*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Ιανουαρίου

Απίστευτος Τσέπελης! «Γελοιοποίησε» και τοΔασκαλάκη! Του ζήτησε πρόγραμμα….λογάριθμου (!) για να κερδίζει τις εκλογές!!! (Βίντεο)

18 Ιανουαρίου


*Όλοι γέλασαν, πλην του καθηγητή που δεν ήξερε ούτε με ποιους ...φωτογραφίζονταν! 



Δεν είναι κλόουν ο Δασκαλάκης κ.Τσέπελη και δεν ασχολείται με...λογάριθμους! Αλλά με αλγόριθμους...Αν δεν μπορείς, μην ανοίγεις καθόλου το στόμα σου! Σταμάτα να αδικείς τον Δήμο Ξάνθης!

Κύριε Δασκαλάκη, αποτελεί τιμή για σένα να πληρώνουν οι δημότες της Ξάνθης 6.500 ευρώ για να κάνουν ρεκλάμα ένας Τσέπελης κι ένας Φανουράκης;  Την ..."γριούλα" την ρώτησες; 

Το είναι απόφοιτος δημοτικού και να μη φρόντισε να τελειώσει ούτε το σχολείο δεύτερης ευκαιρίας γιατί ο μόνος στόχος της ζωής του ήταν και είναι πως θα πλουτίσει από την Τοπική Αυτοδιοίκηση και το Δήμο Ξάνθης, το καταλαβαίνουμε….
Το να φτάνει όμως σε μια εκδήλωση με κορυφαίο ομιλητή τον διάσημο καθηγητή του ΜΙΤ Κωνσταντίνο Δασκαλάκη και να του ζητάει…ένα πρόγραμμα στον ...λογάριθμο (:::) για  να κερδίζει στις εκλογές τους… αντιπάλους του «γελοιοποιώντας» με τον αυτόν τον φτηνιάρικο τρόπο, ειλικρινά όσο κι αν προσπαθούμε, μας είναι ακατανόητο. 
Και το χειρότερο όλων; Μπορεί όλο το ακροατήριό του να ξεκαρδίστηκε με πρώτο τον Πύρανη, γιατί ο Τσέπελης είτε πάει στην ταβέρνα του Καραχασάν, είτε αποθεώνεται από τους….»Τσικουλάτες και τον Μάκη τον Καπριολέ στο Δροσερό, αυτή είναι η κουλτούρα και ποιότητά του....ο καθηγητής όμως ΔΕΝ γέλασε καθόλου!
Και ενδεχομένως να προβληματιστεί ακόμη περισσότερο από δω και πέρα, αν ενημερωθεί βεβαίως ποιοι ήταν όλοι αυτοί με τους οποίους φωτογραφήθηκε μαζί τους….
Αλήθεια τον ενημέρωσε κανείς τον κύριο Δασκαλάκη; Τι εστί Φανουράκης για παράδειγμα; Και κυρίως τι εστί Τσέπελης; Γιατί  όσο και διάνοια νάναι κάποιος, πρωτίστως οφείλει να είναι προσεχτικός με αυτούς που  συνδιαλέγεται…προστατεύοντας και το ίδιο του το κύρος!
Ιδού αυτούσιο όλο το απόσπασμα της ερώτησης Τσέπελης στον Κωνσταντίνο  Δασκαλάκη…
"Να ρωτήσω κάτι τελευταίο γιατί είμαι τελευταίος.  Θα σας πω κάτι πιο απλό. Υπάρχει ένα πρόγραμμα στον λογάριθμο να κερδίσω στις εκλογές  τους αντιπάλους μου;  Να μην ταλαιπωρούμαι πάρα πολύ και να μην με ταλαιπωρούνε; Αυτό είναι!…Να μου κάνετε ένα πρόγραμμα ! Να μην ταλαιπωρούμαι!!". Να μη ταλαιπωρούμαι….»

(σ.σ. Μην αγχώνεσαι Δήμαρχε Τσέπελη…Εσύ έχεις Δροσερό, έχεις Πούρναλικ, έχεις Φανουράκης ...έχεις Τουρκικό Προξενείο, έχεις DEB, έχεις Ψευτομουφτή Ξάνθης κ.Μετέ…και πρωτίστως φυσικά…έχεις  ΧΡΗΜΑ! Μπόλικο..)


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »