*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

05 Δεκεμβρίου

See Through Ο brother Καμαρίδης, τα κέντρα, τα παράκεντρα και ο Μελισσόπουλος! Οι ειδήσεις με αλλο στυλ...

05 Δεκεμβρίου
Υπέροχο το φετινό Χριστουγεννιάτικο δέντρο της πλατείας. 
Το ομορφότερο της τελευταίας 15ετίας τουλάχιστον!
…………………………
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Έγραψε χθες ο κύριος ...««Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τον ευεργετηθέντα», όπως έλεγαν οι πρόγονοί μας, «Κάποιοι θα πρέπει να ντρέπονται, με πρώτο και κύριο τον… Σάββα Μελισσόπουλο που σύρεται πίσω από λογικές και από τακτικές γνωστών κύκλων, τους οποίους ο ίδιος κατήγγειλε ως «παράκεντρα» επί σειρά ετών!
Αλλά είπαμε, λειτουργούν πλέον με βάση το γνωμικό: «Ο εχθρός του εχθρού μου… φίλος μου», οπότε τα προηγούμενα ξεχνιούνται…»
-Sorry Τένη αλλά ποιοι είναι αυτοί οι…γνωστοί «κύκλοι»; Αυτοί που σε έκαναν ιδιοκτήτη και εκδότη μιας εφημερίδας; Αυτοί που όταν πήρες άδεια άνευ αποδοχών σε πήραν στη THRAKI tv και σε έκαναν…τηλεοπτικό αστέρα;
……
*Κι όσο για τα…παράκεντρα, ο Πάνος Παπαδόπουλος 30 χρόνια αντιστέκεται στο «φαινόμενο» Τσέπελη και έβγαζε τα «άπλυτά» του!
Στηρίζοντας με πρωτοσέλιδα τις καταγγελίες του Δημήτρη Μπένη, του Θανάση Ξυνίδη αλλά και του Σάββα Μελισσόπουλου, όταν τον έστελνε για κακουργήματα με τις καταγγελίες του! Και κάθε 1 και 15 του μήνα έπρεπε να δίνει παρών στην αστυνομία και τον "έσωζε" ο Στέργιος Γιαλάογλου...
Ποια…»παράκεντρα» λοιπόν εννοείς;  Αυτά που «έσωσαν» τον Τσέπελη ουκ ολίγες φορές όταν ανήκαν στο ...«στρατό»  τους; Ή αυτά που "θυμήθηκες" μετά απο....μια 25 χρόνια κατά το πως σε "βολεύει"...!
*Και συνεχίζει o brother: "Μη ανησυχείς Σάββα μου κι εσύ και οι υπόλοιποι και… θα πάρετε την «δόση» σας οσονούπω μόλις τολμήσετε να παρεκκλίνετε από την συγκριμένη γραμμή που πλέον ακολουθείτε πιστά ως «όργανα» κι εσείς του ιδίου συστήματος που καταγγέλλατε επί σειρά ετών!"
-Ποιο σύστημα εννοείς Τένη; Αυτό στο οποίο… «προσέφυγε» συγκεκριμένος δημοτικός σύμβουλος για να του βγάλει…ειδικές γνωμοδοτήσεις ο Θωμάς; Ή το άλλο ..»σύστημα» που επί σειρά ετών ενώ έστελνε στον Εισαγγελέα τον Τσέπελη κι έκανε συνάξεις στο ξενοδοχείο του Ιερόπουλου για το περιβόητο ΦΥΣΙΣ, τώρα έχει αναχθεί σε…»υπεραπιστή» του;
*Και το φινάλε:
«Και άντε ο Δημαρχόπουλος και ο Λύρατζης έχουν τους λόγους τους που ακολουθούν την «συντεταγμένη»… Εσύ όμως Σάββα Μελισσόπουλε δεν καταλαβαίνεις ότι εκτίθεσαι και παίρνεις στο «λαιμό» σου και τους υπόλοιπους της παράταξής σου;»
-Δεν ξέρω τι καταλαβαίνει και τι δεν καταλαβαίνει φίλτατε Τένη ο Σάββας, γιατί με τον αδελφό σου Ιπποκράτη φωτογραφίζεται κι όχι με μένα!
Κι όσο για τον Δημαρχόπουλο…Εγώ επί 5 χρόνια ούτε για καφέ δεν πήγα στο γραφείο του Μπάμπη ή του Κυριάκου Παπαδόπουλου, σε αντίθεση με τους σημερινούς υβριστές του που ήταν σχεδόν κάθε μέρα στο γραφείο τους για τα ΠΡΟΣΩΠΚΑ του συμφέροντα!
*Περιμένω λοιπόν να κατονομάσεις και τα κέντρα…αλλά και τα παράκεντρα! Και τα ξαναλέμε…Για να δούμε τελικά ποιος θα «γελάσει» ..πικραμένος αλλά και ποιος θα κινδυνεύει να χάσει  ακόμη και το «αξίωμά» του!

58χρονος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο 
αδέσποτο σκύλο σε χωριό της Ροδόπης
Συνελήφθη την 3-12-2019 το πρωί, σε χωριό της Ροδόπης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κομοτηνής, 58χρονος ημεδαπός, διότι ευρισκόμενος στην αυλή της οικίας του, πυροβόλησε και τραυμάτισε με κυνηγετικό όπλο αδέσποτο σκυλί. Κατασχέθηκε το παραπάνω κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε νόμιμα ο 58χρονος, ενώ σε βάρος του επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.
Στα λευκά από το βράδυ της Τρίτης η Ξάνθη -Το έστρωσε στα ορεινά
Το τσουχτερό κρύο και τα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους και στη Ξάνθη την περασμένη Τρίτη στη διάρκεια της νύχτας.
Από το απόγευμα άρχισε να χιονίζει στα ορεινά του νομού και το έστρωσε από τη νύχτα σε ορισμένες περιοχές. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα xanthinea.gr, η θερμοκρασία έπεσε 7 βαθμούς από το κύμα ψύχους που έφτασε στα βόρεια της χώρας και το χιόνι έκανε λευκό το τοπίο σε Πάχνη, Κένταυρο και Δασικό Χωριό.
Από το απόγευμα ξεκίνησε η έντονη χιονόπτωση σε περιοχές της Ξάνθης
Μάλιστα, στα ορεινά η θερμοκρασία έχει πέσει κάτω από το μηδέν, με τους ανέμους να είναι ισχυροί.
Όπως έχουν προβλέψει με μετεωρολόγοι, οι άνεμοι θα φτάσουν ως και τα 9 μποφόρ στη διάρκεια της νύχτας, ενώ αναμένονται βροχές και έντονο κρύο στη δυτική, κεντρική και βόρεια Ελλάδα και από το μεσημέρι και μετά στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά Ελλάδα, την Πελοπόννησο, το κεντρικό και νότιο Αιγαίο και την Κρήτη.
Οι χιονοπτώσεις αναμένεται να συνεχιστούν την Τετάρτη στα ορεινά της Μακεδονίας και της Θράκης, αλλά και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο στη βόρεια Ελλάδα.
Χιονισμένο καπό αυτοκινήτου
Το χιόνι σκέπασε και τα αυτοκίνητα.

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη στη Κομοτηνή.
Την Δευτέρα 2-12-2019 το απόγευμα στην Κομοτηνή, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε 24χρονο ημεδαπό, που κινούνταν πεζός, εγκαταλείποντας στη συνέχεια τον τόπο του δυστυχήματος. Ο 24χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, όπου τις πρώτες πρωινές ώρες της 3-12-2019 κατέληξε. Από την έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Κομοτηνής προέκυψε ότι στο εμπλεκόμενο όχημα επέβαιναν δύο ημεδαποί, ένας 23χρονος ως οδηγός και ένας 18χρονος ως συνοδηγός, οι οποίοι συνελήφθησαν την 3-12-2019.

Συνελήφθη 61χρονος Έλληνας στη Χρυσούπολη για λαθρεμπόριο τσιγάρων
Συνελήφθη την Τρίτη (3-12-2019) το μεσημέρι, στη Χρυσούπολη Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, 61χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του δράστη, όπου εντόπισαν 560 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.
Κατασχέθηκαν τα παραπάνω πακέτα λαθραίων τσιγάρων.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νέστου.

Ημερίδα του Κυνηγετικού Συλλόγου Ξάνθης για το κυνήγι του Αγριόχοιρου την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου
Από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Ξάνθης πήραμε την παρακάτω ανακοίνωση – πρόσκληση:
Καλούμε τα μέλη του Συλλόγου στην ενημερωτική ημερίδα που διοργανώνουμε την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης με θέμα τα μέτρα που θα εφαρμοστούν στις Περιφερειακές Ενότητες Ξάνθης και Δράμας και την εφαρμογή της νέας ΚΥΑ για το κυνήγι του αγριόχοιρου.
Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν οι :
-Πλατής Πέτρος - Επιστημονικός Συνεργάτης της Κ.Ο.ΜΑ.Θ.
-Μήλιος Χρήστος – Δασάρχης Ξάνθης
-Τέγος Δήμος – Προϊστάμενος Κτηνιατρικής Υπηρεσίας Π. Ε. Ξάνθης
Η παρουσία των κυνηγών που δραστηριοποιούνται στο κυνήγι του αγριόχοιρου είναι απαραίτητη και επιβεβλημένη.
ΤΟ Δ/Σ

ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ: ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΗΜΕΡΑ Η 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 
(08:00 – 17:00) ΛΟΓΩ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΣΤΟΛΙΣΜΟΥ
Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019, κατά τις ώρες 08:00 έως 17:00, θα πραγματοποιηθούν εργασίες επί της οδού 28ης Οκτωβρίου, από την Πλατεία Ελευθερίας έως την Πλατεία Δημοκρατίας (Κεντρική Πλατεία). Οι εργασίες αφορούν στον στολισμό της εν λόγω οδού με χρήση καλαθοφόρου.
Η εκτέλεση των παραπάνω εργασιών θα έχει ως αποτέλεσμα την τροποποίηση της κυκλοφορίας στην παραπάνω οδό, με διακοπή της κυκλοφορίας στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και εκτροπή αυτής στις παρακείμενες οδούς.
Παρακαλούμε για την κατανόηση και την προσοχή σας.
Από τη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών
Ο Αντιδήμαρχος
Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών
Ιωάννης Κ. Ζερενίδης

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »