*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Σεπτεμβρίου

Το σύνθημα «να τελειώνουμε με τον Πάνο Παπαδόπουλο…», το «δίδυμο» Θ. Ξυνίδης - Δ. Μπένης, οι… selfies και το… παραΣΥΝΘΗΜΑ!

19 Σεπτεμβρίου
*Σας «ενώνει» το σύνθημα - αυτοσκοπός… Να «τελειώνουμε με τον Παπαδόπουλο…».
-Μας ΕΝΩΝΕΙ το… παρασύνθημα ΨΥΧΗΣ… Επιτέλους μια νέα αρχή, χωρίς όλους αυτούς!
*«Να τελειώνουμε με τον κατηγορούμενο Παπαδόπουλο…»! Κάπως έτσι ολοκλήρωσε την αγόρευσή του ο δικηγόρος Θανάσης Ξυνίδης στη δίκη του «Μ» με τον Δημήτρη Μπένη απευθυνόμενος στους δικαστές του Τριμελούς Πλημ/κείου Ξάνθης, ζητώντας την καταδίκη μου για συκοφαντική δυσφήμηση, χαρακτηρίζοντας μάλιστα «οχετό» και «άκρως συκοφαντικά τα δημοσιεύματά μου» στο γνωστό 4σέλιδο του «Μαχητή» που η κυρία Ελένη Κίτσου το χαρακτήριζε 8σέλιδο και κάποια στιγμή έγινε και 10σέλιδο!
-Ω! Τέμπορα…!
……
*Ακολούθησε βέβαια η πανηγυρική αθώωσή μου από το δικαστήριο Ξάνθης για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμησης και απλής δυσφήμησης δια του τύπου, αλλά στο «να τελειώνουμε με τον κατηγορούμενο Παπαδόπουλο…», απαιτείται να του δώσουμε και μια σεμνή και ταπεινή απάντηση…
Αφού ως πρώην Πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης και υποτίθεται… υπερασπιστής της ελευθερίας του Τύπου (σ.σ. Εδώ με τίμησε ως μάρτυρας υπεράσπισης στις δίκες μου με τους Βατοπεδινούς...) ο κύριος Ξυνίδης όφειλε να γνωρίζει δυο πράγματα…
-Κανείς δικαστής, κανένα δικαστήριο, κανένα όργανο του Νόμου, καμιά εξουσία δεν μπορεί να ΦΙΜΩΣΕΙ μια εφημερίδα κι έναν δημοσιογράφο, εκτός από τους αναγνώστες και τους συνδρομητές της! Τελεία και παύλα!
……
*Ε, λοιπόν Θανάση Ξυνίδη, όντως η Ξάνθη και οι δημότες, οφείλουν πλέον να «τελειώνουν» με το «δίδυμο» Θανάσης Ξυνίδης - Δημήτρης Μπένης, αλλά αυτό δυστυχώς για να γίνει…!
-Θα πρέπει να κάνετε και οι δυο μια θυσία!
-Να κατεβείτε ξανά «πακέτο» με ένα κοινό ψηφοδέλτιο κι έναν κοινό υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης και στη προκειμένη περίπτωση αυτός θα πρέπει να λέγεται… Θανάσης Ξυνίδης!
-Αφού ήδη ο Δημήτρης Μπένης δοκιμάστηκε δυο φορές και «μαυρίστηκε» και τις δυο, καταλαμβάνοντας την 3η θέση, οπότε θα ήταν… «gademia» να πάει για 3η  και φαρμακερή!
……
*Άλλωστε ο συνδυασμός υπάρχει (Μια χαρά σας ταιριάζει το «Gademos», γοητεύει και τον Ιερόπουλο…), υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους θα βρείτε σίγουρα πολλούς (τόσους έχει διαγράψει ή διώξει ο Δημαρχόπουλος), ο Φανουράκης παραμένει χρυσή εφεδρεία, οπότε μια απλή θυσία αρκεί!
-Να τελειώνουμε μαζί σας… όχι γιατί αυτό είναι σκοπός ζωής, αλλά γιατί επιτέλους αυτή η πόλη πρέπει να κάνει μια νέα αρχή!
-Και σ’ αυτήν δεν έχει θέση –κατά την ταπεινή προσωπική μου άποψη- το «δίδυμο» Θανάσης Ξυνίδης - Δημήτρης Μπένης! Φτάνει… Σας «χορτάσαμε»! Αρκετά (μας υπηρετήσατε) ως δημότες ανιδιοτελώς και κάνατε τόσες θυσίες, καιρός για καινούργια πράγματα…
Σας τα είπε άλλωστε ευθύς εξ’ αρχής στις 9 Ιανουαρίου 2014 και ο Γιάννης Παπαμαρκάκης, ο τρίτος δηλαδή εκ των δυο στο πρώτο δημοτικό σας εγχείρημα…! «Να πάτε στα σπίτια τους και οι δυο… Μπένης και Θ. Ξυνίδης…».
-Κι εσείς προτιμήσατε να ξαναπάτε στις κάλπες!
……
*Είναι λοιπόν μια τελευταία σας ευκαιρία.
-Να επιστρέψετε πρώην φίλε μου Θανάση Ξυνίδη στις… κότες ή στα ιστιοφόρα σας, αλλά με ψηλά το κεφάλι…
Κατεβαίνοντας με ένα κοινό ψηφοδέλτιο όλοι οι πρωταγωνιστές των… selifes στο fb! Θ. Ξυνίδης, Μπένης, Τσέπελης, Μούρκας, Φανουράκης, Σάββας Μελισσόπουλος… και η μοσχαροκεφαλή και τα κόλλυβα δικά μας!
……
*Σας «ενώνει» το σύνθημα - αυτοσκοπός… Να «τελειώνουμε με τον Παπαδόπουλο…».
-Μας ΕΝΩΝΕΙ το… παρασύνθημα ΨΥΧΗΣ… Επιτέλους μια νέα αρχή, χωρίς όλους αυτούς!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »