*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Σεπτεμβρίου

Μαραθώνιος Αγάπης για τους Αντιδημάρχους του Τσέπελη! Να πηγαίνουν στις εκθέσεις εισπράττοντας χρηματικές αποζημιώσεις των 20 ευρώ!

21 Σεπτεμβρίου
*Αγώνας μεταξύ των δημοτών να μαζευτεί το χρηματικό ποσόν για τις μετακινήσεις των αντιδημάρχων του Τσέπελη από το σπίτι τους στον Δήμο …Iskece!

Μετά την αποκάλυψη του «Μαχητή» ότι οι Φανουράκης, Γιάννης Ζερενίδης, Σιαμπάν  Μπαντάκ πήγαν με δυο πολυτελή αυτοκίνητα του Δήμου Ξάνθης στη ΔΕΘ,  εισπράττοντας και χρηματική αποζημίωση 20 ευρώ μαζί με τρεις ακόμη υπηρεσιακούς παράγοντες και δυο οδηγούς, ο Πέτρος Ούτσης αποφάσισε να…διοργανώνει Μαραθώνιο αγάπης για να μαζευτούν χρήματα για τις μετακινήσεις των αντιδημάρχων από το ..σπίτι τους στο…Δήμο Ξάνθη!
Ιδού και η ανάρτησή του. Όσοι θέλετε να συνδράμετε στο Μαραθώνιο αγάπης του Πέτρου Ούτση, μπορείτε να επικοινωνείτε με το XanthPress προκειμένου να βάλετε τον οβολό σας για τις μετακινήσεις του κυρίου Ζερενίδη και του κυρίου Σιαμπάν Μπαντάκ από τα σπίτια τους στο Δημαρχείο.

Η ανάρτηση του Πέτρου Ούτση:
Προσωρινή λύση δόθηκε για τα έξοδα που έκανε η νέα Δημοτική Αρχή κατά την επίσκεψη στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Τα στελέχη του Δήμου επισκέφθηκαν την έκθεση με σκοπό, όπως ο ίδιος ο Δήμος ανέφερε, να πραγματοποιηθεί έρευνας αγοράς για προϊόντα.
Η επίσκεψη αυτή είχε και ένα τεράστιο κόστος, το οποίο τελικά καλύφθηκε μετά από μαραθώνιες συζητήσεις στον Δήμο. Όμως για να μην ξανασυμβεί το ίδιο και υπάρχουν δυσκολίες οικονομικές στις επικίνδυνες αποστολές του Δήμου, σύμφωνα με πληροφορίες θα οργανωθεί τηλεοπτικός και ραδιοφωνικός Μαραθώνιος Αγάπης, ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για τις μετακινήσεις των Αντιδημάρχων
Διανύουμε δύσκολες εποχές, και πρέπει όλοι να βοηθήσουμε!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »