*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Ιανουαρίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Ελληνική βραδιά στο Baiser με τον Αντώνη Τούσιο

19 Ιανουαρίου
*Μετά τον χαμό που έγινε την περασμένη Τετάρτη 16 Ιανουαρίου στο ΚΥΤΤΑΡΟ με την εκρηκτική Sexy χορεύτρια Anastasia Giusef που εκτός από το χορευτικό show που παρουσίασε, δεν προλάβαινε να φωτογραφίζεται, μια με τον Τάκη, μία με τον Τόρη κλπ, το δημοφιλές Ελληνάδικο της Ξάνθης επιστρέφει σήμερα στην κανονικότητά του και παρουσιάζει το καθιερωμένο «back 2 back» την καθιερωμένη Σαββατιάτικη μουσική αναμέτρηση των δυο DJs του Ιορδάνη Καγιά και Κώστα Σπυριάδη!
-Όλοι οι δρόμοι και σήμερα, οδηγούν στο… ΚΥΤΤΑΡΟ!
……
*Ο «ευρηματικός» Ξανθιώτης DJ και ραδιοφωνικός παραγωγός Τόρης Παπαδήμας, μέχρι και… «ιντερνετική» αφίσα στο Facebook έφτιαξε για να διαφημίσει την εκπομπή του «εννέα όγδοα» που παρουσιάζει κάθε Τετάρτη και Πέμπτη από τις 21:00 το βράδυ στο Radio Life 92.1!
-Στην αφίσα εικονίζεται μια ξανθιά γυναίκα DJ να φοράει μόνο το… στηθόδεσμο και τα… ακουστικά της!
……
*Ελληνική βραδιά με τον διάσημο DJ ΑΝΤΩΝΗ ΤΟΥΣΙΟ, διοργανώνει το αύριο Κυριακή 19 Ιανουαρίου από τις 20:00 το βράδυ το BAISER cafe-bar, ο οποίος θα παίζει αυστηρά και μόνο Ελληνικές επιτυχίες!
-Ο Αντώνης Τούσιος με το πλούσιο βιογραφικό του από τις εμφανίσεις του σε δημοφιλή μαγαζιά της Ελλάδας όπως Goldfish, Carousel, Aqua κ.α., αύριο το βράδυ θα μας διασκεδάσει όπως μόνο αυτός γνωρίζει!
-Κλείστε ρεζερβέ στο τηλέφωνο 25410 73948.
……
*Στην ταβέρνα «Το Βαρέλι» γευμάτισε το μεσημέρι της Πέμπτης η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια του Next TV, Δέσποινα Χατζοπούλου μαζί με τις κολλητές της Χρύσα και Θένια!
-Τα θέματα των συζητήσεων των τριών κοριτσιών ήταν πρώτον το sexy dance της Anastasias Giusef στο ΚΥΤΤΑΡΟ, αλλά και η… πολιτική επικαιρότητα!
-Απίστευτο;;;
……
*Συνεχίζω με κάτι διαφορετικό…
-Το διάσημο “Tango in Love”…The 5th Element, έρχεται την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου αποκλειστικά στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης στις 18:30!
Μια παράσταση Αργεντίνικου tango, η οποία έρχεται για 1η φορά στην Ελλάδα, χορογραφημένη και σχεδιασμένη από τους κορυφαίους Αργεντίνους χορευτές Sebastian A Arce & Mariana Montes και την οποία πλαισιώνουν 6 σπουδαία ζευγάρια επαγγελματιών χορευτών της Ελλάδος με καριέρα και στο εξωτερικό.
Παρουσιαστής / Αφηγητής στην παράσταση θα είναι το γνωστό μοντέλο/παρουσιαστής Γιωργος Μανικας και θα συμμετέχουν οι νέοι και ταλαντούχοι ηθοποιοί Γιωργος Παυλακης και Danae Michalaki.
Μία θεατρική-χορευτική παράσταση... μία ιστορία για την εξέλιξη των σχέσεων... η αγάπη είναι το 5ο Στοιχείο!
……
*Άλλη μια stand up comedy έρχεται την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στις 21:30 στο Nostos Live στην Ξάνθη!
-«Παιδιά Για Σπίτι Comedy Tour». Μια αλλιώτικη παράσταση stand up comedy με τον Αλέξανδρο Χαριζάνη και τον Πέτρο Τσιτσεκλή! Μια βραδιά που υπόσχεται εγγυημένο γέλιο μέσα από αλλόκοτες ιστορίες, μπόλικο αυτοσχεδιασμό, τραγούδια και μερικά αποτυχημένα ταχυδακτυλουργικά. Διότι κανείς δεν είναι τέλειος.
info:
fb event: Αλέξανδρος Χαριζάνης-Πέτρος Τσιτσεκλής Stand Up Comedy - Nostos
Έναρξη 21.30, είσοδος 5 ευρώ.
-Κρατήσεις: 6946464151.
Ο Ιούδας

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »