*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Σεπτεμβρίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! O Γιώργος Τσαλίκης στις 6 Οκτωβρίου στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ

27 Σεπτεμβρίου
*Πολλές αποκλειστικές αποκαλύψεις σας έχω σήμερα από τη στήλη οι οποίες σίγουρα θα πολυσυζητηθούν!
-Ιδού το 1ο αποκλειστικό!
-Σημειώστε την ημερομηνία!!! Κυριακή 6 Οκτωβρίου ο τρομερός και δημοφιλής τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης έρχεται στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ στην Ξάνθη για ένα και μοναδικό Live που θα κάνει… πάταγο!
-Προλάβετε και κλείστε από σήμερα κιόλας ρεζερβέ στο τηλέφωνο: 2541 077577.
……
*2ο Αποκλειστικο!!!
-Στον τηλεοπτικό σταθμό «Sigma» της Κύπρου και στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Ευριπίδου «Όλα Καλά», μίλησε χθες στις 2 το μεσημέρι η πρώην ραδιοφωνική παραγωγός του Life 92.1 και ηθοποιός της Θρακικής Σκηνής, Ελένη Καπώνη!!!
-Ποιο ήταν το θέμα που ανέπτυξε η Ελένη στη συνέντευξή της;;;
-Μα για την απώλεια βάρους και όλα τα σχετικά….
-Μιας και η ίδια είναι τρανταχτό παράδειγμα (απώλειας βάρους) το οποίο κατάφερε όταν μετακόμισε μόνιμα στην Κύπρο!
-Μπράβο στο… «Καπωνάκι» μας!
……
*Που τον χάνεις… που τον βρίσκεις τον Τάκη Αλεξούδα του ΚΥΤΤΑΡΟ… όλο στο κατάστημα «Ελιξηριο», στην οδό Μιχαήλ Καραολή 50 στην Ξάνθη, της συζύγου του Βάνας είναι τα μεσημέρια για να διαφημίσει τις παραλαβές των νέων προϊόντων!!!
-Δεν με πιστεύετε;;; Ορίστε και η φωτογραφία!
……
*Στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ για ένα ποτό από τα χέρια του τρομερού barman και κολλητού του φίλου Κώστα Ιωαννίδη, βρέθηκε την Πέμπτη μετά τα μεσάνυχτα ο δημοφιλής DJ του Ελληνάδικου και ραδιοφωνικός παραγωγός του Radio Life 92,1, Τόρης Παπαδήμας, αμέσως μετά τη λήξη της εκπομπή του «εννέα όγδοα»!
……
*3ο Αποκλειστικό!!!
-Από την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου ξεκινάνε τις Live εμφανίσεις τους, στο «Θέα» all day cafe bar στην Πλατεία Αντίκα στην Ξάνθη, οι Ξανθιώτες τραγουδιστές Γεωργία Ταστσόγλου και Πάνος Τσουλής μαζί με τον μαέστρο τους Μάριο Κιοσσέ!
-Την είδηση έδωσε από το Facebook ο ίδιος ο Μάριος γράφοντας χαρακτηριστικά τα εξής:
«Πέμπτη 3 Οκτωβρίου ξεκινάμε τα live της χειμερινής σαιζόν σε ένα απο τα καλύτερα μαγαζιά της πόλης... «Θέα» all day cafe bar, με νέο πρόγραμμα και αγαπημένα τραγούδια».
-Καλή αρχή!
……
*Μία έκπληξη περίμενε τον Ξανθιώτη πολιτικό μηχανικό, ηθοποιό και βετεράνο αθλητή στίβου, Δημήτρη Χαϊτίδη στο Βουκουρέστι όπου συμμετείχε στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στίβου και σάρωσε όλα τα μετάλλια!
-Εγώ δεν θα σας πω περισσότερα απλά θα δημοσιεύσω τη φωτογραφία και όσα έγραψε ο ίδιος στο facebook:
«Nα πηγαίνεις στο Βουκουρέστι για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα στίβου και να έρχεται στο γήπεδο να σε δει αγωνιζόμενο η βαφτιστικιά σου που ζει και εργάζεται εκεί... Αξία ανεκτίμητη!!! Και μάλιστα να σου φέρνει γούρι και να κερδίζεις και το χρυσό μετάλλιο στο μήκος!!!».
-Δημήτρη μόνο βουνό με βουνό δεν σμίγει αφού ο κόσμος τελικά είναι πολύ μικρός!

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »