*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Φεβρουαρίου

48.000 ευρώ απο Μέτιο σε "εκλεκτό" του δημοσιογράφο απο τον Έβρο.

11 Φεβρουαρίου
ΜΠΟΡΕΙΣ «ΑΝΔΡΕΙΕ» ΤΕΝΗ ΚΑΜΑΡΙΔΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΙ 
ΕΙΝΑΙ ΟΙ... ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ; ΚΑΙ ΟΙ... «ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ»;
Του έχω πει κι άλλες φορές του Τένη Καμαρίδη ότι θα παίρνει πάντα τις απαντήσεις του, όταν αντί της ταμπακέρας... υβρίζει και ζητάει και τα ρέστα!
Νομίζοντας λοιπόν ο συγκεκριμένος άνθρωπος ότι με τον τρόπο αυτό προσφέρει τις καλές του υπηρεσίες στον ΕΥΕΡΓΕΤΗ Περιφερειάρχη ΤΟΥΣ Χρήστο Μέτιο, μεταξύ άλλων έγραψε με περισσό θράσος τα παρακάτω:
«Μπορεί να κινήθηκε γη και ουρανός εναντίον του (σ.σ. Χρήστου Μέτιου), μπορεί να επιστρατεύθηκαν καλοπληρωμένοι «παπαγάλοι», μπορεί να ξοδεύθηκαν εκατοντάδες χιλιάρικα για φιέστες και παράτες από τους αντιπάλους του, αλλά τελικά δεν κατάφεραν να τον αγγίξουν όλα αυτά! Και δικαίως συνεχίσει με την ίδια τακτική…».
-Μπορείς λοιπόν «ανδρείε» Τένη που όλο κι όλο διαθέτεις ένα έντυπο και μια ιστοσελίδα στη Ξάνθη, να μας πεις ποιοι είναι οι... «καλοπληρωμένοι» και... «βολεμένοι»; Με ΟΝΌΜΑΤΑ όμως για να το μάθουμε κι εμείς;  Και να πάρεις και την απάντηση; Γιατί σε δημοσιογράφο με ένα site στον Έβρο  δόθηκαν 48.000 απο τον Περιφερειάρχη σου με απόφαση που υπέγραψε στις 7/2/2020!!!!
Και στ’ αλήθεια... Αν δεν ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΝ ο κομματικός μηχανισμός τη δεύτερη Κυριακή και δεν γίνονταν φυσικά και η «συναλλαγή» με τον Κωστή Σιμιτσή ή δεν έταζαν στη... μισή Νέα Δημοκρατία μια θέση στο ψηφοδέλτιο όπως έπραξαν τον Κώστα Μαλάκη, την γιατρό Δέσποινα Σταμπουλή, την Μαίρη Τσιακίρογλου, τον Κώστα Ζαγναφέρη κλπ.
-Για να μην αναφερθώ στον τρομερό αγώνα του Αλέξανδρου Κοντού και  τις δυο Κυριακές...
-Ποιος θα έβγαινε Περιφερειάρχης; Και με ποσοστό μάλιστα πάνω από 60%;
(σ.σ. Και σου επαναλαμβάνω φυσικά, ότι τον Χρήστο Μέτιο τον γνώρισα πολύ ΠΡΙΝ από σένα και αυτά που γράφεις είναι δικές σου αποκλειστικές εμπνεύσεις...).

ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΙ ΡΟΛΟ «ΠΑΙΖΕΙ»; 
ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙ; Ο ΠΡΟΕΔΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 
ΗΛΙΑΣ ΑΣΚΑΡΙΔΗΣ ΕΧΕΙ... ΑΣΥΛΙΑ;
Από ότι μαθαίνω και καταγγελίες έγιναν στην Αστυνομία, αλλά και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Δημήτρης Γαλανόπουλος έκανε ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στον Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης ΗΛΙΑ ΑΣΚΑΡΙΔΗ, προειδοποιώντας τον ότι ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ στήνοντας την εξέδρα (και την σκεπή της) με ανειδίκευτους εργαζόμενους του Κέντρου Πολιτισμού, αλλά αυτός απτόητος...έγραψε τους πάντες στα υποδήματά του, γιατί ο Δήμαρχός του Μανώλης Τσέπελης του είπε, «προχώρα εσύ κι αν σου βάλουν πρόστιμα, εγώ είμαι εδώ...».
Οπότε ξαναρωτάω.
-Αλήθεια, η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Ξάνθης τι ρόλο «παίζει» και γιατί ενώ παρεμβαίνει σε άλλες καταγγελίες -ακόμη και για τις πιο ασήμαντες περιπτώσεις-, ΚΛΕΙΝΕΙ τα μάτια και ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙ τις παρανομίες που γίνονται μέσα στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης;
Μπορεί να μας δώσει μια απάντηση ο Αστυνομικός διευθυντής Ξάνθης ή ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος;
Δηλαδή τόσο «ισχυρός» είναι ο Δήμαρχος Τσέπελης και τον ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ όλοι;

(σ.σ. Εμείς απαντάμε ΟΧΙ... Πουλάει «εξουσία» ο Τσέπελης! Κι αν αρχίσει και ξηλώνεται η «κάλτσα»... θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν όλοι μαζί οι «αρχηγοί» και «υπαρχηγοί» του!).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »