Υπάρχει; ΜΕΛΕΤΗ-ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΑΔΕΙΑ για να κλείσει …ΠΑΡΑΝΟΜΑ ο Τσέπελης ως αντιδήμαρχος, την 4η έξοδο του πάρκινγκ; Σε εξέλιξη νέα εισαγγελική έρευνα!

«Καυτό» εξώδικο της Πατρικίου στον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών  Γιάννη Ζερενίδη που ακόμη δεν απάντησε!!!-Του ζητεί να κοινοποιήσει την απάντηση και στον Εισαγγελέα Ξάνθης Μηνά Στρουμπή
ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΧΕ Η ΑΝΤΙΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΚΑΡΑΝΤΟΛΑ
*Με εντολή Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου η υπόθεση επιστράφηκε στην Εισαγγελία Ξάνθης, προκειμένου να αναλάβει άλλος Εισαγγελέας την σε βάθος υπόθεση ενός από τα μεγαλύτερα ΣΚΑΝΔΑΛΑ στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης!
ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ κ.ΙΩΑΝΝΗ ΣΑΒΒΑ;
*Κινδυνεύει με παραγραφή (;) τυχόν αδίκημα του νυν Δημάρχου Μανώλη Τσέπελη για την ΨΕΥΔΗ ΔΗΛΩΣΗ που κατέθεσε στην Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών ΠΕ Ξάνθης που χορήγησε για το πάρκινγκ ισχυριζόμενος ότι «δεν έχει επέλθει καμιά μεταβολή στο χώρο», ενώ ένα χρόνο πριν…είχε κλείσει με τούβλα την 4η έξοδο κινδύνου!!
ΣΑΣ είχαμε υποσχεθεί ότι σύντομα θα μιλήσουμε με ντοκουμέντα και στοιχεία, αποκαλύπτοντας νέες παρανομίες του Τσέπελη την περίοδο που ήταν αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και με τη συνήθη λογική και πρακτική, «εμένα δεν μπορεί να με ….αγγίξει κανείς…», διέπραττε συνειδητά και από δόλο το αδίκημα όχι μόνο της ΨΕΥΔΟΥΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ αλλά και ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ δημόσιας υπηρεσίας!!!
Σήμερα λοιπόν δίνουνε στη δημοσιότητα ένα πρώτο ΕΠΙΣΗΜΟ ντοκουμέντο που αφορά την υπόθεση του ΥΠΟΓΕΙΟΥ ΠΑΡΚΙΝΓΚ! Το οποίο ενώ όταν δημοπρατήθηκε τον Νοέμβριο 2013 επί αντιδημαρχίας Δημήτρη  Μπένη, λειτουργούσε με 4η έξοδο (κινδύνου)  κανονικά προς τη δημοτική αγορά και τη οδό Μεγάλο Ρεύματος, περιέργως έκλεισε ως αντιδήμαρχος Τεχνικών υπηρεσιών ο Μανώλης Τσέπελης, χωρίς να γνωρίζει ωστόσο κανείς αν για το κλείσιμο (με τούβλα), υπήρχε η απαραίτητη τεχνική μελέτη και οικοδομική άδεια!!! (σ.σ. Υπήρχε κύριε Ζερενίδη;)
Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ για το ΠΑΡΑΝΟΜΟ κλείσιμο της 4ης εξόδου!!! Προκαλώντας τεράστια οικονομική ζημιά με τον τρόπο αυτό και στο Δήμο Ξάνθης!
(σ.σ. Κάτι που γνωστοποιείται μάλιστα στην μισθώτρια εταιρεία με  έγγραφο του αντιδήμαρχου Τεχνικών Υπηρεσιών κ.Τσέπελη στις 24/11/2014!  Κι όλα αυτά την περίοδο που δικηγόρος της μισθώτριας εταιρείας ήταν ο Θανάσης Ξυνίδης)

Ότι δηλαδή εντός ολίγων ημερών θα ΚΛΕΙΣΕΙ το άνοιγμα μεταξύ δημοτικού πάρκινγκ και δημοτικής αγοράς. (σ.σ. Υπάρχει το σχετικό έγγραφο στη διάθεση της Εισαγγελικής αρχής αν μας το ζητήσει..)
Το σημαντικότερο όλων; Από τη μελέτη ενεργητικής πυροπροστασίας 1999 φαίνεται ξεκάθαρα η 4η έξοδος προς την Μεγάλου Ρεύματος και 40  Εκκλησιών!
Το περίεργο  λοιπόν της υπόθεσης;
Ενώ λοιπόν η 4η έξοδος του υπόγειου πάρκινγκ ήταν ΚΛΕΙΣΤΗ ήδη από τον Νοέμβριο του 2014, με έγγραφο που ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ο ίδιος ο Μανώλης Τσέπελης και ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ προς τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών  Π.Ε Ξάνθης, στις 17-07-2015, δηλώνει ΨΕΥΔΩΣ ότι «Δεν έχει επέλθει καμία αλλαγή στον υπόγειο χώρο στάθμευσης επί της οδού Κ. Μπένη στην Ξάνθη και γύρω περιοχή αυτού από την αδειοδότησή του!!!!»
Κι όταν επαναλαμβάνουμε…..Ένα χρόνο πριν ο ίδιος με τον υπάλληλο της Τεχνικής Υπηρεσίας Μελέτη Τερζόγλου έφεραν συνεργείο και ΕΚΛΕΙΣΑΝ με…τούβλα όλη την 4η έξοδο διαμέτρου 5 μέτρων! 
Κι όχι μόνο την έκλεισαν, αλλά και αφαίρεσαν και τα μπουζόνια επάνω στην οροφή και με τον τρόπο αυτό, «επιδείνωναν»  την στατικότητα του κτιρίου. Και το κατέστησαν ακόμη πιο επικίνδυνο για τους πολίτες!
ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΑΛΛΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ 
ΤΗΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΞΑΝΘΗΣ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ
Το «περίεργο» της υπόθεσης; Ενώ λοιπόν φαίνεται καθαρά ότι ο νυν Δήμαρχος Ξάνθης και τότε Αντιδήμαρχος κατά την γνωστή μέθοδό του, «κάνω ότι θέλω», διέπραξε σοβαρό ΠΟΙΝΙΚΟ αδίκημα σε βάρος και του Δήμου Ξάνθης κι όχι μόνο  της μισθώτριας εταιρείας, η παραπάνω υπόθεση πήγε στο…αρχείο με εισήγηση της Αντιεισαγγελέας Ξάνθης κ. Νικολέτας Καραντόλα άγνωστο με τι στοιχεία, διότι τα ντοκουμέντα που έχουμε στα χέρια μας είναι αδιάσειστα!!!
Ωστόσο η μισθώτρια του πάρκινγκ κ.Πατρικίου δεν τόβαλε κάτω και έκανε αναφορά στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου που ζήτησε  νέα έρευνα  για την υπόθεση του πάρκινγκ, δίνοντας την υπόθεση σε άλλο Εισαγγελέα!
Με αποτέλεσμα να ξεκινήσει νέα εισαγγελική έρευνα για το ίδιο θέμα, από τον ίδιο τον Εισαγγελέα Ξάνθης Μηνά  Στρουμπή!
Παράλληλα με «καυτό» εξώδικο της μισθώτριας κ.Πατρικίου ζητείται από τον νυν Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών  Γιάννη Ζερενίδη και κοινοποίηση στον Εισαγγελέα κ.Μηνά Στρουμπή «αν υπάρχει μελέτη και οικοδομική άδεια» για το ΚΛΕΙΣΙΜΟ της 4ης εξόδου  του πάρκινγκ από τον τότε Αντιδήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη και της αφαίρεσης των μπουζονιών από την οροφή!

Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΕΩΤΕΡΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ 
ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΘΩΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Σημειώνεται ότι παράλληλα με τα όσα αναφέρουμε παραπάνω, από την υπηρεσία Νεότερων Μνημείων (στις 19-8-2019) γίνεται αυτοψία η οποία καταλήγει ως εξής: «το εν λόγω άνοιγμα μεταξύ του υπογείου χώρου της δημοτικής αγοράς και του δημοτικού χώρου στάθμευσης έχει κλείσει χωρίς την κατά Νόμο άδεια της αρμόδιας υπηρεσίας ΥΠΠΟΑ και αφαιρέθηκε διπλό μεταλλικό πλαίσιο στο εν λόγω σημείο Και ο υπόγειος χώρος της δημοτικής αγοράς παρουσιάζει σημάδια εγκατάλειψης και σοβαρής παθολογίας». (σ.σ. Στα δοκάρια διαβρώθηκαν τα σίδερα και  το κτίριο είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο…!). (σ.σ. 19/2/2019 έγγραφο της Υπηρεσίας Νεότερων Μνημείων) καθώς και από το 8/1/2019 έγγραφο Νεότερων Μνημείων).
ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ «Μ»
Μετά λοιπόν από τα παραπάνω περιμένουμε:
1.Να μας απαντήσει η διεύθυνση μεταφορών και επικοινωνιών Περιφερειακής  Ενότητας Ξάνθης μετά από το 15/7/2019 έγγραφο της διεύθυνσης κτηριακών υποδομών της Αθήνας αν θα ανακαλέσει τελικά την άδεια ίδρυσης του πάρκινγκ ή σε ποιες ενέργειες θα προβεί. (Τρεις μήνες δεν έχουν απαντήσει!!! Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη αν συμβεί κάτι…;)
2.Σε εξώδικο της Πατρικίου προς τον προϊστάμενο Δόμησης κ.Πέτρος Παυλίδη ρωτάται στο αν έχει γίνει αυτοψία για το κλείσιμο της ράμπας κι αν αυτή έκλεισε νόμιμα!!! ¨Απάντηση ωστόσο δεν έχει υπάρξει!!
Και φυσικά βρισκόμαστε σε αναομονή να δούμε το έγγραφο του Αντιδήμαρχου Γιάννη Ζερενίδη αν για να κλείσουν Τσέπελης και Μελέτης Τερζόγλου την τεράστια πόρτα (4η έξοδος κινδύνου) το υπόγειο πάρκινγκ, αν υπήρχε μελέτη, αν υπήρχε οικοδομική άδεια και το βασικότερο... Πώς με εντολές του τότε αντιδήμαρχου και νυν Δημάρχου, έγινε  τέτοια αυθαίρετη παρέμβαση στα δοκάρια αφαιρώντας και τα... μπουζόνια, γεγονός που καθιστούν το υπόγειο πάρκινγκ ακόμη πιο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ!
Άπλετο φως κύριε Εισαγγελέα Εφετών. Γιατί κανεις δεν είναι υπεράνω Νόμων και εκτός αυτού με τις πρακτικές αυτές ο πρώην αντιδήμαρχος Εμμανουήλ Τσέπελης που υπογράφει φαρδιά πλατιά την ΨΕΥΔΗ βεβαίωσή του, έβλαψε ανεπανόρθωτα τα ίδια τα συμφέροντα του Δήμου Ξάνθης! Για το οποίο ξοδεύτηκαν χιλιάδες ευρώ με έργα  που έδινε ΠΑΡΑΝΟΜΑ με...τηλεφωνικές μάλιστα απευθείας αναθέσεις και χωρίς να έχει τέτοια αρμοδιότητα!!! (σ.σ. Υπάρχει και σχετική δικαστική Απόφαση που το βεβαιώνει αυτό....όταν ο εργολάβος κατέφυγε στα διοικητικά δικαστήρια να πληρωθεί!!!!)