Νοσοκομείο" γιατί δεν διαθέτει ούτε καν κλιματισμό!

Κύριε Τσέπελη δυστυχώς συνεχίζεις ανημέρωτος κι αυτό δεν δικαιολογείται φυσικά επειδή είσαι απόφοιτος δημοτικού ….αυτό «καταλαβαίνεις» με τις γνώσεις που διαθέτεις,
Το Υπουργείο σου ξεκαθάρισε ότι είναι για άλλη χρήση το γήπεδο. Το Αμοιρίδειο είναι για άλλο σκοπό. Είναι δυο υπόγεια κάτω με καταφύγιο και έχει τρόφιμα. Και να χρησιμοποιηθώ εν καιρώ πολέμου…αυτή τη λογική εξυπηρετούσε η απόφαση του 2004.
Καθαρές κουβέντες λοιπόν. Δεν μπορεί να γίνει χώρος νοσοκομείου εκεί. Στο Αλέξανδρος Μπαλτατζής ναι γίνεται κι έχει και θέρμανση. Ενώ το Αμοιρίδιο δεν έχει καν κλιματισμό εδώ και 15-17 χρόνια αλλά και την υποδομή…! Καλό για να προπονεί τις ακαδημίες ο ...Πανδρακλάκης αλλά κι αυτός...υπό κατάλληλες συνθήκες
-Γιατί λοιπόν δεν πήγες στο Γυμναστήριο Αλέξανδρος Μπαλτατζής τα... ράντζα σου;
(σ.σ. Η ερώτηση ισχύει και για την Ροφαέλα, αλλά και τον τεχνικό διευθυντή του  Νοσοκομείου Ξάνθης, μια και σ’ αυτούς έριξε τελικά την ευθύνη ο Τσέπελης!).
ΚΑΝΟΥΝ «ΠΑΡΤΙ» ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ! ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΌΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ
Απευθυνόμαστε λοιπόν την ανάγκη μετά από τα τραγελαφικά που σημειώθηκαν και εξέθεσαντο τον Δήμο μας αλλά  και το λαό της Ξάνθης σε όλη την Ελλάδα απο έναν άνθρωπο που την πολιτική προστασία την χαρακτηριρίζει...πολιτιστική προστασία, να απευθυνθούμε στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, καταγγέλλοντας ανοιχτά όχι μόνο τον Δήμαρχο Τσέπελη, αλλά και πολλούς άλλους που εν καιρώ κορωνοϊού βρήκαν την ευκαιρία να κάνυν "πάρτι" και να παίξουν  πολιτικά παιχνίδια και με την πανδημία για προσωπικό όφελος και  ΧΟΝΤΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΕΣ!
-ΚΑΝΟΥΝ πάρτι κύριε Πρωθυπουργέ, Εκμεταλλεύονται τον... κορωνοϊό για απευθείας
αναθέσεις και πολιτικά προσωπικά παιχνίδια!
Και τέλος αποκαλύπτουμε σαν εφημερίδα τα παρακάτω:
«Χορηγός του Τσέπελη είναι ο ...Μάικ της COCO MAT! Αυτός έστειλε (καλοπροαίρετα βέβαια) τα...100 ράντζα νοιώθοντας υποχρέωση  στον Τσέπελη και τον Φανουράκη που τον βάλανε στους αθλητές που θα υποδέχονταν στη Ξάνθη την...Ολυμπιακή Φλόγα!  Αλλά δεν περίμενε φυσικά να εξελιχθεί σε τέτοιο πανελλήνιο ρεζίλι η προσφορά του!
Φυσικά αναζητούνται και οι άλλοι...φίλοι-χορηγοί του Τσέπελη! Και όλα αυτά γίνονται την ίδια που ο Ιατρικός σύλλογος βγήκε στον...»έρανο» για να μαζέψει λεφτά για μάσκες, αντισηπτικά και γάντια!!!
Και οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης ΣΙΩΠΟΥΝ όπως φυσικά και οι 5 γιατροί και δημοτικοί σύμβουλοι Ξάνθης που ξέρουν οτι η ιστορία με το Αμοιρίδειο δεν είναι τίποτε άλλο απο το μια κακόγουστη φάρσα!!! 
ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ...Κι εμείς εδώ είμαστε! Αλλά χωρίς...ΜΑΣΚΑ!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »