*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Νοεμβρίου

ΒΟΛΙΔΕΣ Τα αναπάντητα ερωτήματα για τη ΔΕΗ της ΔΕΥΑ Αβδήρων...

16 Νοεμβρίου
ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΤΙΡΙΔΗ ΟΤΙ ΕΠΙ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ 
ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕ 
Ο ΔΗΜΟΣ ΑΒΔΗΡΩΝ ΚΙ ΟΧΙ Η ΔΕΥ ΑΒΔΗΡΩΝ;
Αποκάλυψε μιλώντας στην εκπομπή Ανοιχτή γραμμή της περασμένης Τρίτης ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αβδήρων Νίκος Χατζόπουλος ότι, «επί Σίσκου - Τσολακίδη, τους λογαριασμούς της ΔΕΗ τους πλήρωνε ο Δήμος Αβδήρων κι  όχι η ΔΕΥΑ…!»
Είναι αλήθεια αυτό ή ψέματα κύριε Τσολακίδη; Διότι αν έχει δίκαιο ο Χατζόπουλος, τότε γιατί στην δική του περίπτωση δεν κάνει το ίδιο ο Δήμος Αβδήρων και ο σημερινός Δήμαρχος Αβδήρων τον κατηγορεί για… κακή διαχείριση; Αφελές το ερώτημα, αλλά είναι ερώτημα και όλων των δημοτών!
Κάποια στιγμή δεν πρέπει να σταματήσει η υποκρισία;

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ… ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ! ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ!
Πρόκειται για νέο δημοτικό έργο. Που έγινε φυσικά στην τελευταία θητεία του πρώην Δημάρχου Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη και αναφέρομαι στην παιδική χαρά απέναντι από τον ΟΤΕ…! Που κατασκευάστηκε μάλιστα αν δεν κάνω λάθος το 2011 ή το 2012 σαν κομμάτι του έργου ενοποίησης πλατειών!
Η σημερινή εικόνα λοιπόν της συγκεκριμένης χαράς με τα σπασμένα παιχνίδια και το γκαζόν που έχει… ξηλωθεί, δείχνει ανάγλυφα και την ποιότητά του! Τι κάνει η σημερινή Δημοτική αρχή; Μα…τίποτα! Θέλει κι ερώτημα;

ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ Ο ΛΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΤΟΝ ΤΣΕΠΕΛΗ, ΑΣ ΒΓΕΙ ΝΑ ΤΟΝ… ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ!
Όπως αποκάλυψε και χθες ο «Μαχητής», για πολλούς μήνες ο πρώην Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδη στη θητεία του, έκοβε εντελώς την… καλημέρα στον Τσέπελη, απηυδισμένος από τις συμπεριφορές του, κάτι που το ξέρουν φυσικά όλοι οι τότε συνεργάτες του…!
Από την ώρα όμως που ο Τσέπελης ισχυρίζεται ότι κακώς τον λένε… λαμόγιο, αφού επί χρόνια ήταν δεξί χέρι των δυο πρώην Δημάρχων Φ. Αμοιρίδη και Λάκη Στυλιανίδη, γιατί ο τελευταίος που είναι και εν ζωή δεν βγαίνει να τον στηρίξει δημόσια; Άλλωστε αυτός τον στήριζε και μέσα στο δημοτικό συμβούλιο όταν τον είχαν καταγγείλει για… πλουτισμό και αυτός τον διατήρησε σε θέσεις και αντιμισθίες επί χρόνια, παρά τις συνεχείς παρανομίες του!
(Σ.Σ. Κι ένα καυτό ερώτημα…Ο Τσέπελης κύριε Λάκη Στυλιανίδη  μπορείς να μας πεις την περίοδο που ήταν πανίσχυρος και δεξί σου χέρι, τι έκανε με τα… πρόστιμα στον «παιδότοπο»; Γιατί εμείς για το μόνο που επί τόσα χρόνια τον είδαμε να αγωνίζεται, ήταν για τα δικά του μαγαζιά…! Και να καλύψει τις δικές του παρανομίες...!)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »