*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Σεπτεμβρίου

Η «γριούλα» που «εξαπάτησε» ο αυτοδιοικητικός "έφυγε!… Συγνώμη Μαίρη! Ντρέπομαι που δεν ήμουν πιο τολμηρός…!

28 Σεπτεμβρίου

*Στις 4 Δεκεμβρίου 2018, ένα δημοσίευμα της εφημερίδας «Θράκη» που υπέγραφε ο Τένης Καμαρίδης υποστηρίζοντας με πάθος –και λόγω του αδελφού Ιπποκράτη Καμαρίδη¨- τον Μανώλη Τσέπελη, έκανε μια σοβαρή αποκάλυψη που κυριολεκτικά άλλαξε τα δεδομένα στα αυτοδιοικητικά του Δήμου Ξάνθης κι έφερε τα πάνω κάτω στην παράταξη ΞΑΝΘΗ  για ΟΛΟΥΣ του Σάββα  Μελισσόπουλου.
Το δημοσίευμα χαρακτήριζε ως «απατεώνα» γνωστό αυτοδιοικητικό σε βάρος ηλικιωμένης, ενώ αποκάλυπτε ότι για την συγκεκριμένη περίπτωση το λόγο είχε πλέον η Δικαιοσύνη.
Ιδού σχόλιο της εφημερίδας:
«Αν πιστέψω στα… «αφτιά» μου…
Έφτασαν στα «αφτιά» μου δύο περιπτώσεις αυτοδιοικητικών της Π.Ε Ξάνθης που εμπλέκονται σε υποθέσεις «απατεωνίας» σε βάρος ηλικιωμένων! Και επειδή πολλές φορές δεν πιστεύω ούτε στα… ίδια μου τα αφτιά, ψάχνω δημοσιογραφικά τις συγκεκριμένες υποθέσεις και θα επανέλθω… Αν πράγματι αληθεύουν τα όσα με πληροφόρησαν, τότε οι συγκεκριμένοι άνθρωποι, θα πρέπει να εξαφανιστούν από το αυτοδιοικητικό προσκήνιο (τουλάχιστον) και φυσικά  τον λόγο στην συνέχεια θα έχει η δικαιοσύνη, η οποία σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχει ήδη επιληφθεί, καθόσον καταγγέλθηκαν και τα δύο περιστατικά… Αυτά προς το παρόν…
(4/12/2018-Εφημερίδες ΘΡΑΚΗ)»
……
*Φυσικά ο ντόρος ήταν τεράστιος, η δε παράταξη του Σάββα  Μελισσόπουλου λίγο έλλειψε να «διαλυθεί», αφού στη πιάτσα έγινε ευρέως γνωστό ότι η συγκεκριμένη ιστορία είχε «πρωταγωνιστή» το πρωτοκλασάτο στέλεχος της παράταξης ΞΑΝΘΗ για ΟΛΟΥΣ Μανώλη Φανουράκη, ενώ το ποσόν είχε σχέση με την τότε επαγγελματική δραστηριότητά του στο γνωστό τζοκεράδικο της πλατείας!
……
*Η «ατυχία» όμως ήταν «διπλή» για τον Φανουράκη, αφού η εν λόγω «γριούλα», όχι μόνο δημιούργησε δημόσιο επεισόδιο σε βάρος του -ακόμη και στη δουλειά του αλλά και έξω από το Δημαρχείο-καταγγέλλοντας την εξαπάτησή της, κατέφυγε όμως και στα Μέσα…
Καθώς εκτός των άλλων, μεγάλωσε σαν παιδιά της στην ίδια γειτονιά τον Ιπποκράτη και τον Τένη Καμαρίδη στους οποίους με δάκρυα στα μάτια αποκάλυψε και την εξαπάτησή της….με τον γιατρό μάλιστα να μην κρύβει τον θυμό και την οργή του, τον Δεκέμβρη του 2018.
……
*Και φυσικά η γριούλα κατέφυγε (στη συνέχεια...) και στο «Μ» καταγγέλλοντας με δάκρυα στα μάτια καταγγέλλοντας την εξαπάτησή της, επικαλούμενη μάλιστα και τους υπαλλήλου της Τράπεζας όπου πήγαν μαζί για να του δανείσει τα χρήματα που της ζητούσε ο νυν πρωτοκλασάτος αυτοδιοικητικός του Τσέπελη, με την υπόσχεση όμως να της τα δώσει πίσω σε 3-4 μέρες! Κάτι που δεν έγινε….
............
Φυσικά μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε σε όλη τη πόλη, η παράταξη του Σάββα Μελισσόπουλου κάλεσε τον Φανουράκη και του έδωσε συγκεκριμένη προθεσμία, «να κλείσει το θέμα με την γριούλα», αλλιώς δεν μπορούσε να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό ΞΑΝΘΗ για ΟΛΟΥΣ!
Και τελικά σε συνδυασμό και με την λειτουργία του μέσα στο τζοκεράδικο, μετά από απαίτηση των Αμοιρά-Πάνου Σταυρακάρα τον απέπεμψε!
….
*Στους μήνες που πέρασαν. Ο Φανουράκης πήγε τελικά στον Τσέπελη, εκλέχτηκε με τη στήριξη των… «ορδών» που ήρθαν από τη Θεσσαλονίκη με πούλμαν και τον ψήφισαν στο Πούρναλικ την πρώτη Κυριακή και όταν πήραν το Δήμο, έγινε και το Νο 1 του Τσέπελη και μάλιστα επί των… Οικονομικών!
Με αποτέλεσμα να σχολιάσει ο «Μαχητής» στα παραπολιτικά του ότι αν κάποιος χάρηκε περισσότερο από όλους για την… αναβάθμιση του Φανουράκη, σίγουρα θα ήταν η… γριούλα!
……
*Και ο επίλογος της ιστορίας. Την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου στις 11 το πρωί κηδεύτηκε στον Ιερό Ναό Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης Ξάνθης η Μαίρη Νάση ετών 92.
ΟΙ ΠΕΝΘΟΥΝΤΕΣ
-Οι φίλες σου.
-Έγραφε το κηδειόχαρτο.
……
*Στο τελευταίο λοιπόν ΑΝΤΙΟ την Μαίρη Νάση αποχαιρέτισαν ελλείψει έστω ενός συγγενή μόνο λίγες φίλες και ο  γιατρός Ιπποκράτης Καμαρίδης, που την έκλαψε σαν μάνα του.
Και κανείς άλλος… Ούτε ο Φανουράκης φυσικά!

(Συγνώμη Μαίρη! Ντρέπομαι που δεν ήμουν πιο τολμηρός…! Ντρέπομαι που όταν ήρθες να μου πεις με δάκρυα τον πόνο Σου… «λιποτάχτησα». Καλό σου ταξίδι).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »