*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Δεκεμβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Η Ροφαέλα, το πανεπιστήμιο του Πόρτσμουθ, το πτυχίο και η ανάρτηση του Ζαγναφέρη

04 Δεκεμβρίου
Και τον Ηλία Ασκαρίδη εγώ τον «έσωσα» από τις γκάφες του!
*Εμένα ποιος θα με… «σώσει» στα δύσκολα;)
…………………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Τελικά πρέπει να τους χάλασε άσχημα την «σούπα» ο Καμαρίδης εκεί στην ΔΕΥΑΞ, διαφορετικά δεν εξηγείται τόσο μένος και τόσος λυσσαλέος πόλεμος εναντίον του απ’ όλες τις «μπάντες»!
(Ο αδελφός του Προέδρου της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη, Τένης Καμαρίδης στη Θράκη) 
-Την… «σούπα» δεν μας είπες! Εκτός αν εννοούσες…κεφτεδάκια στην ταβέρνα του Σιδηροδρομικού σταθμού με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Νέστου Σάββα Μιχαηλίδη…
…………………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Ευθύς εξ’ αρχής προειδοποιήσαμε κάποιους δημοτικούς συμβούλους που βάζουν την υπογραφή τους χωρίς να σκέφτονται τις συνέπειες και τη νομιμότητα, να προσέχουν που τις…"βάζουν"!
Και μιλήσαμε μάλιστα και με ονόματα! Χρήστος Μούρκας που θα πήγαινε στον Εισαγγελέα κάποτε η… ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ του Καμαρίδη και της Δημούδη για... πλαστογραφία, Σουά, ο γνωστός κύριος Λεβέντ που απειλούσε με... ξυλοδαρμούς γιατί δεν... "χάριζαν" τα οφειλόμενα του ξαδέρφου του στη ΔΕΥΑΞ, Τόλης Ελευθεριάδης, Πάνος Αμβροσιάδης κ.α.
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στο maxitisthrakis.blogspot.com )

Σεμνά &Ταπεινά
*Η νέα διοικήτρια του νοσοκομείου Ξάνθης Ροφαέλα Έλενα, η εκλεκτή του περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου κ του Αντώνη Πασχάλη (μέλος Κ.Ε. Ν.Δ. κ τομεάρχη ΑΜΘ της Ν.Δ.) ισχυρίζεται στο βιογραφικό της:
Α. Ότι είναι ιδιοκτήτρια κλωστοϋφαντουργικής επιχείρησης στην Ξάνθη και πρόεδρος βιομηχάνων Ξάνθης.
Β. Ότι είναι απόφοιτος οικονομικών σπουδών του πανεπιστημίου του Πόρτσμουθ»
-Αναφέρει καταγγέλλων αναγνώστης μου, απευθύνοντας στη συνέχεια και πολλά άλλα στοιχεία (σ.σ. Μέχρι και στις σχολές στο Πόρτσμουθ), για να καταλήξει ως εξής:
«Στην επίσημη σελίδα του ΔΟΑΤΑΠ , (συνημμένα αρχεία) αναφέρονται οι αναγνωρισμένες σχολές από το πανεπιστήμιο του Πόρτσμουθ, σε αυτές ΔΕΝ συγκαταλέγεται το τμήμα οικονομικών σπουδών, πτυχίο που επικαλείται, ότι κατέχει η Ροφαέλα Έλενα. Έχει πτυχίο ΑΕΙ αναγνωρισμένο από το ελληνικό κράτος; Μήπως έχει σπουδάσει σε κολλέγιο; Η προκήρυξη για τα νοσοκομεία ανέφερε, ως
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ προσόν διορισμού το πτυχίο ΑΕΙ»
......
*Κυρία Ροφαέλα, επειδή ενδεχομένως η καταγγελία αυτή να αφορά πρόσωπο που ναι μεν γνωρίζει πολλά για σας, παράλληλα όμως και σας ΦΘΟΝΕΙ ο διεκδικών ή η διεκδικούσα την ίδια θέση, μπορείτε να μας πείτε προς οι τόσες εμμονές στο πρόσωπό σας από την ώρα που  επιλεχτήκατε για τη συγκεκριμένη θέση;
-Έτσι ώστε να ΒΟΥΛΩΣΕΤΕ και τα τυχόν στόματα;;;; Και να ΛΑΜΨΕΙ η ΑΛΗΘΕΙΑ; Γιατί για να είμαι ειλικρινής τέτοια "έρευνα" δεν το περίμενα! Περιμένω λοιπόν την απάντησή σας προκειμένου αν σας αδικούν, να ΑΠΟΣΤΟΜΩΘΟΥΝ  κατάλληλα. 
(σ.σ. Σε επικοινωνία πάντως που είχε μαζί μας η κυρία Ροφαέλα μας είπε ότι από το Υπουργείο την είπαν να μη δώσει καμιά απάντηση στις παραπάνω καταγγελίες)
....
*Επειδή στα Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ το συνηθίζει ο γιατρός και νυν Πρόεδρος να "βρίζει' πατόκορφα τον πρώην Πρόεδρο Μαρίνο Σδρέβανο και για τη θητεία του στο στρατό και μάλιστα με πολύ σκληρές εκφράσεις, μπορεί να μας πει το λόγο; Και απο τη δική του "θητεία" στο στρατό; Που ήταν εξαιρετική και σε εντιμότητα και καθαρότητα; 

Κ. ΖΑΓΝΑΦΕΡΗΣ: ΠΟΛΥΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ 
Η... ΡΑΚΟΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
Με ανάρτησή του στο fb ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης σχολιάζοντας το συνέδριο της Ν.Δ.ανέφερε τα παρακάτω:
“Υπάρχει μια λεπτομέρεια που πολλές φορές διαφεύγει των πολιτικών αναλυτών. Συνήθως όταν αντικειμενικά είναι υπέρ της φιλελεύθερης παράταξης πάντα εντέχνως δεν γίνεται αναφορά από τούς αριστεροστροφους διαμορφωτές της κοινής γνώμης.
Η ΝΔ είναι το μοναδικό κόμμα από το 1974 που κατέβηκε σε ολές στις εκλογικές αναμετρήσεις με το ίδιο όνομα ,τον ίδιο λογότυπο και τις ίδιες ιδεολογικές αρχές πάντα με τις προσαρμογές που απαιτεί η εξέλιξη της κοινωνιας.
Όλα τα άλλα κόμματα, πλην τού μονολιθικου ΚΚΕ,έχουν αλλάξει σήματα, αρχές, ιδεολογία, ηγετισκους που εν μια νυκτί αναγορεύονται σε ηγέτες και γενικά ότι προκύψει, αρκεί να εξυπηρετεί τον σκοπό. Και σκοπός είναι η άλωση της εξουσίας χωρίς σχέδιο, πρόγραμμα και όραμα. Αυτά έχει αποτέλεσμα να είναι απόντες από όλα τα μεγάλα γεγονότα που αποτέλεσαν τούς σταθμούς της Ελληνικής Ιστορίας.
Το ίδιο αποδείχθηκε και το τελευταίο Σαββατοκύριακο. Όταν η ΝΔ με το συνέδριο της προγραμματιζε και οραματιζονταν το μέλλον τού τόπου οι ρακοσυλλέκτες ΚΙΝΑΛ (Πρώην ΠΑΣΟΚ ) και ΣΥΡΙΖΑ (Πρώην Συνασπισμός) φιλονικουσαν για τα ιμάτιά του Μπιστη του Γκλετσου και του...Κραουνάκη.»
-Συμφωνείτε… Η διαφωνείτε με τον κύριο Ζαλγναφέρη;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »