*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Αυγούστου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Ο Ηλίας Ασκαρίδης νέος Πρόεδρος στο Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης με σύμβουλο την Φένια Τσαγκάλα!

18 Αυγούστου
*Ο δημοτικός σύμβουλος του...fb Παναγιώτης Αμβροσιάδης, νέος έμμισθος αντιπρόεδρος του Κέντορυ Πολιτισμού! Με φρέσκιες ιδέες για το Καρναβάλι η Φένια Τσαγκάλα!
*Δύσκολα με την Φένια Τσαγκάλα στο Δ.Σ. του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης, θα κάνει τα γνωστά του "παιχνίδια" ο Φανουράκης! Κι ο νοών νοείτω...
Με τον Ηλία Ασκαρίδη συναντήθηκε το πρωί του Σαββάτου ο νεοελεγείς Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης σε καφέ της πλατείας (Φρατέλι), προκειμένου να του ανακοινώσει και επίσημα την πρότασή του να αναλάβει νέος Πρόεδρος στο Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης, παίρνοντας την θέση του Πασχάλη Λύρατζη. Με τον τρόπο αυτό δίνεται κι ένα τέλος στο σήριαλ περί συνεργασία της παράταξης Τσέπελη με την παράταξη Λύρατζη.
Όπως είχε ήδη αποκαλύψει ο «Μαχητής» πριν λίγες μέρες, ο Μανώλης Τσέπελης ήδη είχε διαβεβαιώσει τον Ηλία Ασκαρίδη που ήρθε 5ος σε ψήφους και επιθυμούσε να αναλάβει τη θέση του νέου Προέδρου της ΔΕΥΑΞ –θέση που απαιτούσε και ο γιατρός Ιπποκράτης Καμαρίδης και τελικά κατάφερε να πάρει-ότι θα του δώσει μια επίσης υψηλή θέση. Έτσι του έκανε την πρόταση να αναλάβει νέος Πρόεδρος στο Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης με αντιπρόεδρο τον Πάνο Αμβροσιάδη και σύμβουλο την Φένια Τσαγκάλα που θέλει να δώσει μια νέα πνοή στο Ξανθιώτικο Καρναβάλι αλλά και στις Γιορτές Π. Πόλης.
Στη συνάντηση μάλιστα του Σαββάτου ήταν και η ίδια η Φένια Τσαγκάλα που μίλησε με τον Ηλία Ασκαρίδη για τα σχέδιά της για την ανανέωση του θεσμού.
Από την πλευρά του ο Μανώλης Τσέπελης που δεν συνοδεύονταν από τον Φανουράκη αυτήν τη φορά μολονότι ο τελευταίος διακαώς επιθυμεί να επαναφέρει τις «εποχές» Χρήστου Νέζου (σ.σ. Κόστιζε στο θεσμό πάνω απο 7-8.000 ευρώ), ενώ όπως είπε στον Ηλία Ασκαρίδη, «με την επιλογή του θέλει να δώσει κι ένα πνεύμα ανανέωσης στο θεσμό με ένα νέο πρόσωπο» που δεν έχει δημιουργήσει τριβές και είναι ιδιαίτερα αγαπητό στη Ξάνθη, κάτι που φάνηκε και απο τις ψήφους που πήρε.
Μάλιστα ο Μανώλης Τσέπελης διαβεβαίωσε τον νέο Πρόεδρο ότι θα έχει μεγαλύτερη κονδύλια στη διάθεσή του ώστε να αναβαθμίσει το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Καρναβαλιού, των Γιορτών Π. Πόλης και φυσικά και του Φεστιβάλ Μουσικών σχολείων.
"Θέλω δουλειά και να με βγάλεις ασπροπρόσωπο....", του είπε χαρακτηριστικά, ενώ έφυγαν όλοι μαζί απο το καφέ με τον Τσέπελη να αγγαλιάζει την Φένια Τσαγκάλα που είχε προωθήσει και ως ειδική σύμβουλο του Αείμνηστου Προέδρου του ΕΒΕ Ξάνθης και συνεταίρου του στο Elisso Hotel Παναγιώτη Ανδρικόπουλου 
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μανώλης Τσέπελης θα συναντηθεί την ερχόμενη εβδομάδα με τον Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Πασχάλη Λύρατζη συνοδευόμενος από τον Ηλία Ασκαρίδη, την Φένια Τσαγκάλα και τον Πάνο Αμβροσιάδου (δημοτικός σύμβουλος του…fb όπως έχει αυτοχαρακτηριστεί) με τον τελευταίο να παίρνει μάλιστα και την έμμισθη θέση του νέου αντιπροέδρου. 
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Τσέπελης θέλει να προχωρήσει στην πρώτη 2ετία αποκλειστικά και μόνο με δικά ΤΟΥ άτομα, προσδοκώντας για οποιαδήποτε συνεργασία την τελευταία 2ετία του, εφόσον φυσικά δεν συμβεί το...αναπάντεχο στην πολιτική του καριέρα.
Κι όλα αυτά υπό τον απόηχο των φημών που είχαν γραφεί στο XanthiPress απο τον Πέτρο Ούτση, οτι "ο Τσέπελης έχει υποσχεθεί να κάνει ο ίδιος θητεία δυο ετών ως Δήμαρχος και να αναλάβει στη συνέχεια δήμαρχος ο γιατρός Ιπποκράτης Καμαρίδης"...
Αλήθεια ή ψέματα...ο χρόνος θα δείξει! 
Πάντως η Φένια Τσαγκάλα περιμένει πως και πως να αναλάβει...επίσημα καθήκοντα στο Κέντρο Πολιτισμού με δικές της προτάσεις.
(σ.σ. Τώρα πως ένα ΕΝΤΙΜΟ και καθαρό παιδί όπως ο Ηλίας Ασκαρίδης θα μπορέσει να συνεργαστεί με Φανουράκηδες και Αμβροσιάδηδες και θα κάνει όλα τα "θελήματα" του Τσέπελη.....αυτό θέλει πολύ συζήτηση και κουβέντα. Ο χρόνος θα δείξει..)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »