*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Οκτωβρίου

Οι 11 δημοτικοί σύμβουλοι είναι επώνυμοι. Οι "κύκλοι" του Τσέπελη; Ταυτοποιήθηκε το πτώμα. Ανήκει σε Ξανθιώτισσα!

17 Οκτωβρίου
Έ… όχι και να με κατηγορούν τώρα ότι… εκτελώ… «χρέη»… υπερΔημάρχου αυτοί που με… ΕΔΙΩΞΑΝ από την παράταξή τους! Οι ωραίοι… έχουν… πάντα… «χρέη»!
……………………………
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Φίλος που στήριξε στις δημοτικές εκλογές την παράταξη του κυρίου Σάββα Μελισσόπουλου με αφορμή την απάντηση που έκαναν «κύκλοι»  του Τσέπελη στους 11 δημοτικούς συμβούλους των παρατάξεων ΞΑΝΘΗ για ΟΛΟΥΣ και ΠΟΛΙΤΕΣ για την Ξάνθη, μου είπε πονηρά…!
«Εμείς μιλήσαμε με υπογραφές και ονόματα 11 δημοτικών συμβούλων που υπέγραψαν την κοινή ανακοίνωση. Δηλαδή ΕΠΩΝΥΜΑ μιλήσαμε για τον κύριο Τσέπελη που εκτός από Δήμαρχος θέλει να γίνει και… κατακτητής και κουμανταδόρος της πόλης. Οι συγκεκριμένοι ΚΥΚΛΟΙ μπορούν να μιλήσουν ΕΠΩΝΥΜΑ; Για να τους απαντήσουμε και καταλλήλως;
-Μη μου τους κύκλους τάραττε! Αφήστε τους να κάνουν τη… δουλειά τους, δηλαδή να βγάλουν το ΨΩΜΙ τους και μην τους… ενοχλείτε!
…….
*Ποιόν δημοσιογράφο επέλεξαν οι «κύκλοι» για να ρίξουν λάσπη στους Σάββα Μελισσόπουλο και Γιώργο Χατζηθεοδώρου;
Μα τον πρώην «εκπρόσωπο τύπου» του Σωκράτη Ξυνίδη επί εποχής… επενδυτή Ξανθούλη που πριν λίγους μήνες ήταν και πρώην υπάλληλο και γραφείο τύπου του πρώην υφυπουργού Στάθη Γιαννακίδη!
Τον Giannis Σιδηρόπουλο της… Intermonosis! Τυχαίο; Από τις… μονώσεις που προμήθειες αγόραζε ο Τσέπελης ως Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ στις εποχές τις παλιές δόξες του, καθόλου τυχαίο!!!
……
*«Να ξέρεις… τάδε, ότι όποιος στηρίζει τον Παπαδόπουλο, θα έχει… απέναντι τον… «Μεγάλο»! Είπε σε επικεφαλής δημοτικής παράταξης ο Φανουράκη…!
- Ωχ! Λέτε να την «πληρώσει» ο γιατρός και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ γιατί έκανε το… μοιραίον λάθος; Λέτε;
……
*Θέλοντας να χτυπήσουν τον Γιάννη Παπαχρόνη Τσέπελης και «παρέα» τι έκαναν λέτε;
-Βάλανε μπροστά τον Γιάννη Κουρπαλίδη για τη δημιουργία δεύτερου αιμοδοτικού συλλόγου στη Ξάνθη! Τι κάνει νιάου νιάου στα … κεραμίδια;
(σ.σ. Τέτοιος τρόμος για τον επικεφαλής της παράταξης ΑΓΑΠΗ για την Ξάνθη μας; Και να έλεγε στο δημοτικό συμβούλιο αυτά που λέει στους δημοσιογράφους… τότε φαντάζομαι τι άλλο θα μηχανεύονταν!).

Συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής των ΘΛΕ 2020 την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου
Καλούνται οι πολιτιστικοί σύλλογοι σε σύσκεψη Οργανωτικής Επιτροπής την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Ξάνθης, για τη συζήτηση των κάτωθι θεμάτων:
- Θέμα ΘΛΕ 2020,
- Κλήρωση καρναβαλικής παρέλασης της 1ης Μαρτίου 2020.
ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ
Σοκ στην Ξάνθη - Βρήκαν πτώμα γυναίκας να καίγεται στις γραμμές του ΟΣΕ στο παλιό εργοστάσιο Πασχαλίδη!
Απέναντι σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκε την Τρίτη το μεσημέρι  η Πυροσβεστική υπηρεσία στην Ξάνθη στο παλιό εργοστάσιο Πασχαλίδη στο δρόμο Ξάνθης-Κομοτηνής! Να καίγεται πτώμα γυναίκα μέσα στο κτίριο!
Συγκεκριμένα κάτοικοι της περιοχής κοντά στις γραμμές του ΟΣΕ, στην ανατολική είσοδο της πόλης, ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης  για ύπαρξη φωτιάς στο εγκαταλειμμένο επί χρόνια κτίριο.
Όταν λοιπόν οι  Πυροσβέστες  έσπευσαν στο σημείο αντίκρισαν ένα πτώμα που ανήκει σε γυναίκα, αγνώστων στοιχείων να καίγεται και προχώρησαν στην κατάσβεση της φωτιάς. Για το συμβάν ειδοποιήθηκε η Ασφάλεια Ξάνθης η οποία έσπευσε στο σημείο ενώ διενεργείται προανάκριση για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε το πτώμα στην περιοχή καθώς και για το πώς τυλίχθηκε στις φλόγες.
Το πτώμα ήδη μεταφέρθηκε πάντως από το ΕΚΑΒ για το νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Ξανθής για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης.
Οι πρώτες ενδείξεις πάντως δεν παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια, παρ΄ όλα αυτά οι Αστυνομικές αρχές περιμένουν την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής εξέτασης, ενώ το πτώμα ταυτοποιήθηκε και ανήκει σε Ξανθιώτισσα ιδιαίτερα γνωστή στην περιοχή του Ζυγου...

ΔΕΥΑΞ: Διακοπή υδροδότησης σήμερα στην οδό Πραξιτέλους
Σας ενημερώνουμε, ότι λόγω προγραμματισμένων εργασιών κατάργησης του παλαιού δικτύου ύδρευσης στην οδό Πραξιτέλους – Ηλιουπόλεως, είναι απαραίτητη η διακοπή της υδροδότησης την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019 από ώρα 9:00 έως 13:00 στο συνοικισμό της Κυψέλης και συγκεκριμένα στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Πραξιτέλους, Ηλιουπόλεως, Εθελοντή Αιμοδότη, διάνοιξη Σάρδεων, Λέοντος Σοφού και Πραξιτέλους.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση

Ξάνθη: Όχημα με παράνομους μετανάστες έπεσε σε φράχτη σπιτιού στον Πολύσιτο.
Από καθαρή τύχη απετράπη η τραγωδία στο χωριό Πολύσιτος της Ξάνθης κατά τη διάρκεια καταδίωξης διακινητή παράτυπων μεταναστών.
Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα, όταν 27χρονος διακινητής κινούμενος στην επαρχιακή οδό Κομοτηνής-Ξάνθης δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει.
Στο ύψος του οικισμού Πολύσιτου, το όχημα εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε φράχτη σπιτιού, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.
Άμεσα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 27χρονο διακινητή, ενώ σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου διαπίστωσαν ότι μετέφερε με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα πέντε μη νόμιμους μετανάστες.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση διενρεγεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου Ροδόπης
(σ.σ. Κάτοικος της περιοχής πάντως χθες ζήτησε περισσότερη αστυνόμεση στα χωριά Πολύσιτος και Πηγάδια μετα τα συνεχή κρούσματα διακινητων λαθρομεταναστών που χρησιμοποιούν  τον συγκεκριμένο δρόμο...

Ένα παράδειγμα λιτής διαχείρισης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης
Αξιοποιείται το ύφασμα που είχε βρεθεί σε αποθήκη του Π.Γ.Ν.Αλεξανδρούπολης και ήταν αγορασμένο και αχρησιμοποίητο από το 2002. Πρόκειται για τόπια υφάσματος αρίστης ποιότητας και κατάστασης τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για ράψιμο σεντονιών και ιματισμού. Είναι πράγματι εντυπωσιακό το γεγονός πως το ύφασμα ενώ αγοράστηκε έμεινε αναξιοποίητο τόσο καιρό. Μάλιστα πρόσφατα εφοδιάστηκε το νοσοκομείο με 100 σεντόνια που έραψε αφιλοκερδώς με το εν λόγω ύφασμα συμπολίτισσά μας, την οποία και ευχαριστούμε θερμά. Το υπόλοιπο ύφασμα θα δοθεί σε επαγγελματία ο οποίος με πολύ μικρό κόστος θα ράψει τουλάχιστον 1000 σεντόνια.
Ένα ακόμη πρόβλημα οδεύει στη λύση του με την εφαρμογή των κανόνων της λιτής διαχείρισης.
Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ Π.Γ.Ν. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΚΑΙ Γ.Ν.ΔΙΔΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ
Δρ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ

Συνελήφθη 19χρονος αλλοδαπός στην Ξάνθη για κλοπή οχήματος, παράβαση νόμου περί αλλοδαπών και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας
Συνελήφθη την Τρίτη (15-10-2019) το μεσημέρι, στην Εθνική Οδό Κομοτηνής - Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης, 19χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή οχήματος, παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. 
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και κατά τον ενδελεχή έλεγχο που ακολούθησε προέκυψε ότι ο 19χρονος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα, ενώ το όχημα είχε κλαπεί λίγες ώρες νωρίτερα από την πόλη του Διδυμοτείχου.
Το αφαιρεθέν όχημα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Αβδήρων Ξάνθης.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »