*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Φεβρουαρίου

Την βασιλόπιτά του έκοψε ο Λεύκιππος, παρουσία Τσέπελη, Φανουράκη, Νικολόπουλου, Πανδρακλάκη και Κατερίνας Μαυρομάτη

10 Φεβρουαρίου
 *Ζήτημα χρόνου πλέον η ανεξαρτοποίηση του Ματθαίου Σαββίδη και η προσχώρησή του στο συνδυασμό Τσέπελη ως αντιδήμαρχος Ξάνθης με τις αρμοδιότητες και του Χασάν Ογλού Φερτούν. 


Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 9 Φεβρουαρίου στο εστιατόριο “Ξανθίππη”, διαχρονικό χορηγό και υποστηρικτή του συλλόγου με επιτυχία, η κοπή βασιλόπιτας της ανδρικής ομάδας του Λεύκιππου Ορόσημο Ξάνθης, λίγο μετά το νικηφόρο παιχνίδι επί του Κένταυρου Καλλικράτειας για την 16η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής Ανδρών.
Διοίκηση, προπονητικό επιτελείο και αθλητές είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν μετά το τέλος μιας ακόμη επίπονης εβδομάδας και πριν το δευτεριάτικο ρεπό, καθώς και να ανταλλάξουν ευχές για μια χρονιά με υγεία και εκπλήρωση των στόχων στο τέλος του πρωταθλήματος!
Ευχαριστούμε για την παρουσία τους στην χθεσινή βραδιά, τον Δήμαρχο Ξάνθης κ. Τσέπελη, τον Αντιδήμαρχο κ. Φανουράκη και τον Πρόεδρο της ΕΚΑΣΑΜΑΘ κ. Νικολόπουλο! Αναφέρει η διοίκηση στο δελτίο τύπου που εξέδωσε για την κοπή της βασιλόπιτας 
Είναι εμφανές οτι παρά τις προεκλογικές κόντρες και τις προσωπικές επιθέσεις που δέχτηκε ο Πρόεδρος του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ Ματθαίος Σαββίδης αλλά και τη προσωπική επίθεση που προεκλογικά του έκανε ο Θανάσης Ξυνίδης, είναι πλέον ζήτημα χρόνου η ανεξαρτοποίηση του Ματθαίου Σαββίδη και η προσχώρησή του στο συνδυασμό Τσέπελη.  
Δεν αποκλείεται μάλιστα να γίνει και αντιδήμαρχος Ξάνθης αναλαμβάνοντας και τις αρμοδιότητες του Χασάν Ογλού Φερτούν, ενώ κατά πάσα πιθανότητα αναλαμβάνει και μια απο τις Ακαδημίες της ομάδας ο Θανάσης Πανδρακλάκης. 



Share this

Related Posts

Previous
Next Post »