*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Ιανουαρίου

Νέο σώου Τσέπελη με αγκαλιές με όλους! Και το φλουρί στο...Φανουράκη! Who is...γιδοβοσκός;

14 Ιανουαρίου
Τη βασιλόπιτά του έκοψε χθες το Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης παρουσία και του Μητροπολίτη κ.κ. Παντελεήμωνα. Μανώλης  Φανουράκης - Μαλαματένια Αλατζά κέρδισαν τα φλουριά! Κι ό Τσέπελης έκανε νέο ρεκόρ....αγκαλιών με όλους! Όλοι για μένα κι εγώ...για τον εαυτό μου!
………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Ζητούμε συγγνώμη διότι λόγω της μεγάλης και αθρόας κοσμοσυρροής καθώς και της στενότητας χώρου, δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε σε όλους τους εκλεκτούς φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Χρόνια πολλά, ευτυχισμένα και ευλογημένα σε όλους
(Ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης  Στέλιος Μωραϊτης στο χθεσινό ευχαριστήριό του)
-Το… εμπεδώσαμε Πρόεδρε γι’ αυτό και του χρόνου να κόψετε την βασιλόπιτά σας στην Πολιτεία που χωράει και… 1000 άτομα ή στο… Κλειστό Φ. Αμοιρίδης! Λέω…
………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Ένα έργο για το οποίο αγωνίσθηκαν όλοι οι προηγούμενοι (Νομάρχες, Αντιπεριφερειάρχες, Περιφερειάρχες, Δήμαρχοι ) έρχονται σήμερα διά της πλάγιας οδού ουσιαστικά να το ματαιώσουν. Τι άλλο αντιλαμβάνεστε όταν ο τίτλος αναφέρεται σε επιπτώσεις στο περιβάλλον «κατά την φάση της λειτουργίας του» (και την φάση τής κατασκευής).
Και άν δεν ματαιωθεί, η ολοκλήρωση του θα πραγματοποιηθεί με ορίζοντα δεκαπενταετίας.
(Ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης στο fb για την  Εγνατία οδό)
-Αντώνη Πασχάλη, τι λες εσύ;

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Το κακό δεν είναι ότι απουσίαζαν από την βασιλόπιτα του Επιμελητηρίου Ξάνθης στο Elisso Hotel ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Νίκος Ευφραιμίδης. Προφανώς θεωρεί ότι είναι αντιπεριφερειάρχης μόνο αυτών που τον…ψήφισαν ο άνθρωπος!
Το κακό είναι ότι δεν ενδιαφέρθηκε και δεν πήρε χαμπάρι κανείς ότι ήταν… απών ο Ευφραιμίδης! Ούτε ένας δεν τον αναζήτησε…! Ούτε καν ο αδελφούλης του κ.Τσέπελης!
……
*Τον νέο εργοστασιάρχη της πόλης μας κ. Κώστα Κορωνάκη –αγόρασε τα Καλώδια στα Κιμμέρια- βράβευσε στην εκδήλωση του ΕΒΕ Ξάνθης  η Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχάνων και ασφαλίστρια κ.Ροφαέλα Έλενα, νέα Διοικήτρια στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, που δηλώνει ως έδρα της βιομηχανίας της το… σπίτι της και μας ζητάει και  τα… ρέστα μάλιστα πριν καν αναλάβει!
Κι όλα αυτά ενώ η επένδυση του εν λόγω βιομήχανου αναγγέλθηκε πομπωδώς τον περασμένο Σεπτέμβρη 2019 από τον κύριο Τσέπελη και μέχρι και σήμερα δεν έχει λειτουργήσει ούτε μια μέρα! Δώσε Μωραϊτη πλακέτες και βραβεία στο λαό! Και την Ροφαέλα να τα απονέμει...
……
*Συμπέρασμα.  ‘Η  μαντικές ικανότητες έχουν ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΕΒΕ Ξάνθης  για το μέλλον του εν λόγω εργοστασιάρχη στην περιοχή μας, ή απλά για να έχουν κόσμο βράβευσαν τους πάντες, ξεχνώντας ατυχώς να βραβεύσουν και την ...Πρόεδρο του Συνδέσμου Βιομηχάνων Έλενα Ροφαέλα;!…Αίσχος! Διαμαρτύρομαι σφόδρα…
……

*Κουίζ. Όπως κυκλοφορεί στη πιάτσα, έντονα οργισμένος με την ανάρτηση του Κώστα Ζαγναφέρη για την Εγνατία Οδό και τον τίτλο «ΟΤΑΝ Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ», ο Περιφερειάρχης της Ν.Δ. Αντώνης Πασχάλης τον χαρακτήρισε…γιδοβοσκό!
-Αλήθεια ή ψέματα;
(σ.σ. Κι αν φίλε  Αντώνη «γιδοβοσκός» είναι ο Ζαγναφέρης, ο κολλητός μου ο  Στάμος τι είναι;;; Που έχει και φάρμα …«γιδιών» εξαιρετικής μάλιστα ράτσας; Ολλανδίας παρακαλώ κι όχι…Τρικάλων;).
.....

*Πανευτυχής ο Μανώλης Φανουράκης χθες στο δημοτικό συμβούλιο αφού αυτός κέρδισε το φλουρί και αυτό πήρε και το καλύτερο δώρο απο τον αρχηγό του. Μέρες δόξας και μεγαλείου! Να ζηλεύουν οι οχτροί του...
.....
*Τυχερή όμως της νέας χρονιάς και η Μαλαματένια που κέρδισ το φλουρί των δημοσιογράφων στη βασιλόπιτα που  έκοψε ο Σταύρος με επιτυχία και μαεστρία! Υπό το βλέμα και του Ιπποκράτη Γαλάτη! Τι άλλο κέρδισε η Μαλαματένια; Μα και...αγκαλιά απο τον Δήμαρχο Τσέπελη...
......
*Η μεγάλη απώλεια; Απουσίαζε ο δημοτικός σύμβουλος Δροσερού Χασάν Ογλού Φερτούν κι ουτε ένας ρώτησε...γιατί!!! Να σχολιάσω οτι δικαιώθηκα για  μια  ακόμη φορά; Κι εκτέθηκε ο Τσέπελης για πολλοστή φορά; 
.....
*Και κοντά σε όλα αυτά...Μπάμπης Δημαρχόπουλος σε ρόλο...δεκανίκι του...Τσέπελη! Ψήφισαν στο πρώτο θέμα και με ψήφους 17-17 ο Τσέπελης θριαμβολόγησε χάρις στο Δημαρχόπουλο με αποτέλεσμα δικαίως αυτήν τη φορά ο Γιάννης Παπαχρόνης να ξεσπάσει και να πει στο δημοτικό συμβούλιο! Επιτέλους αποδείξατε οτι είστε..ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ! 
-Θλίψη; Οχι....Αυτό μπορεί ο Μπάμπης, αυτό κάνει! Συνεχίζει να χάνει απο τον...εαυτό του! Το μόνο που απόμεινε να τον κάνει κι αυτόν εντεταλμένο ....σύμβουλο ο Τσέπελης!  Άντε και σ' ανώτερα Μπάμπη...
.....
*Και κοντά σε όλα αυτα...και το τσούγκρισμα των ποτηριών του Τσέπελη με τη δημοτική σύμβουλο του ΣΥΡΙΖΑ Αρριάνα Παπαϊϊωάννου. Τσέπελη θέλατε; Μη το χάσετε!
*Και η χθεσινή "γαλαρία" του δημοτικού συμβουλίου με τον Σακη Χατζηαντωνίου να μετράει πλέον μέρες για να ορκιστεί δημοτικός σύμβουλος! Οπότε πρώτος αναπληρωματικός απο τη παράταξη Δημαρχόπουλου έρχεται ο Μαρίνος Σδρέβανος! Τα καλύτερα τώρα έρχονται...το 2020!
Παράταξη Σάββα Μελισσόπουλου σε Φανουράκη-Τσέπελή-Ηλία Ασκαρίδη: Πείτε μας πόσα ξοδέψατε για διάκοσμο, χριστουγεννιάτικα, ηλεκτρολογικά και δημόσιες σχέσεις!
Στοιχεία και μάλιστα γραπτά ζήτησε εκτός ημερήσιας διάταξης στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης η δημοτική παράταξη ΞΑΝΘΗ για όλους του Σάββα  Μελισσόπουλου.
Ιδού τι ανέφερε χαρακτηριστικά:
Κατά  τη διάρκεια  της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων έγινε ο στολισμός διαφόρων κεντρικών σημείων της πόλης, με στόχο να ενισχυθεί το εορταστικό κλίμα και να τονωθεί η αγορά της Ξάνθης.
ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ:
Ποιος είναι ο οικονομικός απολογισμός των εορταστικών πρωτοβουλιών για το στολισμό και την ανάδειξη της πόλης μας και ποια είναι αναλυτικά τα ποσά, ανά κατηγορία, που διατέθηκαν από το Δήμο μας  και του Κέντρου Πολιτισμού:
Α) για τον χριστουγεννιάτικο διάκοσμο
Β) για την προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού, που αφορά τον στολισμό (Προμήθεια υλικού από τους δύο διαγωνισμούς και με τις απ΄ ευθείας αναθέσεις από Δήμο και Κέντρο Πολιτισμού)
Γ) για τις δαπάνες σε δημόσιες σχέσεις
Ξάνθη 20 Ιανουαρίου 2020
Δημοτική Παράταξη
«ΞΑΝΘΗ για ΟΛΟΥΣ»
Σάββας Μελισσόπουλος
Σταυρακάρας Παναγιώτης
Χουσεϊνογλου Τιμούρ
Παπαδάκης Θεοφάνης
Τσαρεκτσή Τζενάν
Τοπ Σινάν
Χαριτωνίδου Ειρήνη
Καλογερής Γιώργος

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »