*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Σεπτεμβρίου

Σιγά μη βάζει υπογραφές ο Τσέπελης! Ο...Φανουράκης να είναι καλά!

11 Σεπτεμβρίου
*Επιμένω για μια ακόμη φορά ότι ο απερχόμενος Δήμαρχος Ξανθής Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος αν σε κάποιους έκανε τρομερή «ζημιά» -από κάθε άποψη-, είμαστε μόνο ΕΜΕΙΣ!
Με ονόματα, ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ, στοιχεία και…ΠΡΟΣΤΙΜΑ!
Κι αν κάποιους αντίθετα ΕΥΝΟΗΣΕ ήταν αυτοί που τώρα τον… καθυβρίζουν όπου βρεθούν κι όπου σταθούν.
Κι όποιος έχει διαφορετική άποψη, το ξανάγραψα…
-Εδώ είμαι να τα πούμε face to face και ΔΗΜΟΣΙΑ μάλιστα!
Και μετά πάμε και στον Εισαγγελέα Ξάνθης, που είναι ναι με ενημερωμένος για όλες τις καραμπινάτες καταγγελίες που έχουμε καταγγείλει μέχρι σήμερα…!
Αλλά ειλικρινώς δεν γνωρίζω αν έπραξε κάτι… από την εποχή ακόμη των μηνυτήριων αναφορών και καταγγελιών που έκανε στην Εισαγγελία Ξάνθης η Υπηρεσία Νεότερων Μνημείων με την τρομερή Αδριανή Διαγουμά!
Γιατί τις τότε ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ παρανομίες του νυν Δημάρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη. Διότι ναι με ρωτάω συνεχώς… αλλά απάντηση δεν πήρα καμία!
……
*Η δική μου ωστόσο καθαρή θέση. Εμείς όποιο κι αν είναι το κόστος, θα συγκρουστούμε με όλους όσους ευθύνονται να επικρατήσει το μαύρο στη πόλη και μάλιστα και με απειλές κατά υπηρεσιών και υπαλλήλων!
-Αναφορές στον Εισαγγελείς  Εφετών και Αρείου Πάγου δεν έχουν την δυνατότητα να κάνουν μόνο οι Παπαχριστόπουλοι…
Που όπως ήδη έχετε καταλάβει οι περισσότεροι, ξαφνικά άρχισε να κάνει «γαργάρα» και τις «έργα» του Τσέπελη με την ΨΕΥΔΗ βεβαίωση που έδωσε για την 4η έξοδο στο Υπόγειο πάρκινγκ!
……
*Κι όσο για τον Φανουράκη; Που όπως μαθαίνω ήταν και ο… εντολοδόχος του… «Μεγάλου» στις υπηρεσίες για το «εμπάργκο» κατά του «Μαχητή» και της «Αδέσμευτης», κάτι πρέπει να κάνει κι ο συγκεκριμένος κύριος για να μας δείξει την… ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ του απέναντί μας γιατί ουκ ολίγες φορές τον στηρίξαμε και στις παλιές διαμάχες του Κυβερνείου με τον… ΑΦΑΝΗ εταίρο κύριο Τσέπελη, αλλά και με τις κατασχέσεις των τραπεζοκαθισμάτων από τον πρώην Αντιδήμαρχο Δόμησης Απόστολο Αγκόρτσα…!
-Τον κατανοώ όμως απόλυτα. Γιατί κάτι έπρεπε να κάνει κι αυτός, προκειμένου να προσφέρει τις… καλές του υπηρεσίες και σε αυτούς που…πρώτοι και καλύτεροι τον χαρακτήρισαν… «απατεώνα» τον Δεκέμβριο 2018.
Και ακόμη και τώρα πιστεύουν ότι είναι… «κρυφοκολλητός» μου!
(σ.σ. Φανουράκη εσύ τη δουλειά σου κι εμείς τη δική μας…).
…….
*Το πρόβλημα ωστόσο για τον Ζερενίδη, τον  Φανουράκη, τον Ηλία Ασκαρίδη και τα άλλα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, θα είναι όταν θα επιχειρήσουν να… «ακυρώσουν» τα ΠΡΟΣΤΙΜΑ που έχουν επιβάλει στα μαγαζιά οι υπηρεσίες!
Εκεί τους θέλω «μάγκες»…
……
*Κρίμα πάντως ο Πασχάλης να μην είναι και στην νέα Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης και να δηλώνει παρών όταν είναι να «εξυπηρετεί» τα συμφέροντα των «κολλητών» του…! Κρίμα…
……
*Ευτυχώς όμως  και στις δυο Επιτροπές (Οικονομική και Ποιότητας) υπάρχει ο Φανουράκης, οπότε θα καλύψει τα κενά όλων… Μην αγχώνεστε τζάμπα!
……
*Και θυμηθείτε με φυσικά και σας το γράφω από τώρα… Τις περισσότερες φορές στην Οικονομική Επιτροπή θα προεδρεύει ο Αντ’ αυτού Δήμαρχος Μανώλης Φανουράκης…

-Σιγά μην βάζει ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ο Τσέπελης, γνωρίζοντας ότι όλοι τον έχουν υπό στενή «παρακολούθηση», χώρια που κάποιοι το θεωρούν δεδομένο ότι δεν θα… βγάλει την 4ετια! (σ.σ. Τέτοια σιγουριά ότι θα εκπέσει από το αξίωμά του, ειλικρινά δεν το περίμενα… Και μάλιστα από υποτιθέμενους φίλους του!).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »