*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Απριλίου

ΒΟΜΒΑ!!! «Νοθεία» στις 38 προσλήψεις στο Νοσοκομείο Ξάνθης κατήγγειλε Νεοδημοκράτης σύμβουλος του Τσέπελη και ψηφοφόρος του Σπύρου Τσιλιγγίρη!

04 Απριλίου

*Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας πριν ... λήξει η ημερομηνία της υποβολής των ενστάσεων για τις 38 προσλήψεις στο Νοσοκομείκο Ξάνθης ... έβγαλε τους "επιτυχόντες" (!!!) στο site του και στο fb εκθέτοντας για μια ακόμη φορά Κυριάκο Μητσοτάκη και Νέα Δημοκρατία! 
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης "ματώνει" και κάνει αγώνα να  ΣΩΣΕΙ τη χώρα κι αυτοί κάνουν...."πάρτι" στη Ξάνθη!!! ΠΑΡΑΝΟΜΩΝΤΑΣ αδίστακτα!  



*Πρόκειται για τον Δημήτρη Αντώνογλου, άνθρωπο του βουλευτή Σπύρου Τσιλιγγίρη, του Δήμαρχου Τσέπελη (τοπικό Χρύσας) και στενού συνεργάτη του Σωφόνιου Ποταλακίδη και της Χατζογλίδου στη Σταυρούπολη Δήμου Ξάνθης που ΤΟΛΜΗΣΕ να καταγγείλει την πρόσληψη των 38 στο Νοσοκομείο Ξάνθης, ως....«μαϊμού» διαδικασία, που δυστυχώς έγινε με πλήρη αδιαφάνεια, αξιοπιστία και ισονομία!!! 

*Ένας Εισαγγελέας; Για την Έλενα Ροφαέλα και όσους εμπλέκονται; Πως ενώ δεν είχε λήξει ακόμη η προθεσμία των ενστάσεων, ο βουλευτής Σπύρος Τσιλιγγίρης γνώριζε τα...ονόματα και τα δημοσίευε στο fb για να μην προλάβουν οι... πολιτευτές του κόμματος Μαρίνα Παυλίδου και Δημήτρης Σαλτούρος;



Με μια απίστευτη σε ειλικρίνεια και αλήθειες ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ στο fb, ο τοπικός σύμβουλος Ξάνθης (Χρύσα) του Δήμαρχου Τσέπελη και παράλληλα κολλητός και φίλος από τη μια του βουλευτή Ξάνθης Σπύρου Τσιλιγγίρη κι από την άλλη του στενού συνεργάτη του στο πολιτικό του γραφείο  Σωφρόνιου Ποταλακίδη (είναι μαζί στο χορευτικό της Σταυρούπολης) κύριος Δημήτρης Αντώνογλου απέδειξε οτι μπορεί να κάνει ρήξεις και....ΤΟΛΜΗΣΕ! 
Να καταγγείλει ευθέως όχι μόνο την «σκοτεινή διαδικασία» της σχετικής προκήρυξης από το Νοσοκομείου Ξάνθης προκειμένου να ΜΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ εκατοντάδες άνεργοι στην περιοχή μας αλλά μόνο ημέτεροι, αφού μιλάμε για συμβάσεις 2 ετών (!) αλλά και τον τρόπο με τον οποίο μολονότι είχε ο ίδιος τέτοια τα «μέσα», -βουλευτή της Ν.Δ. αλλά και τον Δήμαρχο Ξάνθης κ.Τσέπελη, τον  Φανουράκη κλπ –είδε τελικά να  τον «εκπαραθυρώσουν», ....ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΣ τη θέση του «φύλακα» όπου είχε προσληφθεί προκειμένου να πάρουν έναν άλλον …«δικό» τους σε άλλη θέση. Προφανώς γιατί θα είχαν...ανώτερο μέσον!!!
Έμμεσα δηλαδή εμφανίζει ακόμη και σε ένα τόσο απλό θέμα, τον βουλευτή Ξάνθης Σπύρο Τσιλιγγίρη εφόσον «αναμίχτηκε» στις εν λόγω προσλήψεις....ΑΝΙΚΑΝΟ ακόμη και να «προστατέψει» έναν…δικό του, χώρια τη ΝΟΘΕΙΑ των 38 προσλήψεων, την οποία καταγγέλλει μάλιστα….Νεοδημοκράτης ως οπαδός του!!!!  Αφού ομολογεί οτι έγινε με τρόπο που να μην πάρουν χαμπάρι οι απλοί πολίτες και να μην προλάβουν να κάνουν καν αιτήσεις και να μαζέψοιυν τα δικαιολογητικά του....
Ενώ την ημέρα που υποτίθεται έληγε η ημερομηνία υποβολής των ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ των ενδιαφερομένων...ο βουλευτής της Ν.Δ. Σπύρος Τσιλιγγίρης,  ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕ ΤΑ ...ΟΝΟΜΑΤΑ!  Και παράλληλα τα έδινε και σε φιλικό του ΜΜΕ;;; (σ.σ. Δηλαδή για τα μάτια του κόσμου οι πολίτες κάνουν τις ενστάσεις;!!! Χώρια που υπάρχουν καταγγελίες οτι ήδη κάποιοι απο αυτούς είχαν πάει στο Νοσοκομείο και δούλευαν!!! Αλήθεια πως έγινε αυτό κυρία Έλενα Ροφαέλα;;;)
Ποιοι «ενέχονται» στη συγκεκριμένη ΝΟΘΕΙΑ αλλά και στην εν κρυπτώ πρόσληψη των 38 (σ.σ. Κάποιοι μιλάνε για 35....), στο Νοσοκομείο Ξάνθης;
Σε αυτό αρμόδιοι να μας απαντήσουν είναι ο  Υπουργός Υγείας κ.Κικίλιας, ο Διοικητής της 4ης ΥΠΕ, η διοικήτρια του Νοσοκομείου Ξάνθης Έλενα Ροφαέλα και φυσικά ο…ίδιος ο βουλευτής Ξάνθης Σπύρος Τσιλιγγίρης!!!
(σσ. Και φυσικά και οι πολιτευτές του κόμματος Μαρίνα Παυλίδου, Κώστας Κουρτίδης, Δημήτρης Σαλτούρος και ίσως και ο....Σκορδούλης;)
Όπως και περιμένουμε από τον Δήμαρχο Τσέπελη, τον αντιδήμαρχο Σταυρούπολης Λάκη Ελευθεριάδη,  τον αντ’ αυτού Δήμαρχο Μανώλη Φανουράκη και φυσικά και τον Γιάννη Τσεγγελίδη με την κυρία Δέσποινα Χατζογλίδου να πάρουν θέση στην ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ του τοπικού συμβούλου Ξάνθης  Δημήτρη Αντώνογλου.
Ενώ ανθρώπου με έντονη δράση και στον Πολιτιστικό σύλλογο και το Φεστιβάλ Χορών στη Σταυρούπολη.Που σημειωτέων! Είναι ΑΝΕΡΓΟΣ!!!!
 Και φυσικά μην «διανοηθεί» κανείς να τον πειράξει για το θάρρος του να καταγγείλει την ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ  αυτών που εν καιρώ πανδημίας κάνουν ΝΟΘΕΙΑ και στις έκτακτες προσλήψεις στο Νοσοκομείο Ξάνθης. Αλήθεια δεν θα πρέπει να παρέμβει ένας Εισαγγελέας μετά τις καταγγελίες αυτές; Γιατί το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ξάνθης σιωπά;
ΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!
Διαβάστε την καταγγελία του γενναίου Δημήτρη Αντώνογλου στο fb (στον τοίχο του) την Παρασκευή 3 Απριλίου 2020. Εισαγγελέας;  
Αυτούσια όλη η ανάρτηση του Δημήτρη Αντώνογλου:
Χθες (σ.σ. Πέμπτη 2/4/2020), έγινε ένα δημοσίευμα σε τοπικό site (σ.σ. XanthiNews) και στη σελίδα του βουλευτή (σ.σ. Σπύρου Τσιλιγγίρη  της Ν.Δ.), ότι έγιναν 38 προσλήψεις στο Νοσοκομείο Ξάνθης.
Σχετικά με αυτήν την προκήρυξη οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για επικουρικό προσωπικό για την 4η ΥΠΕ που ανήκουμε, είχαν ανοίξει Πέμπτη βράδυ (26/3/2020) και έκλεισε Κυριακή (29/3/2020) βράδυ στις 12.00.
Για τους άνδρες υποψήφιους πέραν των άλλων δικαιολογητικών απαραίτητο ήταν το πιστοποιητικού Τύπου Α από την Στρατολογία συν τα υπόλοιπα, απολυτήριο, ταυτότητα, άδεια εργασίας, βεβαίωση εντοπιότητας από τον Δήμο, βεβαίωση προϋπηρεσία από τον ΕΦΚΑ κλπ που ήταν κοινά για όλους και φυσικά όλα αυτά έπρεπε να σκαναριστούν και σταλούν συνημμένα με την αίτηση.  Όποιος δηλαδή ενημερωνόταν το Σάββατο (28/3/2020)  για την ύπαρξη της συγκεκριμένης προκήρυξης, δεν υπήρχε περίπτωση να μπορεί να υποβάλλει αίτηση, σε καμιά περίπτωση.
Εγώ ήμουν από τους τυχερούς που το έμαθα που το έμαθα, έκανα αγώνα δρόμου για να προλάβω να βρω όλα τα δικαιολογητικά με τη βοήθεια βέβαια των γνωστών και αγνώστων κατάφερα να στείλω την αίτηση.
Ανακοινώθηκαν οι λίστες από την 4η ΥΠΕ χωρίς ονόματα, μόνο με αριθμούς πρωτοκόλλου, έτσι ώστε να μην ξέρει κανείς ποιος είναι ποιος, αφού για να φανταστείτε να βρω το δικό μου έκανα αρκετή ώρα.
Διαπίστωσα πως είμαι μέσα και μάλιστα ο μοναδικός στην ειδικότητα που δήλωσα (σ.σ. Φύλακας στο Νοσοκομείο Ξάνθης) και περίμενα τις τελικές λίστες που θα ανακοινωθούν, μια και η υποβολή ενστάσεων λήγει εχθές στις 2/4/2020. Παρ όλο που η προθεσμία ενστάσεων έληγε χθες με έκπληξη είδα όπως και πολλοί άλλοι το παραπάνω δημοσίευμα που ακυρώνει όλα τα παραπάνω, προθεσμίες, αξιοπιστία, αξιοκρατία, ισονομία, εφαρμογή των νόμιμων διαδικασιών και διατάξεων και φυσικά δεν είχε ούτε την δική μου ειδικότητα, που αυτό δεν ενδιαφέρει και κανέναν. Αθάνατο Ελληνικό κράτος…ακόμη και εν μέσω πανδημίας λειτουργείς αρρωστημένα. Τα συμπεράσματα δικά σας.
Δημήτριος Αντώνογλου 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »