*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Αυγούστου

"Αρχηγός"! Συνοδευόμενος από τον βουλευτή Σπύρο Τσιλιγγίρη και τον Φανουράκη ο Τσέπελης στην εκδήλωση των Κυνηγών ( πολλές φώτο)

18 Αυγούστου
 Δεν τον ¨αφήνει" απο κοντά τον Τσέπελη ο Φανουράκης. "Επένδυσε" πολλά σ΄αυτόν...Και το πολιτικό και κυρίως, το ...επαγγελματικό του μέλλον!
 Έμμισθος αντιπρόεδρος στο Κέντρο Πολιτισμού ο Πάνος Αμβροσιάδης. Δημοτικός σύμβουλος αλλά μόνο στο...fb
 O Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης τίμησε για μια ακόμη φορά τους Κυνηγούς μαζί με τον αντιδήμαρχό του κύριο Γαρούφα...


 Οι άνθρωποι που εκπροσωπούν το μέλλον της...Ξάνθης. Φανουράκης, Τσέπελης και Σπύρος Τσιλιγγίρης.

Με μεγάλη επιτυχία έγινε και φέτος το βράδυ του Σαββάτου 19 Αυγούστου στις εγκαταστάσεις του Πυρήνα Προσαρμογής Θηραμάτων στο Σέλερο Ξάνθης η ετήσια εκδήλωση του Κυνηγητικού συλλόγου Ξάνθης με αφορμή την επίσημη έναρξη της Κυνηγητικής περιόδου στις 20 Αυγούστου.
Στην εκδήλωση υπήρχε μουσική, φαγητό, ποτό και ζωντανή μουσική από το εξαιρετικό συγκρότημα του Γιώργου Κουμουλίδη και της Γεωργίας Ταστασόγλου που ξεσήκωσαν κυριολεκτικά τον κόσμο που χόρεψε και διασκέδασε με την καρδιά του. 
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης που συνοδεύονταν μάλιστα από τον νέο βουλευτή και γιατρό Σπύρο Τσιλιγγίρη που για μια ακόμη φορά δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τον επί 30 χρόνια "αδελφούλη" της ΤΑ στη Ξάνθη,  τον Μανώλη Φανουράκη και τον νέο Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης Ηλία Ασκαρίδη, ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης με στελέχη του, ο Περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης Δημήτρης Γαλανόπουλος, ο δικηγόρος και μέλος του .Δ.Σ. του Κυνηγητικού συλλόγου Ξάνθης Χάρης Χόχολης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μακεδονίας και Θράκης Γιάννης Πολυχρόνης, ο Στράτος Σερραίος, ο βετεράνος Μπάμπης Κιολείδης, ο γιατρός Γιώργος Μακρίδης, ο γραμματέας  του Δ.Σ. της ΣΤ  ΚΟΜΑΘ., ο δημοτικός σύμβουλος του…fb Πάνος Αμβροσιάδης, Πρόεδρους του Κυνηγητικού συλλόγου Χρυσούπολης Ηλίας Νεδέλκος, ο βετεράνος Κυνηγός Στράτος Σερραίος  και πολύς κόσμος που διασκέδασε μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου.
Ο Πρόεδρος του Κυνηγητικού συλλόγου Ξάνθης Λοϊζος Σερραίος μάλιστα ευχαρίστησε ιδιαίτερα τις αρχές για την παρουσία τους. 


























Share this

Related Posts

Previous
Next Post »