*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Ιανουαρίου

«Ατρόμητη» η Ξάνθη, 2-1 τον Ατρόμητο και "βλέπει" 5άδα!

21 Ιανουαρίου

 

 Η Ξάνθη επικράτησε 2-1 του Ατρόμητου σε παιχνίδι για την 17η αγωνιστική της Super League. Οι Περιστεριώτες προηγήθηκαν στο 5’ με τον Κουλούρη, όμως οι ακρίτες ισοφάρισαν με τον Τζουρίτσκοβιτς στο 35’ και πήραν τη νίκη στο 59’ με το πέναλτι του Κάστρο. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για το πέναλτι, καθώς όπως φάνηκε και στο ριπλέι δεν υπήρξε παράβαση.

Σε ένα πολύ ωραίο πρώτο ημίχρονο, ο Ατρόμητος κατάφερε να ανοίξει το σκορ με το «καλημέρα», αλλά στη συνέχεια η Ξάνθη ήταν αυτή που ήλεγχε το παιχνίδι και δημιουργούσε ευκαιρίες. Στο 5΄ ο Ενσικουλού έδωσε στον Βασιλακάκη και αυτός τροφοδότησε τον Κουλούρη, ο οποίος σε κενή εστία έκανε το 1-0. Η ισοφάριση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 35΄ με τον Τζουρίτσκοβιτς, ο οποίος ανενόχλητος έκανε το 1-1.
Στο 58΄ η Ξάνθη κέρδισε ένα πέναλτι, που αναμένεται να προκαλέσει μεγάλη συζήτηση. Ο Κάστρο έπεσε στη μεγάλη περιοχή, χωρίς να έχει έρθει σε επαφή με αντίπαλο και ο διαιτητής έδειξε λανθασμένα πέναλτι! Την εκτέλεση την ανέλαβε ο Κάστρο ένα λεπτό μετά κι έκανε το 2-1. Στη συνέχεια δεν μπόρεσε ο Ατρόμητος να απειλήσει και η Ξάνθη πήρε μια μεγάλη νίκη.
Κίτρινες κάρτες: Τζουρίτσκοβιτς - Σάκιτς, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Χατζηισαΐας, Μούγιακιτς
Ξάνθη: Ζίβκοβιτς 7, Κοβάσεβιτς 6, Κασάδο 6, Μπαριέντος 66 (81' Χατζητερζόγλου), Αλμέιδα 6, Λισγάρας 7, Μελιόπουλος 7, Τζουρίτσκοβιτς 6 (89' Γέντρισεκ), Καντά 6 (65' Μπρίτο 7), Κάστρο 7, Μπαξεβανίδης 6
Ατρόμητος: Μέγερι 6, Σάκιτς 6, Χατζηισαΐας 5, Μπουσούλατζιτς 6  (74' Κωτσόπουλος 6), Κιβρακίδης 65, Βασιλακάκης 6, Καρασαλίδης 6, Κουλούρης 7, Μπρούνο 6 (63' Μούγιακιτς 5), Ρισβάνης 5, Ενσικουλού  6 (46' Γιαννούλης 6).




Share this

Related Posts

Previous
Next Post »