*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Μαρτίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Τα καλύτερα παραπολιτικά είναι εδω..!

15 Μαρτίου
Με τέτοιους αγωνιστές σαν τον Κεσίσογλου μ’ αρέσει να φωτογραφίζομαι! Στα δύσκολα χρόνια για την παράταξη, υβριστής της Νέας Δημοκρατίας στο πλευρό του Πάνου Καμμένου και  τώρα… «αγωνιστής» με τον....Μέτιο!
…………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Ο ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΈΚΑΝΕ ΚΑΙ ΛΆΘΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΉ ΣΥΝΕΡΓΑΤΏΝ ΤΟΥ ΜΑΣ ΦΌΡΤΩΣΕ ΈΝΑ ΑΡΙΒΙΣΤΑ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΊΑ ΤΙΣ ΚΥΒΙΣΘΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΊ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΊ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΆΝΤΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΤΟ ΤΈΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΜΌΖΕΙ ... ΔΕΝ ΞΕΧΝΏ!
( Υ.Γ Για τους μη μυημένους το σχόλιο αφορά τον Φον Δημητρακη των αναχωμάτων!!)
(Από το σχόλιο του  Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη στο fb για την «προσχώρηση» του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς στο συνδυασμό του Μέτιου)
…………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Μήπως ο κύριος Θανάσης Ξυνίδης μπέρδεψε τις…δίκες του Δημήτρη Μπένη και τις…ημερομηνίες με την επιστολή του στην «Α»; Μήπως μπερδεύτηκε με τις Τρίτες; Γιατί άλλο Τρίτη 5/3/2019 κι άλλο Τρίτη 12/3/2019
(Ο δημοσιογράφος εκδότης Σταύρος Μωραϊτης στην Αδέσμευτη)
-Σωστός… Άλλη η δίκη του Δημήτρη Μπένη για τα C.D του Σαββιδάκη στην οποία ήταν κατηγορούμενος και άλλο η δίκη του Μπένη με τον Παπαδόπουλο που ήταν μηνυτής…

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Συγκίνηση για τον Ιπποκράτη Γαλάτη μετά το μικρό επεισόδιο που είχε με την καρδιά του την Παρασκευή του Καρναβαλιού και μεταφέρθηκε στο Γεν. Νοσοκομείο Ξάνθης όπου νοσηλεύτηκε μέχρι χθες για να μεταφερθεί τελικά στην Καρδιολογική Κλινική της Αλεξανδρούπολης. Είναι ήδη πολύ καλύτερα και αισιοδοξούμε ότι θα επανέρθει… δριμύτερος! Και ΣΥΝΤΟΜΑ μάλιστα!!!
Περαστικά Ιπποκράτη… και σιδερένιος.
……
*Τον έχουν χαμπάρι πλέον όλοι τον Τσέπελη και με το που τον βλέπουν να τους πλησιάζει, ή…φεύγουν εκείνη την ώρα, ή του λένε… δεν θέλουμε φωτογραφίες!
-Τέτοιο πράγμα δεν το έχω ξαναδεί σε υποψήφιο Δήμαρχο… Ειλικρινά!
(σ.σ. Ευτυχώς τελικά ο Τσέπελης πήρε υποψήφιο μαζί του τον πρώην Ταμία της ΕΠΣ Ξάνθης Δημήτρη Χατζηγεωργίου και θα "σώσουν" μαζί πλέον την Ξάνθη!!!
……
*Στο μεταξύ πληροφορίες μου αναφέρουν ότι ο Σιαμπάν Μπαντάκ των Κιμμερίων αφού δεν τον δέχτηκε το ΚΙΝΑΛ για υποψήφιο βουλευτή, τελικά θα κατέβει με το ψηφοδέλτιο Τσέπελη, κόντρα στον γιατρό παθολόγο Μουαρέμ Καραχασάν, που αποτελεί το δυνατό χαρτί του Δημαρχόπουλου στα  Κιμμέρια μαζί με τον πρώην Αντιδήμαρχο Μποζ Ραμαδάν.
-Τι σημαίνει αυτό; Ότι Μπογιάρ και  Λεβέντ θα πάνε για… «ραδίκια» μετά τις δημοτικές εκλογές!
……
*Συνοδευόμενος από τους υποψηφίους του  Περιφερειακούς συμβούλους Κώστα Κουρτίδη και Νίκο Ευφραιμίδη εμφανίστηκε το περασμένο Σάββατο στο χορό του Κυνηγητικού Συλλόγου Ξάνθης στη «Πολιτεία» ο Μέτιος αλλά κανείς δεν του έδωσε σημασία..
Κάθισαν οι τρεις τους σε ένα τραπέζι και μόνο ο… Τσιτιρίδης των Αβδήρων έσπευσε να τον… χαιρετίσει!!! Για τέτοια δημοφιλία σας λέω…
......
*Υποκλίνομαι στον Giannis Σιδηρόπουλο. Απο τη μια συνεργάτης του Υφυπουργού Στάθη Γιαννακίδη κι απο την άλλη υπέρ του υποψηφίου Δημάρχου του ΚΙΝΑΛ Ξάνθης Σάββα Μελισσόπουλου!!! 
(σ.σ. Κατά τα άλλα εγώ δεν έχω...μπέσα όπως λένε τα "παπαγαλάκια" στον σύντροφο George)

Ευρυπίδης Στυλιανίδης: Η Ελλάδα κόμβος και εγγυητής 
της ενεργειακής ασφάλειας της ΕΕ
«Η Ελλάδα μετεξελίσσεται όχι σε απλός κόμβος ενέργειας, αλλά σε εγγυητής της ενεργειακής ασφάλειας στην ΕΕ» δηλώνει στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο πρώην υπουργός και υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης Ευρυπίδης Στυλιανίδης.
Αναφερόμενος στο κοίτασμα «Γλαύκος» στην κυπριακή ΑΟΖ, ο κ. Στυλιανίδης σημειώνει ότι «πρόκειται για μια εξαιρετικής σημασίας εξέλιξη, που δικαιώνει την τολμηρή, συστηματική και συνεπή εθνική στρατηγική της Κυπριακής Δημοκρατίας» και υπογραμμίζει ότι «δημιουργείται, για πρώτη φορά, ένας ενιαίος θαλάσσιος χώρος που συνδέει το Ισραήλ, το Λίβανο και την Αίγυπτο με την Κύπρο, την Ελλάδα και την Κεντρική Ευρώπη». Επιπλέον δηλώνει ικανοποιημένος ως πολιτικός, που η ιδιαίτερη πατρίδα του, η Θράκη «καλείται να διαδραματίσει ένα σημαντικό γεωστρατηγικό ρόλο ως ενεργειακός κόμβος, συμβάλλοντας στον νέο ρόλο της Ελλάδας ως «εγγυητή ενεργειακής ασφάλειας στην ΕΕ»».

Για αναρριχητικό τουρισμό θα αξιοποιήσει την... γκρεμισμένη 
γέφυρα του Κομψάτου ο Χρήστος Μέτιος;!
Σχολίασε με καυστικό τρόπο ο Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος  Ξάνθης με το ψηφοδέλτιο Τοψίδη Μιχάλης Αμοιρίδης με νόημα στο fb:
«Θα μπορούσε να είναι και αλήθεια.
"Τα αναπτυξιακά σχέδια του Περιφερειάρχη δεν έχουν σταματημό, έτσι και αφού ο τουρισμός στην Θάσο και γενικά στην Περιφέρεια, πάει από το κακό στο χειρότερο, νέες μορφές τουρισμού είναι στα σχέδια της Περιφέρειας.
Η γέφυρα του Κομψάτου στον Ίασμο, δεν πρόκειται όπως φαίνεται να επανέλθει στην θέση της τους επόμενους 3.456 μήνες. Έτσι ο Περιφερειάρχης σκέφτεται να την αξιοποιήσει για αναρριχητικό τουρισμό που είναι και στην μόδα"
Πέτρος Ούτσης: Ο Πέτροβιτς θα μείνει στην ιστορία 
ως μοναδικός πολιτικός «λαγός»!
Βροχή τα σχόλια στο fb και στα site για τον «λαγό» του Μέτιου και Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς που ενώ επί μήνες πρωτοστατούσε κατά του… Μέτιου και έλεγε ότι μόνο αν ο Ποταμός Έβρος γυρίσει… πίσω (!) θα πάει μαζί του και δεν θα κατέβει υποψήφιος  Περιφερειάρχης  ΑΜΘ, τελικά  προσχώρησε στο συνδυασμό του!
Ιδού για παράδειγμα το χαρακτηριστικό σχόλιο του Πέτρου Ούτση
«Τι είναι “κοματίλα”,  η πολιτική συμπεριφορά του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου κ. Πέτροβιτς. Ενώ πολλοί πολιτικοί θα μείνουν στην ιστορία για τις μεταγραφές τους, ο κ.Πέτροβιτς θα μείνει ως μοναδικός πολιτικός “λαγός” ο οποίος ηθελημένα η όχι, έπαιξε έναν ρόλο ο οποίος τον κατατάσσει στο γνήσιο “παλιό.
Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΜΑXIMUM 93,6 και στον Δ.Κολιό, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου προσπάθησε να δικαιολογήσει την συμπεριφορά του, αλλά δεν το κατάφερε»
-Ο Ποταμός Έβρος όμως τα… κατάφερε! Δεν…γύρισε «πίσω»! Μόνο ο… Πέτροβιτς! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »