*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Οκτωβρίου

Γιατι "τρομοκράτησε" τόσο πολύ τους..."κύκλους" Τσέπελη η κοινή καταγγελία των παρατάξεων Μελισσόπουλου-Γ. Χατζηθεοδώρου;

17 Οκτωβρίου
*Ε, αφού φτάσαμε στο σημείο και οι Καμαριδαίοι να μας χαρακτηρίζουνε… Φλωρινοκλαρινιώτες, γιατί «θίξαμε» την… υψηλή κουλτούρα του Τσέπελη με τον εθνικό… ύμνο της Τσικουλάτα, ε… χάθηκε εντελώς η μπάλα! Αδυνατώ να την «αποκρούσω», τέτοιο… φάουλ!
(σ.σ. Βέβαια ο άνθρωπος αν έτσι κατάλαβε τα κείμενά μας για τον Μάκη τον Καμπριολέ… δεν θα του κάνουμε και ειδικό φροντιστήριο. Αυτό μπορεί, αυτό κάνει… αλλά ξαφνικά να τον «ενόχλησε» και το… κλαρίνο αλλά και ο Φλωρινιώτης! Πω πω… Από δω και πέρα θ’ ακούω μόνο μουσική Μπαρόκ!).
......
*Ωστόσο αυτήν την φορά με τις δυο ανακοινωσούλες του γιατρού ως νέου Προέδρου της  ΔΕΥΑΞ την «γλίτωσα» την ξεφτίλα!
Πάλι καλά βέβαια που δεν μου έγραψε ο Τένης ότι… μου «κάθισε» ο… Ιπποκράτης Καμαρίδης, οπότε ο μόνος που (μου) ανθίσταται ακόμη, είναι ο… Τσέπελης!
……
*Πάντως μόνο τυχαία δεν μπήκαν στο κάδρο των δυο δημοτικών παρατάξεων Σάββα Μελισσόπουλου και  Γιώργου Χατζηθεοδώρου, οι Τσέπελης, Μπούτος και ο… υπερδήμαρχος Φανουρακης!
-Και μάλιστα με τη λέξη… «χρέη»  (υπερδημάρχου...), σε εισαγωγικά! Και με υπογράφοντα την κοινή ανακοίνωση και τον Πάνο Σταυρακάρα!
……
*«Μαζί με τον κ. Δήμαρχο, εκτελεστικά πολιτικά όργανα αυτών των απαράδεκτων μεθοδεύσεων ανέλαβαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μπούτος, αναδεικνύοντας σε μοναδικό του προσόν, την τυφλή υπακοή στον Δήμαρχο, συνεπικουρούμενος - όπου χρειαζόταν - από τον Αντιδήμαρχο κ.Φανουράκη, ο οποίος εκτελούσε καθ’ όλη τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου ταυτόχρονα «χρέη» Υπερδημάρχου, Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και άτυπου Νομικού Συμβούλου», αναφέρει η κοινή ανακοίνωση των 11 δημοτικών συμβούλων των παρατάξεων «ΞΑΝΘΗ για όλους» και «ΠΟΛΙΤΕΣ για την Ξάνθη».
-Απαραίτητη διευκρίνηση! Τη λέξη… «χρέη» βέβαια την ερμηνεύει κανείς όπως θέλει! Αλλιώς για παράδειγμα θα την «ερμήνευε» η Αθάνατη Γριούλα αν ζούσε, αλλιώς θα την ερμήνευαν ο Σταύρος Αμοιράς με τον Ευθυμιόπουλο και τον Σταυρακάρα και αλλιώς οι Ζωταραίοι…! Λέω…
……
*Βέβαια στο ίδιο μοτίβο κινήθηκε και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ Πασχάλης Λύρατζης το βράδυ της Δευτέρας.
Ο οποίος ανοιχτά προκάλεσε τον Φανουράκη να μιλήσουνε όποτε το επιθυμεί και για το… «ποιόν» τους!
“Η πιάτσα ξέρει κι εμένα ξέρει κι εσένα!”, το καθαρό μήνυμα του επικεφαλής της παράταξης ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ!
......
*Και στο ρεζουμέ. Ιδού η κοινωνία Φανουράκη… να βγούμε και τη ρωτήσουμε για το δικό μου ποιόν και για το δικό σου…!
-Οπότε με ενδιαφέρον αναμένεται  πλέον η απάντηση του υπερΔήμαρχου της πόλης που παράλληλα εκτελεί και… «ΧΡΕΗ» Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου αλλά και Νομικού συμβούλου!
……
*Η δική μου φιλική συμβουλή στον Εμμανουήλ; Καλό είναι στο παιχνίδι της Ξάνθης τη Κυριακή με τον ΑΡΗ να φροντίσεις να κάθεσαι μακριά από τον… πάγκο των κιτρίνων.
Διότι δε θα σε «σώζει» μια ζωή ο Θανάσης…!
Καθότι οι Αρειανοί ακόμη σε έχουν στη «μνήμη» τους! Κι ο νοών νοείτω…!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »