*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Φεβρουαρίου

Η 20άδα του Τσέπελη, η εκδήλωση του Στάθη στους Θάμυρις και τα καλύτερα παραπολιτικά...

20 Φεβρουαρίου
Στην…υγειά των…νεροκουβαλητών…μας!
(Εμείς θα βγούμε…! Τώρα οι άλλοι….)
……………………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Την Ξάνθη και την Θράκη γενικότερα αναμένεται να επισκεφθεί την προσεχή Δευτέρα ο πρόεδρος της Ν.Δ Κυριάκος Μητσοτάκης. Πέρα από το πρόγραμμα των επισκέψεων και συναντήσεων που αναμένεται σήμερα να ολοκληρωθεί και να κοινοποιηθεί, ο «αρχηγός» θα έχει συναντήσεις και με κομματικά στελέχη, με τα οποία προφανώς θα συζητήσει και γύρω από το «μποϊκοτάζ» εκ των έσω που επιχειρούν κάποιοι στον ίδιο και στην Ν.Δ σε ότι αφορά τις περιφερειακές εκλογές
(Ο Τένης Καμαρίδης στη «Θράκη»)
-Δεν χρειάζεται κανείς εκ των έσω να πολεμήσει τον Μέτιο Τένη μου! Τα καταφέρνει και αυτοκτονεί καλύτερα… μόνος του!
……………………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Χαίρομαι ιδιαίτερα που ένας πολύ καλός μου φίλος ο Στέφανος Μητσιος θα κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον αρχαίο δήμο Αβδήρων Ξάνθης στο πλευρό του Σάκη Κριτσινη, του "δικού μας ανθρώπου"...Το παιδί του Λαού και της Προσφυγιάς..."ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ"... !!!
(Ο δημοσιογράφος Stathis Papadopoulos στο fb)
-Με τη φόρα που έχει πάρει ο Στάθης, στο τέλος θα κατέβει και ο ίδιος με τον Σάκη…

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Σχολίασε ο δημοφιλής μουσικός Polis Polinos για τον υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης Πασχάλη Λύρατζη μετά την επίσημη κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.
«Άξιος! Νέος με όραμα ικανός… Έτσι μου έρχεται να κάνω μεταδημότευση να τον ψηφίσω… Εύγε!»
-Δεν πειράζει Polis… Και στη Διομήδεια καλά είσαι… αρκεί να πεις τους φίλους σου στη Ξάνθη, να στηρίξουν τον Πασχάλη… Αρκεί!
……
*Τα πήρε άγρια ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ στη Ξάνθη Φώτης Καραλίδης όταν τον ρώτησε χθες ο Πάνος Παπαδόπουλος στην  Ανοιχτή γραμμή του Next τι έλεγαν στο γωνιακό της Βενιζέλου με τον υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο του Μέτιου με τον οποίο πήγαν στο…Παρίσι σε εκδήλωση της Περιφέρειας!
-Ποιος είδε τον Φώτη και… φοβήθηκε! Και ιδίως οι «καλοθελητές» που το «σφύριξαν» στον Πάνο Παπαδόπουλο…
……
*Δημοσιογραφικό. Ότι είναι δαιμόνιος και σπουδαίος δημοσιογράφος ο Syligardakis George το γνωρίζουμε όλοι…
-Τι εννοεί όμως σχολιάζοντας τις τελευταίες του αναρτήσεις με τι φράση, « Βρε Σωκράτη, βρε Σωκράτη... Έχεις απασφαλίσει...!».
Ότι »ενοχλήθηκε» τόσο σφόδρα από τις τελευταίας υφυπουργοποιήσεις στελεχών του ΓΑΠ από τον Τσίπρα; Ή γιατί δεν δέχτηκε κι ο ίδιος πρόταση Υφυπουργού;
.....
*Τέτοιο "απογοητευτικό" ψηφοδέλτιο με τα πρώτα 20 ονόματα του Τσέπελη (σ.σ. Και υποτίθεται οτι η αρχή το ήμισυ του παντός...), ποιός το περίμενε; Ο γιατρός μόνος του με τη Δημούδη, καλύτερο ψηφοδέλτιο κατέβασαν ως ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ στις εκλογές του 2014! Δείτε τα ονόματα και θα δείτε την διαφορά!!! 
....
*Και να φανταστεί κανείς οτι έπεσαν όλοι επάνω στον...Τσέπελη να βρει άτομα και  τελικά η 20άδα που παρουσίασε, ήταν απλά για να...δείξει οτι θα κατεβάσει ψηφοδέλτιο! Άλλη απο τον Ίασμο, άλλος απο Σούνιο, άλλος απο τη Λευκόπετρα! Καλά που είναι κι η Φένια Τσαγκάλα που κατέβηκε γιατί την είχει προωθήσει ως ειδική σύμβουλο του αείμνηστου συνεταίρου του Παναγιώτη Ανδρικόπουλου στο ΕΒΕ Ξάνθης!!! 
....
*Η πρώτη ξαδέρφη του Διαμαντή Σκουλαρίκη για παράδειγμα με τον Τσέπελη και η εξαιρετική γυναίκα του η Χρυσάνθη Τσούκα υποψήφια με τον Δημαρχόπουλο! (σ.σ. Μονο ο Σκουρδούλης τι "γλύτωσε" ο Μανώλης γιατί ο άνθρωπος βρίσκεται στο Νοσοκομείο...) 

Σήμερα Τετάρτη 20/2 στην Ξάνθη η εκδήλωση του Στάθη Γιαννακίδη στο στέκι του… Μελισσόπουλου, στους Θάμυρις!
Σήμερα Τετάρτη στο πολιτικό (και Πολιτιστικό) στέκι των ΘΑΜΥΡΙΣ ο  Στάθης Γιαννακίδης οργανώνει την εκδήλωσή του για άλλα 450 εκατ. που θα εγκρίνει για την επιχειρηματικότητα. (σ.σ. Ποιος θα τα πάρει δεν ξέρω…)
Ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθης Γιαννακίδης θα παραστεί την Τετάρτη σε ενημερωτική εκδήλωση για τις δύο νέες δράσεις του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης  που χρηματοδοτούνται από το ΕΠΑνΕΚ με συνολικό προϋπολογισμό δημόσιας δαπάνης 450 εκατ. ευρώ «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας για μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις» και «Εργαλειοθήκη επιχειρηματικότητας, Εμπόριο-Εστίαση-Εκπαίδευση».
Την εκδήλωση διοργανώνει η Ειδική Γραμματεία ΕΤΠΑ & ΤΣ του Υπουργείου Οικονομίας και θα γίνει την Τετάρτη 20/2, στις 18.30, στο κτίριο του πολιτιστικού συλλόγου ΘΑΜΥΡΙΣ, στην Ξάνθη. Απευθύνεται σε φορείς της επιχειρηματικότητας και ειδικότερα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, συμβούλους επιχειρήσεων, επιχειρηματίες και πολίτες της ευρύτερης περιοχής της ΑΜΘ.
-Λέτε πρώτη σειρά να δούμε στην εκδήλωση τους δυο υποψηφίους Δημάρχους Ξάνθης Γιώργο Χατζηθεοδώρου και τον Σάββα Μελισσόπουλο; Και στη μέση τον… Φανουράκη;
Fake News - Πέτρος Ούτσης: Ξεθωριάζει το πράσινο στον Ανέστη Αντωνιάδη!
Κάνει ότι μπορεί τον τελευταίο καιρό ο «επικοινιωλόγος» του ΠΑΣΟΚ Πέτρος Ούτσης –ο Φώτης Καραλίδης δήλωσε χθες ότι δεν ήταν ποτέ δικός του επικοινωλιολόγος-προκειμένου να φθείρει τον υποψήφιο βουλευτή του ΚΙΝΑΛ στη Ξάνθη Ανέστη Αντωνιάδη.
Έτσι σχολίασε προχθές ειρωνικά –fake News made in Petros «Στην Καβάλα βρέθηκε ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, Ανέστης Αντωνιάδης, ο οποίος παρακολούθησε ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη, αγαπημένο των τελευταίων “ταλιμπανοπασόκων” στην Ξάνθη
Ο Ανέστης Αντωνιάδης, άνθρωπος της επικοινωνίας, έστειλε όπως φαίνεται σαφές μήνυμα προς όλους, πρώτα στο ΠΑΣΟΚ ότι η “πρασινίλα” του ξεθωριάζει, για αυτό το και το απαλό πράσινο παντελόνι, και δεύτερο, το πρόσωπο του, το οποίο είναι σαφές ότι λέει, “που πάμε έτσι, δεν πάμε ΣΥΡΙΖΑ”
-Φυσικά ποιο σίγουρο είναι να «τρέξει» ο Ούτσης στο ΣΥΡΙΖΑ αν του δώσει καμιά… ιστοσελίδα αξίας 5.000 ευρώ (!) όπως αυτή που του πλήρωσε αθλητικός σύλλογος της πόλης… παρά οτιδήποτε άλλο.
Άλλωστε το αίμα… νερό δεν γίνεται! Όταν το μέσον του Ούτση «λιβάνιζε» το ΣΥΡΙΖΑ, ο Ανέστης Αντωνιάδης ήταν το…κόκκινο πανί του (παρά)ΣΥΡΙΖΑ!
Argyris Plesias: ΕΛΕΟΣ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΙΚΑ ΑΞΕΣΤΟΥΣ!!!!!
Σχολίασε χθες δηκτικά o Αργύρης Πλέσσιας του ΤΕΕ Θράκης με νόημα στο fb το ατόπημα του Πολάκη με την «μαγνητοφώνηση» Στουρνάρα:
Κυβερνητική ανακοίνωση
«Η ελληνική κυβέρνηση έχει αποδείξει εδώ και 4 ολόκληρα χρόνια ότι σέβεται απολύτως την κείμενη νομοθεσία που προβλέπει την ανεξαρτησία της Τράπεζας της Ελλάδος, ακόμη και όταν ο διοικητής της έχει διαφοροποιηθεί σε κρίσιμα ζητήματα της οικονομικής πολιτικής. Τον ίδιο όμως σεβασμό στην ανεξαρτησία και την αρχή της πολιτικής ουδετερότητας οφείλουν εμπράκτως να αποδεικνύουν όλες οι πλευρές».
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο κος. ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ή Ο Π/Θ οτι το ".....ακόμη και οταν....." ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ?????
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΘΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ????? ΕΛΕΟΣ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΙΚΑ ΑΞΕΣΤΟΥΣ!!!!!
-Κι από κάτω…like με τόνους από τον ορθοπεδικό και στέλεχος της ΔΗΜΑΡ Ξάνθης Χρήστο Γκαρμπούνη! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »