*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Φεβρουαρίου

Η πανέμορφη Δήμητρα Μπαλιάκα από το Φανάρι Κομοτηνής, Βασίλισσα του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2019-Ποιες είναι οι 4 πριγκίπισσες!(φωτο)

14 Φεβρουαρίου
 Η περσινή Βασίλισσα του Καρναβαλιού Μαρία Δαλακούρα με την Βασίλισσα του Καρναβαλιού 2019
 Πασχάλης Λύρατζης: Το καθιερώσαμε και το πετύχαμε...με τη στήριξη και των συλλόγων
 Συγκινημένη και ευτυχισμένη η Βασίλισσα του Καρναβαλιού 2019 Δήμητρα Μπαλιάκα
 Ο δαιμόνιος Δημήτρης Πετρόπουλος άψογος όπως πάντα...

 Η βασίλισσα του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2019 στο Φανάρι Κομοτηνής απο όπου κατάγεται

Με τη συμμετοχή εκπροσώπων των πολιτιστικών εκπρόσωπων που γέμισαν την αίθουσα του Elisso Hotel και παρουσιαστή τον δημοφιλή Δημήτρη Πετρόπουλο, επί χρόνια τηλεπαρουσιαστή του Xanthi channel και των Καλλιστείων Θράκης, με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 13 Φεβρουαρίου ο διαγωνισμός για την εκδήλωση της Βασίλισσας του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2019.
Πρόκειται για την 2η συνεχόμενη χρονιά που η Βασίλισσα του Καρναβαλιού διαγωνίζεται και εκλέγεται στη Ξάνθη από τους εκπροσώπους των συλλόγων, καινοτομία που θεσπίστηκε με Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης τον  Πασχάλη Λύρατζη. Φέτος μάλιστα οι κοπέλες ήταν πραγματικά πολύ όμορφες με αποτέλεσμα οι κριτές να δυσκολευτούν για την καλύτερη ενώ από την 20άδα που δήλωσαν συμμετοχή, έμειναν 12 υποψήφιες που διαγωνίστηκαν και κυριολεκτικά έκλεψαν…καρδιές όλες τους.
Τελικά μετά την ψηφοφορία που έγινε με απόλυτη διαφάνεια και τη συμμετοχή και της περσινής Βασίλισσας του Καρναβαλιού 2018 Μαρίας Δαλακούρα, αναδείχτηκαν οι νικήτριες που σύμφωνα με τα αποτελέσματα ήταν οι εξής.
Βασίλισσα του Καρναβαλιού η πανέμορφη Δήμητρα Μπαλιάκα από το Φαναρι Κομοτηνής που σπουδάζει Ελληνική φιλολογία στο ΔΠΘ. Ξανθιά, υπέροχη και…τραγουδίστρια σε δημοφιλές μουσικό συγκρότημα!
Με πριγκίπισσες τις:
1.Κουρούπη Θεοδώρα-Ελπίδα από την Κομοτηνή.

2.Τσακαλίδου Μικαέλα από τη Ξάνθη.

3.Καταφυγιώτη Ελένη από την Καβάλα.

4.Σιόλλου Αντιγόνη από τη Θεσσαλονίκη.
Την εκδήλωση μετέδωσε ζωντανά ο τηλεοπτικός σταθμός NEXT tv ενώ στις δηλώσεις του ο Πασχάλης Λύρατζης ευχαρίστησε ιδιαίτερα όλους τους συλλόγους για την συμμετοχή τους και το τελικό αποτέλεσμα που πραγματικά ήταν…υπέροχο από κάθε άποψη.
Σε όλους προσφέρθηκαν δωρεάν σάντουιτς και μπύρες. Και του χρόνου. 


 Ως εκπρόσωπος του Διόνυσου ο Θανάσης Ξυνίδης...
 Γιώργος Καρυπίδης και Μπάμπης Κυρκούσης...Για τα μάτια της Αντιγόνης ή της Μικαέλα;
























Share this

Related Posts

Previous
Next Post »