*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

12 Ιουλίου

Ο Σινίκογλου, ο Μετέ και ο Χουσειν Ζεϊμπέκ...! Τα καλύτερα παραπολιτικά είναι εδω...

12 Ιουλίου
Καλώ την αξιότιμη εισαγγελέα Ξάνθης να ασκήσει δίωξη για διασπορά ψευδών ειδήσεων στον Σινίκογλου. Άκου να λέει ότι… επισκέπτομαι συνεχώς το γραφείο του Μετέ!
……………………………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
……ύστερα και από την γενική κατακραυγή ολόκληρης της πόλης, κύριος  υπεύθυνος ήταν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Ηλιάδης Θωμάς, του οποίου ζητούμε άμεσα την παραίτηση από τη θέση αυτή, καθώς και την αντικατάστασή του από  άλλο δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας ο οποίος τουλάχιστον θα έχει τη δυνατότητα να διαχειρίζεται παρόμοια απλά και αυτονόητα ζητήματα…
(Από την ανακοίνωση του Μανώλη Φανουράκη)
-Ποιο… προβλέψιμος δεν γίνεται! Αντιδήμαρχος ο Μούρκας και ο κοινόχρηστος στο… Κυβερνείο!
……………………………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Σήμερα  ο Ερντογάν, σε μια ακόμη συμβολική κίνηση, μεταβαίνει στα κατεχόμενα κυπριακά εδάφη.  Σε μια περίοδο, μάλιστα, που πληθαίνουν τα ανησυχητικά μηνύματα για νέες τουρκικές προκλήσεις στην κυπριακή Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ).
Η Ντόρα και η ΝΔ έλαβαν το μήνυμα; Οι φασουλήδες της δημοσιογραφίας θα
«ενημερώσουν»;
(Ο Συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γ. Χατζηθεοδώρου στο άρθρο του με τίτλο «Ο δίαυλος της Ντόρας»…)
-Κι οι «φασουλήδες» να μην «ενημερώσουν» σύντροφε George, δεν έχετε ανάγκη… Έχετε τους Σιδηρόπουλους…

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Όμορφος κόσμος… Φανουρακικά πλασμένος! Τον είδε άγριο κι έτοιμο για την «κόντρα» χθες τον Θωμά Ηλιάδη ο Φανουράκης και αφού τον ρώτησε για το… δεύτερο πέσιμο της πόρτας, τουμπεκί ψιλοκομμένη στη συνέχεια!
……
*Ερώτημα κρίσεως. Καλά βρε Μανώλη, πλην του Δημάρχου, έχει την «τόλμη» να μπει κανείς στο γραφείο της Κατερίνας Μανά και να της πει… ποιες μέρες πρέπει να ασφαλτοστρώνει ο Δήμος Ξάνθης και πως πρέπει να… προγραμματίζει τα έργα;
-Θυμάσαι δηλαδή επί εποχής Σπυριδόπουλου ή Μούρκα όχι να κάνει συστάσεις ο Αντιδήμαρχος στην Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών, αλλά να… μπαίνει στο γραφείο της, ΧΩΡΙΣ να χτυπήσει την πόρτα;
……
*Γιατί λοιπόν κάποτε φίλε μου Μανώλη Φανουράκη, πριν βγάλεις μια ακόμη ανακοίνωση κατά του έντιμου αγωνιστή και αντιδήμαρχου Θωμά Ηλιάδη, που ας «ενοχλεί» και το ότι είναι ένας ψυχωμένος Πόντιος, αλλά και γιατί δουλεύει 24 ώρες το 24ωρο… δεν ρωτούσες τον φίλο σου τον Μπάμπη (όχι τον Δημαρχόπουλο αλλά τον Αβραμίδη τον μηχανικό…), να σου ποιος προγραμματίζει τις ασφαλτοστρώσεις στους δρόμους της πόλης;
…….
*Δεν μπορείς δηλαδή να «χτυπήσεις» τον ΥΠΕΥΘΥΝΟ και για να κάνεις τα γούστα του Τσέπελη και του Μούρκα, ρίχνεις λάσπη στον Θωμά Ηλιάδη, επειδή δουλεύει για την πόλη και τους δημότες;
-Με τέτοια τερτίπια, όχι δήμαρχο… αλλά ούτε κλητήρα δεν τον βλέπω το Σάββα!
......
*Απο την άλλη και να ήθελε ο Δήμαρχος Μπάμπης να τον αλλάξει τον Θωμά, μετά την επίθεση που του έκανε ο Φανουράκης, μπετόν αρμέ! Αποκλείεται να μετακινήσει...!
.......
*Εντάξει, είπαμε να εμφανίζεται συχνά πυκνά η Χρύσα Ούτση ως γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά να υπερασπίζεται τώρα και τον Χουσειν Ζειμπέκ οτι είπε ΟΧΙ στον....Ερντογάν και δεν πήγε στην ορκωμοσία του, γιατί κρατάει τους Έλληνες στρατιώτες; Έλεος...
.....
Ας βγει κι ας τα δηλώσει ο Χουσειν, αυτά που λέει η Ούτση, να του πούμε πρώτοι εμείς ΜΠΡΑΒΟ! Περιμένουμε... 
.....
*Ο εξαίρετος Νομικός του Δήμου Ξάνθης Θωμάς Ξανθόπουλος, δεν θα κάνει μια γνωμάτευση και για τον κοινόχρηστο του Κυβερνείου για να δοθεί φέτος με δημοπρασία; Και στο φινάλε ο Δαργανάκης έχει τεχνικό σύμβουλο τον....Μούρκα! Αυτό δεν μετράει; 
Ο Σινίκογλου «ξεδόντιασε» Γιάννη Σιδηρόπουλο, 
Μετέ αλλά και Χουσεΐν Ζεϊμπέκ!
Κάποτε βέβαια –όταν εμείς του ασκούσαμε σκληρή κριτική-οι κύριοι αυτοί (Γ. Σιδηρόπουλος, Τόλμη, ΠΒΠ, Καρυπίδης κλπ), ήταν φανατικοί…υποστηριχτές του Σινίκογλου, με ολοσέλιδες μάλιστα και τις…ευχές του! Επί πληρωμή φυσικά…
Ενώ τώρα που «τελείωσαν» καθώς φαίνεται και τα…»πορτοκάλια» (του), γίνανε…εχθροί και αντίπαλοί του. Πως αλλάζουν οι καιροί….!
Χθες λοιπόν σε απάντησή του στα δημοσιεύματα του Γ. Σιδηρόπουλου, μεταξύ άλλων, ξεσπαθώνει ο Σινίκογλου και του γράφει τα παρακάτω:
«Με την σκανδαλώδη ανοχή των αρχών του κράτους, ο ψευτομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μετέ, που εξυπηρετεί ξένα συμφέροντα στην Θράκη και ευρύτερα στην Ελλάδα, έχει κάνει κατάληψη εδώ και χρόνια στην οικία του νόμιμου Μουφτή, χρησιμοποιώντας το οίκημα και ως γραφεία της ‘ψευτομουφτείας’ του. Ο Βουλευτής Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, σχεδόν καθημερινά διέρχεται από το γραφείο του ψευτομουφτή και είναι γνωστή σε όλους η υποστήριξη που προσφέρει σε έναν άνθρωπο που με μανδύα την θρησκεία του Ισλάμ, ασκεί ουσιαστικά πολιτική δραστηριότητα κλπ…»
Ένωση Κεντρώων: «Η τροπολογία προεξοφλεί 
ότι και οι βουλευτικές εκλογές θα γίνουν τον Μαϊο του 2019»
Την άποψη ότι η τροπολογία που φέρνει η κυβέρνηση «για να γίνουν μαζί ευρωεκλογές και εκλογές για τους δήμους και τις περιφέρειες τον Μάϊο του 2019 φαντάζει σαν να προεξοφλεί ότι και οι βουλευτικές εκλογές θα γίνουν και αυτές τον Μάϊο του 2019» εκφράζει, με ανακοίνωσή της, η Ένωση Κεντρώων σχολιάζοντας, ωστόσο, ότι αυτό δεν αποκλείει, «ο κ. Τσίπρας να κάνει εκλογικό αιφνιδιασμό νωρίτερα, πιάνοντας όλα τα κόμματα στον ύπνο».
Η Ένωση Κεντρώων τονίζει ότι «στα σχέδια του κ. Τσίπρα δεν έχει καμία εμπιστοσύνη» και σημειώνει πως «άλλωστε και τον Σεπτέμβριο του 2015, ο κ. Τσίπρας εξαπάτησε όλα τα κόμματα με τον χρόνο των εκλογών».


Τσίπρας: «Πληγή για όλο το ΝΑΤΟ η παράνομη κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών»
 
 "Αποτελεί πληγή για όλο το ΝΑΤΟ το πρωτοφανές γεγονός ότι δύο στρατιώτες ΝΑΤΟικής χώρας βρίσκονται υπό κράτηση από άλλη ΝΑΤΟική χώρα για πάνω από 4 μήνες επειδή πέρασαν εκ παραδρομής, κατά λίγα μέτρα στο έδαφός της και μάλιστα χωρίς να τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες", επισήμανε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στην παρέμβαση του στη Σύνοδο Κορυφής της Συμμαχίας και κάλεσε την Τουρκία "να επουλώσει την πληγή με την άμεση επιστροφή των δύο στρατιωτών".
Ο Έλληνας πρωθυπουργός έθεσε και το θέμα της τουρκικής προκλητικότητας, λέγοντας πως "αποτελεί μόνιμη πληγή για τη Συμμαχία, το γεγονός ότι η γείτονάς μας επιμένει να παραβιάζει το διεθνές δίκαιο στην περιοχή και να επιδιώκει την εξαίρεσή του Αιγαίου από επιχειρησιακούς σχεδιασμούς, σε βάρος των συλλογικών μας δυνατοτήτων".

Επίθεση της Αγκυρας στην Αθήνα -Για την «Τουρκική Ενωση Ξάνθης»
Εναντίον της Ελλάδας στρέφεται η Τουρκία, για τη λεγόμενη «Τουρκική Ενωση Ξάνθης» και την απόρριψη του αιτήματος για επανεγγραφή στα μητρώα σωματείων, από το Εφετείο Θράκης.
Σε ανακοίνωσή του, το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών κάνει αναφορά στο χρονικό της υπόθεσης. Οι ελληνικές αρχές είχαν απαγορεύσει την ΤΕΞ, επειδή περιείχε τον όρο «τουρκική» στο όνομά της.
Το θέμα έφτασε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, όπου δικαιώθηκε η «Τουρκική Ενωση Ξάνθης». Εξαιτίας αυτής της εξέλιξης, το 2017 πέρασε από την ελληνική Βουλή σχετική τροπολογία. «Ομως αυτή περιελάμβανε μεγάλες εξαιρέσεις για την αποδοχή τέτοιων αιτήσεων», σημειώνει το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών στην ανακοίνωσή του.
«Στο αίτημα της Τουρκικής Ενωσης Ξάνθης για επανεγγραφή απορρίφθηκε από εφετείο στην Ελλάδα. Η απόφαση του δικαστηρίου καταδεικνύει ότι το νομοθέτημα που υιοθέτησε το ελληνικό κοινοβούλιο δεν επαρκεί», σημειώνει ακόμη. «Αναμένουμε από την Αθήνα να εγγράψει τις ΜΚΟ της “τουρκικής μειονότητας” χωρίς διακρίσεις και να κάνει ρυθμίσεις που θα επιτρέπουν την εφαρμογή των αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων», καταλήγει η ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών.
Η Νέα Ελληνική Ορμή είναι το κόμμα της Κ. Παπακώστα
Μέσω των social media η κα Κατερίνα Παπακώστα δηλώνει έτοιμη για μια νέα πρόταση προς τους πολίτες. Η κα. Παπακώστα ανακοίνωσε ότι το νέο της κόμμα θα ονομάζεται ΝΕΟ, (Νέα Ελληνική Ορμή).
Η πρόσφατα διαγραφείσα από τη ΝΔ ανεξάρτητη βουλευτής δημοσιοποίησε και φωτογραφία του εμβλήματος.
«Ολοκληρώθηκε η επεξεργασία του Προγράμματος του Ν.Ε.Ο, από την ομάδα εργασίας των τομέων Πολιτικής. Έτοιμοι να το προτείνουμε στους πολίτες» αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση της κας Παπακώστα.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »