*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Ιουνίου

Σε Κέντρο λαθρομεταναστών θέλει να μετατρέψει το στρατόπεδο Σταυρούπολης ο Τσεγγελίδης; Όλες οι ειδήσεις...

14 Ιουνίου
Καθάρισε ο Δήμος Αβδήρων την παραλία της Μάνδρας από τα χόρτα.
Μπράβο στον Δήμαρχο Αβδήρων Γιώργο Τσιτιριδίδη.
……………………………………….
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Ειλικρινά, ποιος σοβαρός άνθρωπος μπορεί να πάρει… σοβαρά αυτά που λέει ο Τσεγγελίδης, είτε σε δημόσιες δηλώσεις, είτε στα κανάλια; (σ.σ. Σας παραπέμπω και σε δηλώσεις του Δημήτρη Μπένη όταν παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος…).
-Και που με περισσό θράσος πλέον, ζητεί (άκουσον! Άκουσον!) να μετατραπεί το Στρατόπεδο της Σταυρούπολης σε… Κέντρο υποδοχής λαθρομεταναστών, για να αναλάβει αυτός την… σίτισή τους με το… catering που έχει δημιουργήσει στο ξενοδοχείο του!!!
(σ.σ. Μη γελάτε καθόλου…διότι ο άνθρωπος σοβαρολογεί με αυτά που λέει, καθώς πάνω από όλα προτάσσει για μια ακόμη φορά τα συμφέροντά του…!).
……
*Επομένως μη μου ζητάτε να σχολιάσω αυτά που είπε ο Τσεγγελίδης σε τοπικό φιλικό του κανάλι, πρώτον γιατί δεν είδα την συνέντευξή του και δεύτερον ακόμη και να γνώριζα ότι κάπου θα έδινε συνέντευξη ο Γιάννης, δεν θα σπαταλούσα… «ενέργεια» ούτε δευτερολέπτων να ακούσω τον συγκεκριμένο κύριο που δηλώνει δημόσια… «λαμόγιο» και μάλιστα με περισσή… χαρά και αυτοθαυμασμό…
-Ώστε να μπορώ να τον «υπομένω» και στις συνεντεύξεις του…
……
*Μοναδικό μου ερώτημα προς το παρόν. Συμφωνούν με την άποψη του Τσεγγελίδη οι Τσέπελης - Ιπποκράτης Καμαρίδης για την μετατροπή του στρατοπέδου σε κέντρο υποδοχής λαθρομεταναστών; Συμφωνεί ο Ελευθεριάδης; Συμφωνεί ο λαός της Σταυρούπολης;
Ας τοποθετηθούν άπαντες δημόσια!
……
*Δεν μπορείτε στο μεταξύ να φανταστείτε, τι συγχαρητήρια δέχτηκα από δικηγόρους για την θαρραλέα θέση μου να πω τα πράγματα με το όνομά τους και για την «σκανδαλώδη» σύμβαση της Διαχειριστικής  Αρχής του Μέτιου (40.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ) με την κυρία Μαρίνα Παυλίδου…
Με το ερώτημα στον Πρόεδρο του Δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης Κώστα Μαλάκη γιατί μετά τις πρώτες καταγγελίες των βολεμένων δικηγόρων του Μέτιου  (σ.σ. Και του ιδίου ως Προέδρου αλλά και του δικηγορικού συλλόγου Ροδόπης), για τις ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΣ «προσλήψεις» δικηγόρων στην Περιφέρεια.... στη συνέχεια τόπαιξε… «τουμπεκί» ψιλοκομμένη;  Μήπως γιατί του τράβηξαν το «αυτί» από τα κεντρικά γραφεία της Νέας  Δημοκρατίας; Μήπως…
……
*Απλό δηλαδή το ερώτημα Δεν θα έπρεπε ο Δικηγορικός σύλλογος Ξάνθης (αλλά και οι δικηγορικοί σύλλογοι Ροδόπης, Καβάλας, Δράμας και Αλεξανδρούπολης), να απαντήσουν πιο σθεναρά και Νομικά στα «ρουσφέτια» του Μέτιου; Εκτός αν ο νυν Περιφερειάρχης είναι υπεράνω των Νόμων…
(σ.σ. Κάποιος δεν θα έπρεπε να νοιαστεί και για τα «φτωχαδάκια» δικηγόρους που δεν μπορούν να πληρώσουν ούτε το ενοίκιό τους και δεν έχουν… «μπαρμπάδες» να τους κάνουν δωράκια των 40.000 ευρώ συν ΦΠΑ;).
……
Μετά τη σύγκλιση της Νομαρχιακής Επιτροπής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ, τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019, εκλέχθηκε νέος συντονιστής το μέλος της πενταμελούς γραμματείας, Σπύρος Δέδογλου.
Να σημειωθεί ότι ο μέχρι πρότινος Συντονιστής της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Έβρου Μενέλαος Μαλτέζος θα είναι υποψήφιος βουλευτής Έβρου με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

ΚΑΡΑΧΟΤΖΑ: ΔΥΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ DEB
Δύο επισημάνσεις από τον Σ. Καραχότζα στο facebook για το περιβόητο Τουρκικό κόμμα DEB, φιλοξενώ στη στήλη χωρίς άλλο σχόλιο:
1.Όλοι μιλάτε για το 38% των μουσουλμάνων της Θράκης που ψήφισε DEB αλλά κανένας δε μιλάει για το υπόλοιπο 62% των μουσουλμάνων της Θράκης που δεν ψήφισε DEB.
2.Βούιξε όλη η χώρα με τη δήθεν απάντηση των ΠΟΜΑΚΩΝ στην Τσιγδέμ Ασάφογλου. Αλήθεια που την είδατε αυτή την απάντηση για να τη δω κι εγώ. Η μόνη απάντηση που υπάρχει που φυσικά δημοσιεύτηκε αμέσως στο XANTHINET.GR είναι αυτή του Πολιτιστικού Συλλόγου Πομάκων Ξάνθης που είναι ζήτημα αν έχει έστω και 50 μέλη.
ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ Τ' ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ
Sebaidin Kara-chotza

ΑΙΧΜΕΣ ΣΑΣΑΣ ΚΙΟΡΠΕ ΓΙΑ ΤΙΣ… ΚΟΡΕΣ ΠΟΥ… ΠΟΛΙΤΕΥΟΝΤΑΙ!
Αιχμηρό σχόλιο της εκπαιδευτικού Σάσας Κόρπε στο fb για τις…κόρες των πολιτικών που βάζουν στα ψηφοδέλτιά τους τα κόμματα.
Ιδού το σχόλιό της:
Ο γιος, ο ανιψιός, η κόρη, η ξαδέρφη, ο θείος, ο συμπέθερος, η κουνιάδα, η συνυφάδα, ο κουμπάρος και η κουμπάρα...αυτά μας έφαγαν όλα αυτά τα χρόνια. Οικογενειοκρατία από τον καιρό της ίδρυσης του ανεξάρτητου ελληνικού κράτους, έως σήμερα. Κι επειδή είσαι σόι με τον τάδε, πρέπει να σε λουστούμε και να σε πληρώνουμε για τετραετίες; Το δικό σου το αποτύπωμα πιο είναι, μαντάμ Σου Σου και μεσιέ;
Διαβάζουμε κάτι " τέρατα" σε σχέση με τα τοπικά και το κυνήγι του βουλευτικού αξιώματος, που πραγματικά είναι να ντρέπεσαι. Κρίμα, για τον τόπο μας, να είμαστε και υπερήφανοι που διαιωνίζουμε μία τραγική για τη χώρα κατάσταση, όλα αυτά τα χρόνια. Είδαμε τι πάθαμε από γιους, θα δούμε κι από κόρες.
Εγώ είμαι η κόρη του Κιορπέ του Δημοσθένη, του μηχανοτεχνίτη. Τη σημαία τον καιρό που πήγαινα σχολείο, πάντως δεν με άφησαν να την κρατήσω. Την κράτησε η κόρη ενός γιατρού. Δεν λογάριασαν εμάς τα φτωχαδάκια, την μπασκλασαρία, τους αριστερούς λεκέδες.
Καταλήγουμε: γιοι και κόρες ορμάτε! Η ανθρωποφαγία, ξεκινάει!!!
Sasa Kiorpe

ΣΥΡΙΖΑ: Οι υποψήφιοι βουλευτές 
για τις εθνικές εκλογές στην Περιφέρεια ΑΜΘ
Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σε όλη την Ελλάδα.
Αναλυτικά οι υποψήφιοι για την Περιφέρεια ΑΜΘ είναι οι παρακάτω:
ΞΑΝΘΗΣ
ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
ΖΕΪΜΠΕΚ ΧΟΥΣΕΪΝ
ΜΠΕΖΙΑΤ ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ
ΡΟΥΤΣΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΣΤΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
ΡΟΔΟΠΗΣ
ΚΑΡΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦ ΑΪΧΑΝ
ΤΣΙΟΥΜΑΚΑ-ΤΣΑΤΣΑΡΙΔΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ
ΦΕΡΧΑΤ ΟΖΚΙΟΥΡ
ΧΑΡΙΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΔΡΑΜΑΣ
ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ
ΠΑΓΚΑΛΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΠΑΡΑΣΧΙΔΗΣ-ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΤΖΟΥΛΗΣ
ΕΒΡΟΥ
ΓΚΑΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΚΑΪΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΑΛΤΕΖΟΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ
ΡΙΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΚΑΒΑΛΑΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΜΟΡΦΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΝΕΣΤΟΡΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ
ΠΑΠΑΦΙΛΙΠΠΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ανανέωση του ιατρικού εξοπλισμού της Μονάδας Εμφραγμάτων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης
Εγκρίθηκε η ανανέωση του ιατρικού εξοπλισμού της μονάδας εμφραγμάτων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης μέσω ΕΣΠΑ αξίας 598.000 ευρώ: αναπνευστήρες, μόνιτορ παρακολούθησης ζωτικών λειτουργιών, φορητός υπερηχογράφος, κλίνες νοσηλείας, προσωρινοί βηματοδότες, καρέκλες μεταφοράς ασθενών, τρισδιάστατος έγχρωμος υπερηχογράφος, ρομποτικό σύστημα απολύμανσης χώρου.
Με τον εξοπλισμό αυτό που έρχεται να συμπληρώσει το νέο υπερσύγχρονο ψηφιακό στεφανιογράφο οι καρδιολογικές μονάδες του νοσοκομείου μας είναι πάνοπλες στον αγώνα κατά των καρδιακών νοσημάτων. 
Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΠΓΝ ΕΒΡΟΥ
Δρ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »