*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Σεπτεμβρίου

Και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ο Ευριπίδης Στυλιανίδης! Κι...ημέτερος Τσιλιγγίρης; Στον Μακάριο..παραΠΟΛΙΤΙΚΑ

11 Σεπτεμβρίου
Κύριε Φανουράκη, αυτό το ΠΡΟ-ΑΓΓΕΛΤΗΡΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ για το Κολυμβητήριο Ξάνθης τον Δεκέμβριο του 2010 που δημοσιεύτηκε στον Τύπο, ποιόν  ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ αφορούσε;
………………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Δηλαδή ο κ. Παναγιωτόπουλος, ο αρμόδιος υπουργός είναι ο άνθρωπος, δεν μπορεί να αποσοβήσει την δημιουργία κέντρου μετανάστευσης στην πόλη του, την Καβάλα, αλλά θα το κάνει για την Σταυρούπολη, γιατί του έστειλε επιστολή ο Μητροπολίτης Ξάνθης;
ΟΚ!
(Ο Υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανέστης Αντωνιάδης στο f.b)
-ΟΚ; Δηλαδή συμφωνείς;
………………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
…ο Μανώλης Τσέπελης είναι “όμηρος” της πολυβοηθείας που δέχθηκε για να κατακτήσει τον Δήμο Ξάνθης. Είναι “όμηρος” των παραγόντων της Νέας Δημοκρατίας στην Ξάνθη η οποία τον βοήθησε και τώρα θα πρέπει να ακολουθήσει τις εντολές του κόμματος.
(Ο Πέτρος Ούτσης στο XanthiPress)

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Επειδή με αυτά που γράφεις είναι ωσάν να υπονοείς ότι για τις καραμπινάτες παρανομίες που καταγγέλλεις επί μήνες για να μην πω επί 2-3 χρόνια τουλάχιστον, ευθύνη έχουν και οι Εισαγγελείς; με ρώτησε αναγνώστης μου.
-Δεν υπονοώ, το έχω γράψει και το λέω καθαρά. Άλλωστε η φράση μου: «Εισαγγελέας για μένα ή γι’ αυτούς», μιλάει μόνη της.
Κάπως έτσι αποκαλύφθηκε και το σκάνδαλο της Αγριανής που ανήκε σε… δυο Δήμους αλλά τα δικαστήρια αποφάνθηκαν οριστικά και αμετάκλητα ότι ανήκει ΜΟΝΟ στο Δήμο Ξάνθης.
……
*Όπως επίσης  δεν είναι δυνατόν φυσικά η Εισαγγελία Ξάνθης να λαμβάνει γνώσει για καραμπινάτες παρανομίες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, πρόστιμα των υπηρεσιών που κατά περίεργο τρόπο… «σβήνονταν» στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής  ή για λειτουργία καταστήματος επί 3μηνο χωρίς άδεια λειτουργίας ή… ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ τηλεφωνικές αναθέσεις που κρίθηκαν και από δικαστική απόφαση και οι ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝΤΕΣ όχι μόνο να συνεχίζουν απτόητοι την δραστηριότητά τους οικονομώντας, αλλά και να απειλούν παράλληλα! Εμένα, υπηρεσιακούς παράγοντες κλπ.
-Τζιτζίκια πεταλώνουμε ή… την «εξουσία»… βερνικώνουμε; Λέω…
…….
*Μου άρεσε πολύ το πώς τελείωνε την ανακοίνωσή του για την ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ του καπνίσματος ακόμη και στους… διαδρόμους του Δημαρχείου ο αντ’ αυτού… ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Φανουράκης (σ.σ. Κι αυτός από Μανώλης έγινε Εμμανουήλ…),  επικαλούμενος μάλιστα την εγκύκλιο του Υπουργείο με ημερομηνία Ιούλιος 2019! Σας την παραθέτω αυτούσια:
«Στη διάθεσή σας  για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία.
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΘΗΣ
Εμμανουήλ Ι. Φανουράκης»,
……
*Αφελής απορία. Δηλαδή τι… διευκρίνιση και πληροφορία να σου ζητήσουν Εμμανουήλ! Πες το τουλάχιστον καθαρά…
-Ότι ζητάς ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ και νομιμοποίηση ως…αντι’ αυτού Δήμαρχος του Τσέπελη,  γιατί συνεχίζεις να είσαι το… «θέμα» της «πιάτσας» στην τοπική κοινωνία!
……
*Και μια ερώτηση. Κύριε Εμμανουήλ Φανουράκη, επιτρέπεται το…ηλεκτρονικό κάπνισμα στο Δημαρχείο, ή το κάπνισμα στο…μπαλκόνι του Δημαρχείο όπως έγινε με τον Στάμο Τριμίτζιο όταν επισκέφθηκε τον «Μεγάλο» Τσέπελη στο γραφείο του; Λέω…
……
*Ο συμπαθής κατά τα άλλα Μπάμπης Χατζημεστής που θεωρεί το γήπεδο της  Ξάνθης ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ του πλέον (!), ανήρτησε φώτο στο fb όπου δείχνει ζημιές στο χλοοτάπητα μετά την διοργάνωση της 2ος Έκθεσης Τοπικών προϊόντων του ΕΒΕ Ξάνθης και διερωτάται ποιος θα…πληρώσει τη ζημιά!
-Η…ΡΕΑΛ Μαδρίτης Πρόεδρε! Ξέρεις εσύ…! Αλλά προς τι η διαμαρτυρία; Γιατί δεν λες στο κόσμο ότι στις υποχρεώσεις σας είναι να δίνεται το γήπεδο στο Δήμο Ξάνθης και στο Κέντρο Πολιτισμού όταν διοργανώνονται εκδηλώσεις;
……
*Και επειδή λίγο πολύ καταλαβαίνω που το πας, να σε ρωτήσω και κάτι άλλο Πρόεδρε…!
Η… Ρεάλ Μαδρίτης πως σε ανακάλυψε; Μήπως μεσολάβησε κάποιος… αντιδήμαρχος και την «έκλεισε» τη δουλειά;

O Ευριπίδης Στυλιανίδης στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης ως εκπρόσωπος του Ελληνικού Κοινοβουλίου
Με απόφαση της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας ο Ευριπίδης Στυλιανίδης θα συμμετέχει στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης ως εκπρόσωπος του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
Η Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης όπως και το ΝΑΤΟ θεωρείται η σημαντικότερη εκπροσώπηση της Ελληνικής Κοινοβουλευτικής Διπλωματίας σε διεθνές επίπεδο, διότι δίνει τη δυνατότητα σε έμπειρους Έλληνες βουλευτές να αναπτύσσουν Διεθνείς Σχέσεις με σημαντικούς ξένους συναδέλφους τους, υποστηρίζοντας την Ελληνική εξωτερική πολιτική και προωθώντας τα εθνικά συμφέροντα.
Στην Ελληνική αντιπροσωπεία συμμετέχει ο βουλευτής Ροδόπης και πρώην υπουργός μαζί  με τη βουλευτή  Χανίων  και πρώην υπουργό Εξωτερικών  Ντόρα Μπακογιάννη.
(σ.σ. Και ο ημέτερος  Σπύρος Τσιλιγγίρης;  )
Στον...Μακάριο Λαζαρίδη της Καβάλας, "ποντάρει" ο Σπύρος Τσιλιγγίρης για να μην κλείσει η Τράπεζα Πειραιώς τη θυρίδα της Τράπεζας στην Ακριτική Σταυρούπολη!
Τι άλλο θα δούμε τελικά απο τον βουλευτή Ξάνθης Σπύρο Τσιλιγγίρη; Και ο οποίος όταν έμαθε απο τον "Μ" και την "Α" οτι η διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς οριστικά κλείνει τη θυρίδα της Τράπεζας στην Ακριτική Σταυρούπολη, τι μας  είπε λέτε; Οτι...ποντάρει στον βουλευτή Καβάλας Μακάριο Λαζαρίδη (με δυσκολία ήρθε 3ος...) για να λύσει το...πρόβλημα!!! Μακάριος που στη Καβάλα το μόνο που κανει καλά είναι να καταφέρεται κατα των άλλων βουλευτών της Ν.Δ!
Διαβάστε και το δελτίο τύπου που ανήρτησε στο fb  και δεν θέλω σχόλιο:



Ο Βουλευτής Ν. Ξάνθης  Σπύρος Τσιλιγγίρης, μόλις ενημερώθηκε για την επικείμενη απόφαση της Διοίκησης της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ να κλείσει οριστικά το κατάστημά της στην ορεινή Σταυρούπολη, επικοινώνησε με τον αρμόδιο Υφυπουργό Οικονομικών κ. Γεώργιο Ζαββό και απέστειλε και σχετικό έγγραφο, δηλώνοντας κάθετα την αντίθεσή του, κρίνοντας αναγκαία την απρόσκοπτη συνέχιση λειτουργίας του εν λόγω τραπεζικού υποκαταστήματος.
Οι λόγοι που προέταξε ο Βουλευτής, ήταν αφενός η μεγάλη χιλιομετρική απόσταση που χωρίζει την Σταυρούπολη από την πόλη της Ξάνθης (και ιδιαίτερα τον χειμώνα όπου καθίσταται δύσκολη έως αδύνατη η συγκοινωνία λόγω παγετού) σε συνδυασμό με την μικρή τακτική συγκοινωνία και αφετέρου ο μέσος όρος ηλικίας των κατοίκων του ορεινού όγκου που δεν επιτρέπει τακτικές μετακινήσεις τους.
Συνοδοιπόρος στην προσπάθειά του αυτή, ο Βουλευτής Καβάλας κ. Μακάριος Λαζαρίδης, αφού η επίμαχη τραπεζική δομή εξυπηρετεί και τους κατοίκους του ορεινού όγκου του γειτονικού Δήμου Νέστου Ν. Καβάλας.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »