*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Οκτωβρίου

Αλάτι & Πιπέρι Έναρξη νέας χορευτικής σαιζόν την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου στη «Γέφυρα»

21 Οκτωβρίου
Ο Θάνος Πετρέλης την Κυριακή 27 Οκτωβρίου live στο Κυβερνείο!
Αυτή την Κυριακή 27 Οκρωβρίου στις 22:00 το βράδυ, το ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ στην Ξάνθη υποδέχεται τον δημοφιλή Έλληνα τραγουδιστή Θάνο Πετρέλη για μια βραδιά γεμάτη επιτυχίες και πολλές εκπλήξεις!!!
Τηλέφωνο για ρεζερβέ: 6986 616960

Έναρξη νέας χορευτικής σαιζόν την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου στη «Γέφυρα»
Η νέα χορευτικη σεζον ξεκινάει δυναμικά στο κοινόχρηστο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Φοιτητών Ξανθης «Η ΓΕΦΥΡΑ» την Παρασκευη 25 Οκτωβρίου. Το χορευτικό πρόγραμμα έχει ως εξής:
Salsa 19:00-20:00, Bachata 20:00-21:00, Kizomba 21:00-22:00, Reggaeton 22:00-23:00.
Το μόνο που χρειάζεστε είναι καλή διάθεση. Σας περιμένουμε!!!

Ημερίδα για την οδική μεταφορά επικίνδυνων εμπορευμάτων
την Τετάρτη 23/10 στην Αλεξανδρούπολη
Η ασφάλεια της οδικής μεταφοράς και η διαχείριση των επικίνδυνων εμπορευμάτων είναι το θέμα της ημερίδας που διοργανώνεται από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης - Περιφερειακή Ενότητα Έβρου και τον Πανελλήνιο Σύλλογο Συμβούλων Ασφαλούς Μεταφοράς Επικίνδυνων Εμπορευμάτων με τίτλο «Οδική Μεταφορά Επικίνδυνων Εμπορευμάτων ADR» την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019 στις 10:00 π.μ. στο ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ στην Αλεξανδρούπολη.

Ενημερωτική εκδήλωση του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Έβρου
Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Νομού Έβρου "ΣυνεχίΖΩ", στο πλαίσιο ενημερωτικών εκδηλώσεων, διοργανώνει εσπερίδα στην Αλεξανδρούπολη την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 18:30 στο ξενοδοχείο Astir Egnatia με θέμα: «ΣυνεχίΖΩ να με προσέχω και τον Οκτώβριο».
Ομιλητές θα είναι ο κ. Δημήτριος Καραμανίδης, Μαιευτήρας - Γυναικολόγος, Διευθυντής ΕΣΥ Π.Γ. Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης με θέμα: «Έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού» και ο κ. Τόλης Γιακουμάκης, Επιστημονικός Διευθυντής La Roche-Posay με θέμα: «Περιποίηση του δέρματος σε γυναίκες με καρκίνου του μαστού και όχι μόνο» (αφορά συνολικά τους ασθενείς με καρκίνο).
Θα δοθούν συμβουλές φροντίδας του δέρματος του ογκολογικού ασθενή.
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλους.

Arcangel Trio Live Concert την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 
στο Σπίτι Πολιτισμού της ΦΕΞ
Μέσα από την αισθητική της ελληνικής μουσικής, τρεις γυναίκες ενσωματώνουν την ηχητική ποικιλομορφία της Ελλάδας με τις φωνές, τα όργανα και τα ηλεκτρονικά μέσα που χρησιμοποιούν. Την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου και ώρα 21:00 στο Σπίτι Πολιτισμού της ΦΕΞ, το Arcangel trio παίζει ελληνική παραδοσιακή μουσική, σε συνδυασμό με ηλεκτρονικά στοιχεία και στιγμές ελεύθερου αυτοσχεδιασμού.
Τα κομμάτια πλέκονται με μια ομαλή ροή, που συνδέεται με απρόσμενες στιγμές και προσγειώνεται ξανά σε συγκεκριμένα κομμάτια από την παράδοση.
Το αποτέλεσμα είναι μια εντυπωσιακή οπτική και ηχητική παράσταση που αποτελείται από ονειρικά ηχοτοπία, ρυθμούς που σε ταξιδεύουν και μελωδίες που σε ξελογιάζουν.
Maroulita de Kol: φωνή, πλήκτρα, κρουστά, ηλεκτρονικά
Πηνελόπη Γκίκα: βιολί, ηλεκτρονικά, φωνή
Ευγενία Πανταζόγλου: γκάιντα, κλαρίνο, φλάουτο, φωνή
Με το τέλος της συναυλία ακολουθεί dj set .

ΚΟΜΟΤΗΝΗ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 
ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
Με την ευκαιρία της ημέρας εορτασμού της Επετείου Ιδρύσεως του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, θα πραγματοποιηθούν στην Κομοτηνή, την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019, οι παρακάτω εκδηλώσεις:
Γενικός σημαιοστολισμός των Δημοσίων Κτιρίων, των ΟΤΑ, και των καταστημάτων των ΝΠΔΔ του νομού, από της 8ης πρωινής ώρας της 24ης Οκτωβρίου μέχρι και την δύση του ηλίου της 24ης  Οκτωβρίου  2019.

11:00   Κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων Ηρώων του Ελληνοιταλικού Πολέμου του 1940, στο Πάρκο της Περιφέρειας  από τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης, τον Δήμαρχο Κομοτηνής, τον Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Κομοτηνής, τον Πρύτανη του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, τον Δ/ντή Γενικής Αστυνομικής Δ/νσης ΑΜΘ, τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών ΑΜΘ καθώς και από όποιον εκπρόσωπο Νομικού Προσώπου επιθυμεί να τιμήσει την εκδήλωση.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »