*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Ιανουαρίου

20 χρόνια Hotel Z Palace & Congress Center! Ήταν όλα υπέροχα! Ήταν όλα ξεχωριστά και λαμπερά όπως θα άξιζε στην 20ετή ιστορία του! (φώτο)

27 Ιανουαρίου


*Ο Περιφερειάρχης και ειδικά αυτός της Περιφέρειας ΑΜΘ, ενώνει Χρήστο Μέτιο και δεν διακατέχεται απο εμμονικές διχαστικές λογικές που πρώτα εσένα αδικούν και μετά τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την σημερινή Κυβέρνηση! 
 Με μια εξαιρετική εκδήλωση το βράδυ της Κυριακής  26 Ιανουαρίου 2020, η κορυφαία ξενοδοχειακή μονάδα της Περιφέρειας ΑΜΘ, γιόρτασε τα 20 Χρόνια Hotel Z Palace & Congress Center που ίδρυσε ο Γιάννης Λαφτσόπουλος και συνεχίζουν με εξαιρετική επιτυχία τα δυο του παιδιά Νικολέτα Λαφτσοπούλου και Συμεών Λαφτσόπουλος.
Παράλληλα με την γενέθλια όμως εκδήλωση που συγκέντρωσε πάνω από 250 επίσημους φίλους προσκεκλημένους, το Hotel Z Palace & Congress Center έκοψε και την ετήσια βασιλόπιτά του για το προσωπικό και τους καλεσμένους του που ευλόγησε ο Μητροπολίτης Ξάνθης κ.κ.Παντελεήμων.
Μάλιστα στην ομιλία του ο Μητροπολίτης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε δυο σημαντικά γεγονότα. 
Στην φιλοξενία που παρείχε το ZPalace στον Οικουμενικό Πατριάρχη πριν λίγους μήνες στα 100 χρόνια ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ξάνθης, και στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ.Χρυσόστομο που στη συνάντηση που είχε μαζί του, δεν παρέλειψε να μεταφέρει στον Γιάννη Λαφτσόπουλο τις ευχαριστίες και τα εγκώμιά του για την εξαιρετική φιλοξενία και τις εξαιρετικές υπηρεσίες που του παρείχαν. "Εμείς στη Θήβα δεν είχαμε τέτοιες ξενοδοχειακές μονάδες..." επεσήμανε ο νυν Αρχιεπίσκοπος και πρώην Θηβών στον Παντελεήμονα...
Τον κόσμο καλωσόρισε εκ μέρους της επιχείρησης η Νικολέτα Λαφτσοπούλου, ενώ στην κεντρική ομιλία του ο Συμεών Λαφτσόπουλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην πρώτη άριστη 10ετία που γνώρισε το Hotel Z Palace &Congress Center αλλά και την επόμενη δύσκλο μνημονιακή 10ετία παράλληλα με τα βήματα μπροστά που έγιναν ση συνέχεια, με την ριζική ανακαίνιση των δωματίων και εγκαταστάσεων, το νέο υπόγειο γκαράζ του ξενοδοχείου χωρητικότητας 30 αυτοκινήτων, τον σχεδιασμό της νέας διακόσμησης και των επίπλων σε συνεργασία με την τοπική επιχείρηση της Coco Mat, το ΟΡΑΜΑ  και την αισιοδοξία του για το μέλλον και την Τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.
Μάλιστα προβλήθηκε και ένα εξαιρετικό βίντεο με την ιστορία της ξενοδοχειακής μονάδας από τα πρώτα βήματά της -τα πρώτα μπετά με τις ιστορικές  μαυρόασπρες φωτογραφίες της εποχής...- μέχρι σήμερα, με το οποίο γνώρισαν την "ιστορία" της επιχείρησης αλλά και «ξεναγήθηκαν» στις νέες εγκαταστάσεις όλοι οι προσκεκλημένοι. Μια εξαιρετική δουλειά με την φωνή του Συμεών Λαφτσόπουλο που επιμελήθηκε και του βίντεο
Χαιρετισμό για τα 20 χρόνια ζωής, απηύθυναν ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης και ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης που αναφέρθκε στους στόχους του Επιμελητηρίου για μεγαλύτερη τουριστική ανάπτυξη, ενώ το φλουρί της βασιλόπιτας και φέτος έπεσε σε εργαζόμενη του ξενοδοχείου που δεν έκρυψε τη συγκίνηση της όταν βρήκε το φλουρί.
Με ιδιαίτερη συγκίνηση φυσικά αλλά και μεγάλο τρακ, όταν προσκλήθηκε στο βήμα, μίλησε και ο ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΣ και ονειροπόλος Γιάννης Λαφτσόπουλος που αναφέρθηκε και στο πως αποφάσισε να επενδύσει απ το Βέλγιο στη Ξάνθη και να δημιουργήσει το υπέροχο Hotel Z Palace &Congress Center.
Εξαιρετική και η μουσική πανδαισία της βραδιάς με μουσικό συγκρότημα που απέδωσε εξαιρετικά τραγούδια του ελληνικού ρεπερτορίου και φυσικά οι ευχές όλων η επόμενη 10ετία Hotel Z Palace & Congress Center να είναι ακόμη πιο δυνατή και ωφέλιμη για την επιχείρηση.
Μεταξύ των προσκεκλημένων διακρίναμε τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Γρηγόρη  Τάσιο, τους Περιφερειακούς συμβούλους Ξάνθης Μιχάλη Αμοιρίδη και Οδυσσέα Βουρβουκέλη, τον Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη που συνοδεύονταν από την σύζυγό του, τον αντ’ αυτού αντιδήμαρχο Μανώλη Φανουράκη, τον Πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης  Γιάννη Μπούτο και τον Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Ηλία Ασκαρίδη, τον Πρόεδρο του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιο Μωραϊτη, τον έφορο του Επιμελητηρίου Σπύρο Κάλφα, την διοικήτρια του Νοσοκομείου Έλενα Ροφαέλα με τον συζυγό της και διευθυντή του Le chalet Δημοσθένη Τσώρτζη, τον αστυνομικό Διευθυντή Ξάνθης κ.Σταμπουλή με την σύζυγό του, τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΞΑΝΘΗ για όλους  Σάββα Μελισσόπουλο, με τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του Παναγιώτη Σταυρακάρα και Ειρήνη Χαριτωνίδου, τον Πρόεδρο της ΣΕΚΕ και δημοτικό σύμβουλο Παναγιώτη Ταρενίδη με τη σύζυγό του, τον Πρόεδρο της ΑΔΕΔΥ Ξάνθης Μπάμπη Ευστρατίου, την πολιτευτή της Ν.Δ. Μαρίνα  Παυλίδου, τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Μιχάλη Πατεράκη, τον Νίκο Τσιτσέλη με την σύζυγό του, τον πρώην αντιδήμαρχο Ξάνθης Δημήτρη Μπένη, τον β’ αστυνομικό υποδιευθυντή Ξάνθης Κώστα Χατζησταμάτη, τον εκδότη της «Φωνής της Ξάνθης» Σταύρο Βλαχόπουλο με την σύζυγό του, τον εκδότη του «Μ» Πάνο Παπαδόπουλο με την κόρη του Μαρία Παπαδοπούλου και τον γαμπρό του Πασχάλη Μπακούρα, τον τεχνικό διευθυντή της Ξάνθης Γιάννη Παπαδμητρίου με την σύζυγό του, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ξενοδόχων Ξάνθης Γιάννη Ιερόπουλο με μέλη του Διοικητικού συμβουλίου, την Πρόεδο της ΟΕΒΕ Ξανθης Μαίρη Τσιακίρογλου κ.α.
Γενικότερα την εκδήλωση τίμησαν όλοι όσοι προσκλήθηκαν με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, πλην της Περιφέρειας ΑΜΘ που έλαμψε δια της…απουσίας της με προεξέχοντα τον  Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο για λόγους που γνωρίζει ο ίδιος και πιθανόν να έχουν σχέση και με τις τελευταίες Περιφερειακές εκλογές.
Για την απουσία του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Νίκου Ευφραιμίδη ουδέν σχόλιο, αφού αυτές είναι οι δυνατότητές του και αυτό μπορεί... για τον Χρήστο Μέτιο όμως θα τονίσουμε ότι «ο Περιφερειάρχης πρέπει να ενώνει τους πολίτες και κυρίως τους επιχειρηματίες που αγωνίζονται στην Περιφέρειά μας και να μη λειτουργεί με εμμονές και διχόνοιες που αδικούν πρώτα τον ίδιο και μετά τον θεσμό αλλά και την Νέα Δημοκρατία.Και πρωτίστως τον Πρωθυπουργό Κώστα Μητσοτάκη που τον επέλεξε και ουσιαστικά τον...εξέλεξε!
*Το Next tv θα προβάλλει όλη την εκδήλωση στις 10 το βράδυ της Τετάρτης 29 Ιανουαρίου όπως και  το ιστορικό βίντεο για τα 20 χρόνια Hotel Z Palace & Congress Center.
Και με μια απλή φράση, «ήταν όλα υπέροχα, ευχαριστούμε Γιάννη, Νικολέτα και Συμεών για την υπέροχη βραδιά που περάσαμε.
Μ. Παπ.

Η διοικήρια του Νοσοκομείου Ξάνθης με τον σύζυγό της Δημοσθένη Τζώρτζη
Ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης με τη Μαρίνα Παυλίδου και το Μπάμπη Ευστρατίου
Ο Δήμαρχος Τσέπελης με το επιτελείο του


Ο επικεφαλής της παράταξης ΞΑΝΘΗ για όλους με την δημοτική σύμβουλο Ειρήνη Χαριτωνίδου

Ο Πασχάλης Μπακούρας με την αγαπημένη του Μαρία Παπαδοπούλου
Ο εκδότης του "Μ"¨Πάνος Παπαδόπουλος με την κόρη του Μαρία

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Ν Ξάνθης Γ. Ιερόπουλος με ξενοδόχους μέλη του Δ.Σ.
Ο πρώην αντιδήμαρχος Ξάνθης  Δημήτρης Μπένης
Ο Πρόεδρος του  ΕΒΕ Στ. Μωραϊτης με τη Μαρ. Παυλίδου, τον Χαρ. Ευστρατίου και τον Σπ.  Κάλφα
Ο Συμεών Λαφτσόπουλος με τον Πρόεδρο του  ΠΟΞ Γρ. Τάσιο και τον Γιάννη Λαφτσόπουλο


Και μια...selfies δεν θάταν άσχημα! Χαιρετίσματα και στους ξενοδόχους Χαλκιδικής



Share this

Related Posts

Previous
Next Post »