*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Οκτωβρίου

ΒΟΛΙΔΕΣ Ο ..."θαρραλέος" Φανουράκης, "ενοχλείται" απο την κριτικη των άλλων!

23 Οκτωβρίου
Ο ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ «ΣΒΗΝΕΙ» ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΟΣΩΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ 
ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ… «ΒΟΛΕΥΟΥΝ»! ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ!
Χαμός γίνεται στο διαδίκτυο με τον  Φανουράκη! Ο οποίος όλη την ώρα είναι με το κινητό στο χέρι, γιατί λέτε;
Μα για να…σβήνει τις «αναρτήσεις» αυτών που βγαίνουν στον τοίχο του και είτε τον χλευάζουν, είτε του ασκούν κριτική, είτε διαφωνούν με τα σχόλιά του!
Ο συγκεκριμένος δημοκράταρος λοιπόν, αρέσκεται ναι μεν στο να καθυβρίζει τους άλλους κατά το δοκούν (σ.σ. Και μάλιστα ανθρώπους που τον ευεργέτησαν και του έκαναν καλό όποτε τους χρειάστηκε…) εμφανίζοντάς τους… ηλίθιους και επικαλούμενος ακόμη και τον Λένιν, όταν αυτή και μάλιστα με ευπρέπεια του απαντάνε με ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ, κατατρομαγμένος σπεύδει να αφαιρέσει τις… αναρτήσεις τους! Για τέτοιο παλικάρι μιλάμε!!!
(σ.σ. Η φωτογραφία αποκλειστική. Ακόμη και στο παιχνίδι ΞΑΝΘΗ-ΑΡΗΣ ο Φανουράκης αντί να βλέπει το παιχνίδι, ήταν «κολλημένο» στο κινητό του…Έτοιμος να σβήσει οποιαδήποτε ανεπιθύμητη ανάρτηση και αφήνοντας μόνο τις αναρτήσεις των… Τσεπελικών!).

ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ «ΕΠΙΘΕΣΗ» ΟΙ «ΘΑΜΥΡΙΣ» ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΕΝΙΑΣ ΤΣΑΓΚΑΛΑ! ΓΙΑΤΙ ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΙΤΩΝΙΔΟΥ; ΕΠΕΙΔΗ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ;
Για μας βέβαια που υποψιαζόμαστε το λόγω, καθόλου μα καθόλου δεν μας παραξένεψε η επίθεση των Θάμυρις κατά της Φένιας Τσαγκάλας και απεναντίας, μάλλον ήταν… προβλέψιμη, αφού διακαής πόθος της Ειρήνης Χαριτωνίδου ήταν να γίνει αυτή η αντιπρόεδρος!
Από την άλλη μας έκανε ωστόσο εντύπωση το ότι η Φένια ακόμη επίσημα δεν ανέλαβε αντιπρόεδρος και ο συγκεκριμένος σύλλογος που απέκτησε «μέντορα» τα τελευταία χρόνια τον… Φανουράκη και πριν καμιά 10αριά μέρες πήρε και την πρώτη οικονομική ενίσχυση από τον Δημο Ξάνθης, με την πρώτη άρχισε να της… επιτίθεται! Ριλάξ παιδιά… γιατί η Φένια δεν είναι και τόσο μόνη όσο νομίζετε. Κι αυτή έχει τους υποστηριχτές της! Πολύ βιάζεστε…

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ… ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ!
Το πιο ωραίο; Στην προχθεσινή Οργανωτική Επιτροπή των συλλόγων, αποφασίστηκε η κλήρωση των συλλόγων για την παρέλαση να γίνει μια βδομάδα… πριν την… παρέλαση, γιατί κάποιοι σύλλογοι δεν μπόρεσαν να πουλήσουν στολές!!!
Τι… καινοτομία κι αυτή! Πάλι καλά ου δεν αποφάσισαν ο κάθε σύλλογος να κάνει παρέλαση, στη σειρά που… επιθυμεί! Κι ότι προκύψει…
(σ.σ. Ξέφραγο αμπέλι κι ότι θέλει ο καθείς… γιατί όχι;).


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »