*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Σεπτεμβρίου

ΒΟΛΙΔΕΣ Το αλαλούμ στο κυκλοφοριακό και το..."παντοπωλείο" του Τσέπελη

15 Σεπτεμβρίου
ΤΗΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ ΤΟ… ΚΑΓΚΕΛΟ 
ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΚΛΕΙΣΑΝΕ 2-3 ΔΡΟΜΟΙ!
2-3 παρα-κεντρικούς δρόμους έκλεισε ο Δήμος Ξάνθης –ο ένας κομμάτι της οδού Ανδριανουπόλεως- κι έγινε το έλα να δεις σε όλη την πόλη! Καθυστερήσεις, ουρές, ταλαιπωρία των πολιτών…
Είναι κι αυτό ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του περίφημου έργου «ενοποίησης πλατειών» που στιγμάτισε και θα στιγματίζει την ζωή της πόλης καθώς φαίνεται, όλο τον αιώνα, όπως και τον προηγούμενο Δήμαρχο Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη, τον χειρότερο Δήμαρχο όλων των εποχών…
-Δυστυχώς! Κρίμα..

ΚΑΙ… ΠΑΝΤΟΠΩΛΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΣΕΠΕΛΗΣ; 
ΤΑ ΨΥΓΕΙΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ;
Τι άλλο θα δούμε λοιπόν; Εκτός από αυτό που είδαμε στο επίσημο έγγραφο του Υπουργείου Πολιτισμού;
Ότι εγκρίνανε την άδεια του….παντοπωλείου για τον ημιυπαίθριο της Μητρόπολης; Στο οποίο μάλιστα αν συγκρίνει κανείς τις φωτογραφίες, θα διαπιστώσει ότι εκτός των άλλων έχει αλλοιωθεί από τον Τσέπελη όλος ο τοίχος του παραδοσιακού κτιρίου; Και μιλάμε βέβαια για την είσοδο της Παλιάς Πόλης, στην οποία ρητά και κατηγορηματικά απαγορεύονται οι συνενώσεις ξένων ιδιοκτητών!!!
Δημοσίευσε χθες δυο φωτογραφίες πρωτοσέλιδα ο «Μαχητής». Πως ήταν η είσοδος της Π. Πόλης, ακόμη και επί Αρχόντισσας όπου δεν είχαν αλλάξει πολλά πράγματα και πως την κατάντησε ο  Τσέπελης!
Κι αντί να  τιμωρηθεί για το ΕΓΚΛΗΜΑ σε βάρος του παραδοσιακού οικισμού, έρχεται το Υπουργείο Πολιτισμού και εγκρίνει την ΠΑΡΑΝΟΜΗ συνένωση των δυο ακινήτων διαφορετικής ιδιοκτησίας!
Έγραψα και χθες… Θα ξεσηκωθούν κι οι πέτρες και το επαναλαμβάνω και σήμερα! Ένας Εισαγγελέας;

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΕ ΤΑΣΟ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ;
Αληθεύει κύριε Πρόεδρε των Παιδικών σταθμών Τάσο Θεοδωρίδη ότι έδωσε κλειδί στον γιατρό κ.Χούχο να ανοίγει σαν κύριος την πόρτα του πρώην Ορφανοτροφείου για να… παρκάρει το ΙΧ αυτοκίνητό του και παράλληλα να προκαλεί με την συμπεριφορά του; Σε ρωτάμε ευθέως, γιατί έχουμε συγκεκριμένη καταγγελία και δυστυχώς αν αληθεύουν αυτά που μας λένε, τότε κάτι δεν πάει καλά και εκτός του ότι παρανομείς, κάνεις και κατάχρηση εξουσίας!
Περιμένουμε λοιπόν κύριε Πρόεδρε μια έντιμη και καθαρή εξήγηση, διότι ο κύριος Χούχος θα πρέπει να αντιληφθεί ότι οι Νόμοι ισχύουν για όλους!
Κι αν δεν μπορεί ο Πρόεδρος να υπερασπίσει την Νομιμότητα διότι εμείς επιμένουμε ότι πρόκειται για ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ…!

Τότε ή να παραιτηθεί ή να φέρει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης. Τέτοιου είδους πρακτικές λίαν επιεικώς χαρακτηρίζονται καραγκιοζλίκια! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »