*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Οκτωβρίου

Δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης: Στις 3 μετά τα…μεσάνυχτα, τελείωσε το δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης! Η Φένια Τσαγκάλα αντιπρόεδρος στο Κέντρο Πολιτισμού!

15 Οκτωβρίου



*Αποχώρησε η παράταξη του  Γιάννη Παπαχρόνη από το δημοτικό συμβούλιο, δεν συμμετέχουμε σε τέτοιες αντιδημοκρατικές διαδικασίες!  Σήμερα θα βγάλουν ανακοίνωση!


*Ο Γιάννης Μπούτος «έδιωξε»  την "σημαία" της παράταξης Τσέπελη,  Μάκη τον Καμπριολέ από τα έδρανα των δημοτικών συμβούλων μετά απο εισήγηση του....Φερτούν!!! Άχνα δεν έβγαλαν Τσέπελης-Ι. Καμαρίδης!!! Για τον άνθρωπο που έκανε χειραψία με τον...Κυριάκο Μητσοτάκη κι έδωσε τη ψυχή του και για τους δυο!
*«Διάτρητη» η νομική γνωμάτευση του Θωμά Ξανθόπουλου, αφού στο δημοτικό συμβούλιο Δράμας έγιναν κανονικά…εκλογές για τις θέσεις των αντιπροέδρων!!! 
*Ο λαός της Ξάνθης ξέρει ποιό είναι το δικό μου ποιόν και ποιο το δικό σου, είπε ο Λύρατζης στον Φανουράκη!
Με μια «διάτρητη» νομική γνωμάτευση του δικηγόρου Θωμά Ξανθόπουλου –στο Δήμο Δράμας και όχι μόνο έγιναν εκλογές για τις θέσεις των αντιπροέδρων-η παράταξη Τσέπελη μετά από έντονες αντιπαραθέσεις και αντεγκλήσεις με την αντιπολίτευση και αφού η ώρα έγινε…03.00 μετά τα μεσάνυχτα (σ.σ. Ο γιατρός  Ι. Καμαρίδης υποστήριζε ότι με Δήμαρχο τον Τσέπελη οι συνεδριάσεις θα τελειώνουν σε…μια ώρα!)- «επέβαλε» το …«δικό της», «διορίζοντας» στην ουσία  δικούς της αντιπροέδρους στα Νομικά πρόσωπα του Δήμου Ξάνθης.
Με τις νομικές γνωματεύσεις του δικηγόρου Θωμά Ξανθόπουλου θα ασχοληθεί εκτενώς στο επόμενο χρονικό διάστημα! Επί της ουσίας για μια ακόμη φορά ο δήθεν συναινετικός Τσέπελης προσπάθησε «πηγαινοερχόμενος» στα έδρα των παρατάξεων να κάνει…δημόσιες σχέσεις, ενώ «περίεργη» στην όλη διαδικασία ήταν και η στάση του γιατρού Ματθαίου Σαββίδη που είναι και δεν είναι με την παράταξη Δημαρχόπουλου…με τον τελευταίο ωστόσο να έχει και μερίδιο ευθύνης με τον τρόπο που κινείται και «επικοινωνεί» με τους συμβούλους του.
Βέβαια το ενδιαφέρον κορυφώθηκε κυρίως για το κέντρο Πολιτισμού όπου υπήρξε …«συνωστισμός» στην κυριολεξία αφού ναι μεν Πρόεδρος είναι ο Ηλίας Ασκαρίδης και με τον ίδιο τρόπο (διορισμός) αντιπρόεδρος  η Φένια Τσαγκάλα, ωστόσο από τη σύνθεση του νέου ΔΣ είναι εμφανές ότι θα βρίσκεται συνεχώς υπό…κηδεμονία!  
Τελικά και αφού από τις 1 η ώρα ήδη είχε αποχωρήσει από το δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης η παράταξη Παπαχρόνη διαφωνώντας ριζικά με τη διαδικασία  και αντικατέστησε για αρκετό χρόνο και πάλι στη θέση του Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου τον αποχωρούντα Γιάννη Μπούτο ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Δημαρχόπουλου Ματθαίος Σαββίδης τα νομικά πρόσωπα του Δήμου Ξάνθης καταρτίστηκαν όπως ήδη τα είχαμε ανακοινώσει στις θέσεις των Προέδρων και αντιπροέδρων.
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
Πρόεδρος Ηλίας Ασκαρίδης.
Αντιπρόεδρος Φένια Τσαγκάλα Αχταρίδου
Μέλη:
Από το δημοτικό συμβούλιο
Καμαρίδης Ιπποκράτης
Φανουράκης Εμμανουήλ Αντιδήμαρχος
Ζερενίδης Ιωάννης Αντιδήμαρχος
Μπεκίρογλου Σουά Αντιδήμαρχος
Λύρατζης Πασχάλης
Χαριτωνίδου Ειρήνη
Χατζηθεοδώρου Γιώργος
Από τους πολίτες
Γκαγκαλίδης Δημήτρης
Ρουδογλου
Νικολαϊδου
Αχταρίδου Τσαγκάλα Φένια
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ
Πρόεδρος Τσέπελης Εμμανουήλ
Αντιπρόεδρος Αμβροσιάδης Πάνος
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ
Πρόεδρος Δημούδη Χρυσούλα
Αντιπρόεδρος Παγκοσιάν Γιάννα.
Ο ΧΑΣΑΝ ΟΓΛΟΥ «ΠΕΤΑΞΕ» ΑΠΟ ΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ  ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΤΟΝ ΚΑΜΠΡΙΟΛΕ! ΑΧΝΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΣΕΠΕΛΗΣ-Ι. ΚΑΜΑΡΙΔΗΣ
Σημειώνεται ότι σε μια στιγμή του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Χασάν Ογλού Φερτούν ζήτησε την «απομάκρυνση» του Μάκη του Καμπριολέ , «σημαίας» της παράταξης που κάθονταν στα έδρανα των δημοτικών συμβούλων με αποτέλεσμα ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Γιάννης Μπούτος να αναγκαστεί να πειθαρχήσει και να του ζητήσει…να αποχωρήσει! Όπως και έγινε, χωρίς να τον στηρίξει ούτε ο Δήμαρχος Τσέπελης, ούτε και ο γιατρός του Δροσερού Ιπποκράτης Καμαρίδης!
Περαστικά του βέβαια, γιατί αυτά τα λέγαμε εμείς πολύ πριν από τις εκλογές…!
ΟΠΑΣΧΑΛΗΣ ΛΥΡΑΤΖΗΣ VS ΜΑΝΩΛΗΣ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ: ΕΛΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΑ...ΠΟΙΟΝ ..ΜΑΣ!
Στη συνεδρίαση για μια ακόμη φορά η κόντρα του Πασχάλη Λύρατζη με τον αντ’ αυτού αντιδήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Φανουράκη ήταν ιδιαίτερα έντονη, με τον πρώτο μάλιστα αφού τον προκάλεσε ανοιχτά να μιλήσουνε για την θητεία του δεύτερου στο Κέντρο Πολιτισμού να του λέει κατάμουτρα, «Ο λαός της Ξάνθης ξέρει ποιο είναι το δικό μου ποιόν και ποιο είναι το δικό σου...»! Σημειώνεται οτι ο Πασχάλης Λύρατζης θα είναι μέλος στο Δ.Σ. του  Κέντρου Πολιτισμού αφού προτάθηκε και ψηφίστηκε απο την αντιπολίτευση, όπως και  ο Γιώργος Χατζηθεοδώρου αλλά και η Ειρήνη Χαριτωνίδου απο την παράταξη Μελισσόπουλου.
Ο Τσέπελης πήγε στα έδρανα και κάθισε στην....παράταξη Λυρατζη! Ο γνωριμος  Τσέπελης...


Όλο χαμόγελα και πάλι ο Δημήτρης Πετρόπουλος με την αναπλ. γενική διευθύντρια του Δήμου Ξάνθης Αικατερίνη Μαννά










Share this

Related Posts

Previous
Next Post »