Αποκλειστικό. Τον δημοτικό σύμβουλο του ...fb Πάνο Αμβροσιάδη προτείνει η παράταξη Τσέπελη για αντιπρόεδρο στο δημοτικό ραδιόφωνο για αντιπρόεδρο!

*Ανεξάρτητος απο σήμερα ο Χασάν Ογλού Φερτούν, του έταξε θέση ο Τσέπελης, πυρ και μανία ο Μάκης ο Καμπριολέ!
Αποκλειστικό. Τον δημοτικό σύμβουλο του… fb Πάνο Αμβροσιάδη προτείνει η παράταξη Τσέπελη για αντιπρόεδρο στο δημοτικό ραδιόφωνο για αντιπρόεδρο! Ήδη ο Πάνος Αμβροσιάδης βρίσκεται στη «γύρα» και παρακαλεί δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης να τον ψηφίσουν για το νέο Δ.Σ. του δημοτικού ραδιόφωνου στο οποίο νέος Πρόεδρος θα είναι ο ίδιος ο Τσέπελης! 
Πληροφορίες μας αναφέρουν οτι παρέμβαση υπέρ του Πάνου Αμβροσιάδη στους δημοτικούς συμβούλους των άλλων παρατάξεων έκανε ο Σταύρος Καρυπίδης και ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Αλέκος Κυριακίδης.  
Στο μεταξύ, ανεξάρτητος απο σήμερα θα γίνει ο πρώην αντιδήμαρχος Χασάν Ογλού Φερτούν καθώς πληροφορίες λένε οτι  του έταξε θέση θέση ο Τσέπελης και ο Σουά θα κάνει έργα στο γήπεδο του Φίλιππου Δροσερού. Με την εξέλιξη είναι πυρ και μανία ο Μάκης ο Καμπριολέ που περιμένει να τον ορίσει με υπογραφή ο Δήμαρχος Τσέπελης ειδικό συνεργάτη! Περισσότερα στις σημερινές συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης.