*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Ιουνίου

DEBATE ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ ΝΔ Από το NEXT tv αν πουν το… ΝΑΙ και οι «3»!

25 Ιουνίου
Μετά από απαίτηση εκατοντάδων Ξανθιωτών: «Θέλουμε να γνωρίζουμε τους υποψήφιους της Ν.Δ. και να μάθουμε αν θα είναι… ΑΛΑΛΟΙ όπως οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στα Εθνική, Αναπτυξιακά και κοινωνικά θέματα της Θράκης ΜΑΣ»
*Αν πραγματοποιηθεί το debate αυτό θα γίνει την Δευτέρα 1/7 ή την Τρίτη 2/7 με συντονιστές τους δημοσιογράφους Σταύρο Βλαχόπουλο, Κοσμά Γεωργιάδη και Γιώτα Χατζηθεοδώρου
Μετά από απαίτηση εκατοντάδων Ξανθιωτών ψηφοφόρων, την πρωτοβουλία να γίνει debate μεταξύ των υποψηφίων βουλευτών της Ν.Δ. προκειμένου να γνωρίζει η τοπική κοινωνία τους άξονες που θα κινηθούν και τον πολιτικό τους λόγο, πήρε το NEXT tv.
«Θέλουμε να γνωρίσουμε τους υποψήφιους της Ν.Δ. και να μάθουμε αν θα είναι... «ΑΛΑΛΟΙ» όπως οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στα Εθνικά, Αναπτυξιακά και κοινωνικά θέματα της Θράκης ΜΑΣ. Θέλουμε να τους ακούσουμε τι θα απαντήσουν στις καυτές ερωτήσεις των δημοσιογράφων κι όχι από τα έντυπα ή από τα διαφημιστικά τους. Να ακούσουμε τον πολιτικό τους λόγο…», είπαν στον Σταύρο Μωραϊτη και στην πρωινή του ζώνη του ράδιο Life οι Ξανθιώτες…
Την πρόταση του καναλιού αποδέχτηκε ο εκδότης της «Φωνής» Σταύρος Βλαχόπουλος που τόνισε με έμφαση ότι «δεν έχει πρόβλημα να διευθύνει μια τέτοια συζήτηση που θα περιστραφεί κυρίως γύρω από τα Εθνικά θέματα αλλά και αυτά που αφορούν το μέλλον της Ξάνθης όπως το Αρδευτικό, η επιδότηση εραγσίας κλπ.
Ωστόσο δεν εξαρτάται αυτό από τον ίδιο, αφού «θα πρέπει να αποδεχτούν την πρόταση πρωτίστως και οι 3 υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ Δημήτρης Σαλτούρος, Μαρίνα Παυλίδου και Σπύρος Τσιλιγγίρης.
Με το debate συμφώνησε και ο εκδότης του «Αγώνα» Κοσμάς Γεωργιάδης που είπε ότι «παρόμοια πρόταση είχε διατυπώσει και μεταξύ των υποψηφίων Δημάρχων»…
Αν πραγματοποιηθεί το debate αυτό θα γίνει την Δευτέρα 1/7 ή την Τρίτη 2/7 με συντονιστές τους δημοσιογράφους Σταύρο Βλαχόπουλο (Φωνή της Ξάνθης), Κοσμά Γεωργιάδη (Θράκη) και Γιώτα Χατζηθεοδώρου (Νext tv) την ερχόμενη Δευτέρα 1/7 ή Τρίτη 2/7 στις 10 το βράδυ.
Ο πρώτος που απάντησε πάντως με ΝΑΙ είναι ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Δημήτρης Σαλτούρος που δεν έχει κανένα πρόβλημα να ενημερώσει τους Ξανθιώτες για τις θέσεις του αλλά και να καταγγείλει την… ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης που επί 4 χρόνια έλεγαν μόνο ναι σε όλα.


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »