*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Μαρτίου

Αλάτι & Πιπέρι Δύο βιβλία παρουσιάζει η Ομάδα Βιβλίου της Ρωγμής, το Σάββατο 16/3

15 Μαρτίου
Βιβλιοπαρουσίαση το Σάββατο 16 Μαρτίου στη Ρωγμή
Δύο βιβλία παρουσιάζει η Ομάδα Βιβλίου της Ρωγμής, το Σάββατο 16/3 στις 8:00μμ. Τα βιβλία "Οι αντάρτες δεν προσκυνούν" και "Μια απόφαση, μάχομαι μέχρι το τέλος" είναι γραμμένα από τον Τάσο Κατσαρό, ο οποίος θα βρίσκεται μαζί μας στην εκδήλωση. 
Ρωγμή - αριστερός χώρος σκέψης και δράσης
Μιχαήλ Βόγδου 20, 4ος όροφος

Ομιλία «Περί Κατακρίσεως» του Ιερομόναχου 
Αρτέμιου Γρηγοριάτη στην Ξάνθη
Γνωστοποιείται από την Ιερά Μητρόπολη, ότι την Κυριακή,17 Μαρτίου 2019 και ώρα 18:00, κατά την διάρκεια της ακολουθίας του Α΄ Κατανυκτικού  Εσπερινού στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της του Θεού Σοφίας Ξάνθης, θα ομιλήσει ο Οσιολογιώτατος Ιερομόναχος π. Αρτέμιος Γρηγοριάτης, με θέμα: «Περί Κατακρίσεως».
ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

«Ο ήχος της ποίησης» την Πέμπτη 21 Μαρτίου 
στον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης στην Ξάνθη
Η Κοσμητεία τη Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών του Δ.Π.Θ., η Εφορεία Αρχαοτήτων Ξάνθης και η ΦΕΞ σας προσκαλούν σε μια διαφορετική εκδήλωση με τίτλο «Ο ήχος της ποίησης» την Πέμπτη 21 Μαρτίου και ώρα 20:00 στον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης στην Ξάνθη.
Η Χρυσούλα και η Λίντα, η Μαρίνα και η Νιλ, η Μάγδα και η Ξανθή, ο Κώστας και ο Θανάσης, η Ραμπάν, η Πένη, η Ντίνα, ο Θανάσης (άλλος) η Δήμητρα, ο Γιάννης... θα απαγγείλουν ποίηση στα ρώσικα, βουλγάρικα, τούρκικα, πορτογαλικά, πομάκικα, ισπανικά, αγγλικά, γαλλικά και... εκπλήξεις!

«Αφιέρωμα στην 25η Μαρτίου 1821» την Τετάρτη 20 Μαρτίου 
στο ΙΘΤΠ στην Ξάνθη!
Το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης σε συνεργασία με το Τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (ΔΠΘ) και το Πολιτιστικό και Αναπτυξιακό Κέντρο Θράκης (ΠΑΚΕΘΡΑ), διοργανώνει την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019, στις 19:00, εκδήλωση τιμής και μνήμης στους αγωνιστές του 1821 που έδωσαν την ζωή τους για την ελευθερία της πατρίδας μας. 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Βιργινία Τσουδερού» του  Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης στην καπναποθήκη Π, (οδός Καπνεργατών 9) στην Ξάνθη.
Είσοδος ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Εκδήλωση του ΚΚΕ το Σάββατο 16 Μαρτίου στην Ορεστιάδα 
για την Ημέρα της Γυναίκας
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η κομματική οργάνωση Ορεστιάδας του ΚΚΕ, σας προσκαλεί στην εκδήλωση με θέμα: «Γυναικεία ισότητα απέναντι στο νόμο. Ισχύει το ίδιο και στην καθημερινότητα; Η θέση του KKE», το Σάββατο 16 Μαρτίου στις 19:00 στο ξενοδοχείο Ηλέκτρα, στην Ορεστιάδα.
Θα μιλήσει η Άννα-Μαρία Σίσκου, μέλος της ΤΕ Έβρου του ΚΚΕ.

Την Δευτέρα 18 Μαρτίου (19:30) στο ΙΘΤΠ στην Ξάνθη η παρουσίαση του βιβλίου του Ιωάννη Μήτσιου «ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ»
Την Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019, στις 19:30, το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης σε συνεργασία με τον εκδοτικό οίκο S+, φιλοξενούν στη Ξάνθη τον πολιτικό, επιστήμονα-διεθνολόγο κ. Ιωάννη Μήτσιο και παρουσιάζουν το τελευταίο του βιβλίο με τίτλο, ««ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» -Το μέλλον της Ελλάδας σε έναν μεταβαλλόμενο κόσμο».
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
-Διαφωνίδης Ιωάννης, ιδρυτής εφημερίδας «ΕΜΠΡΟΣ»
-Πολυμένης Απόστολος, Πρόεδρος Συλλόγου Εβριτών Ν. Ξάνθης-Πτυχιούχος ΠΑ.ΜΑΚ. (Διοίκηση Επιχειρήσεων) και ο συγγραφέας κ. Ιωάννης Μήτσιος.
Την εκδήλωση συντονίζει η δημοσιογράφος Κική Οικονόμου.
Η βιβλιοπαρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Βιργινία Τσουδερού» του  Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης στην καπναποθήκη Π, (οδός Καπνεργατών 9) στην Ξάνθη.

Είσοδος ελεύθερη

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »